sloggi 02.07.05, 02:40 wiadomosci.onet.pl/1124068,11,item.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogulo Re: mobbing 02.07.05, 09:41 ot standard, chyba kazdy to juz przerobil i nie wiem czemu sie tu dziwic. a na takie osoby nie sad jest dobry oj nie Odpowiedz Link
bogulo Re: mobbing 02.07.05, 10:32 dziwic sie, ze pracodawcy sa na tyle glupi, zeby psychicznie ludzi wykanczac, sami sobie obnizaja wydajnosc wiadomo, ze praca ludzi zadowolonych i niezestresowanych jest duzo bardziej wydajna, ale tego sie trzeba dowiedziec Odpowiedz Link
wadera3 Re: mobbing 02.07.05, 10:38 Ci "mobbingujący" nie widzą nic poza swoją "władzą" i wcale nie chodzi o wydajność czy inne efekty ekonomiczne-to władza wali im na mózg.....im mniejsza-tym bardziej Odpowiedz Link
bogulo Re: mobbing 02.07.05, 10:47 wiesz, mialem kiedys takiego bossa tylko nie wiem dlaczego dzisiaj jak go mijam i z usmiechem mowie "dzien dobry", odwraca glowe i udaje ze mnie nie widzi (to znaczy dobrze wiem hehehe) Odpowiedz Link
randia Re: mobbing 02.07.05, 12:18 Znane jest mi to dośc dobrze... mój były dyrektor potrafił wzywać do siebie pracowników i mówić im, że ma dla nich wypowiedzenia, ale jeszcze ich nie dostaną...ale niech pamietają, że tylko podpis złoży i już... nie ma Was w pracy...było to strasznie stresogenne, nawet nei chce mi się tego wspominać... Odpowiedz Link
bogulo Re: mobbing 02.07.05, 12:59 wiesz, znam taka jedna firme ktora swego czasu zatrudniala 158 pracownikow, jak tatus przekazaj ja synkowi i mlody podobne teksty zaczal sypac, to teraz ma 4 pracownikow i glupi gnojek sam ledwo wiaze koniec z koncem a ze gnoja nie lubie to mi to sie baaaaaaaardzo podoba Odpowiedz Link