czarna33 21.06.05, 22:32 Wróciłam własnie z trasy rowerowej gdzie przez ostatnie trzy kilometry towarzyszył mi jaśmin.Cudny zapach..słodki ale jaki miły Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrouh Re: Jaśminowo mi:) 21.06.05, 22:47 uuuuuuuuuuuuuwielllbiaaammm jaśmin i maciejkę, a właśnie raczej tę ich mieszaninę z dusznym, nocnym powietrzem letnim, bardzo zmysłowo mi się to kojarzy Takie omdlenie ze szczęścia, zachwytu, upojenia... Od niedawna zapach jaśminu kojarzy mi się również z Sycylią i wiatrem sirocco, bo używałam tam perfum, które mają w sobie tę nutę, ja ją bardzo tam czuję... niestety flakonik roztrzaskał się na kafalekach i teraz tęsknię za nimi Odpowiedz Link
czarna33 Re: Jaśminowo mi:) 21.06.05, 23:20 Było lato..zapach lata.Fakt..do szczęścia brakowało tylko maciejki Odpowiedz Link
zettrzy Re: Jaśminowo mi:) 21.06.05, 23:32 mialam kiedys jasmin w doniczce w sypialni... niestety padl po roku, a tak ladnie pachnial Odpowiedz Link
czarna33 Re: Jaśminowo mi:) 21.06.05, 23:43 Doniczka jest doniczką..ale wyobraź sobie trzy kilometry wsi obsadzonej jaśminami)Pachniało przepięknie))) Odpowiedz Link
zettrzy Re: Jaśminowo mi:) 22.06.05, 05:57 w domu w Polsce mamy ogromny krzew jasminu kolo garazu, tez pachnie choc raczej krotko - te kwiaty opadaja po paru dniach Odpowiedz Link