02.07.05, 02:40
wiadomosci.onet.pl/1124068,11,item.html
Obserwuj wątek
    • bogulo Re: mobbing 02.07.05, 09:41
      ot standard, chyba kazdy to juz przerobil i nie wiem czemu sie tu dziwic.
      a na takie osoby nie sad jest dobry oj nie smile
      • wadera3 Re: mobbing 02.07.05, 09:46
        dziwić się ,że dopiero teraz to jest karalne!
        • bogulo Re: mobbing 02.07.05, 10:32
          dziwic sie, ze pracodawcy sa na tyle glupi, zeby psychicznie ludzi wykanczac,
          sami sobie obnizaja wydajnosc
          wiadomo, ze praca ludzi zadowolonych i niezestresowanych jest duzo bardziej
          wydajna, ale tego sie trzeba dowiedziec big_grin
          • wadera3 Re: mobbing 02.07.05, 10:38
            Ci "mobbingujący" nie widzą nic poza swoją "władzą" i wcale nie chodzi o wydajność
            czy inne efekty ekonomiczne-to władza wali im na mózg.....im mniejsza-tym bardziej
            • bogulo Re: mobbing 02.07.05, 10:47
              wiesz, mialem kiedys takiego bossa
              tylko nie wiem dlaczego dzisiaj jak go mijam i z usmiechem mowie "dzien dobry",
              odwraca glowe i udaje ze mnie nie widzi (to znaczy dobrze wiem hehehe)
              • wadera3 Re: mobbing 02.07.05, 10:49
                znam to......
                • randia Re: mobbing 02.07.05, 12:18
                  Znane jest mi to dośc dobrze... mój były dyrektor potrafił wzywać do siebie
                  pracowników i mówić im, że ma dla nich wypowiedzenia, ale jeszcze ich nie
                  dostaną...ale niech pamietają, że tylko podpis złoży i już... nie ma Was w
                  pracy...było to strasznie stresogenne, nawet nei chce mi się tego wspominać...
                  • bogulo Re: mobbing 02.07.05, 12:59
                    wiesz, znam taka jedna firme ktora swego czasu zatrudniala 158 pracownikow, jak
                    tatus przekazaj ja synkowi i mlody podobne teksty zaczal sypac, to teraz ma 4
                    pracownikow i glupi gnojek sam ledwo wiaze koniec z koncem big_grin
                    a ze gnoja nie lubie to mi to sie baaaaaaaardzo podoba
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka