sloggi 07.05.06, 22:40 Właśnie wypiłem dużą szklankę z ziołami prowansalskimi, solą i czarnym pieprzem. Ponoć mało kto lubi taki sok. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rene8 Re: Sok pomidorowy 07.05.06, 22:43 Ale musisz mi na noc robić smaka? Musisz? Uwielbiam! Odpowiedz Link
sloggi Re: Sok pomidorowy 07.05.06, 22:48 A wiesz jak to dobrze działa na potęcję? O facet Odpowiedz Link
frida2 Re: Sok pomidorowy 07.05.06, 22:48 rene8 napisała: > "Pomerdołowe trio"?)))))))))) Jutro się zaopatrzę, bo mi smaka narobiliście Odpowiedz Link
skiela1 Re: Sok pomidorowy 07.05.06, 22:47 Uwielbiam,z pieprzem i przegryzajac selerem. Odpowiedz Link
adhamah Re: Sok pomidorowy 07.05.06, 23:03 skiela1 napisała: > Uwielbiam,z pieprzem i przegryzajac selerem. jeszcze powiedz ze naciowym??? Odpowiedz Link
skiela1 Re: Sok pomidorowy 08.05.06, 03:54 adhamah napisał: > skiela1 napisała: > > > Uwielbiam,z pieprzem i przegryzajac selerem. > > jeszcze powiedz ze naciowym??? Oczywiscie)) Nie lubisz? Odpowiedz Link
adhamah Re: Sok pomidorowy 08.05.06, 08:02 skiela1 napisała: > adhamah napisał: > > > skiela1 napisała: > > > > > Uwielbiam,z pieprzem i przegryzajac selerem. > > > > jeszcze powiedz ze naciowym??? > > Oczywiscie)) > Nie lubisz? możemy spokojnie zamieszkać pod jednym dachem bo nie będziemy sobie nawzajem jedzenia podjadać Odpowiedz Link
tukee Re: Sok pomidorowy 07.05.06, 22:56 Wczoraj raczylam sie sokiem pomidorowym - w ramach uzupelniania potasu. Pyszota. Odpowiedz Link
frida2 Re: Sok pomidorowy 07.05.06, 23:00 A propos takich soków, tymbark fit 8 warzyw Wam smakuje? Jak dla mnie - pyszny. Odpowiedz Link
sloggi Re: Sok pomidorowy 07.05.06, 23:02 frida2 napisała: > A propos takich soków, tymbark fit 8 warzyw Wam smakuje? > Jak dla mnie - pyszny. Jest przepyszny, szkoda że nie tańszy. Odpowiedz Link
frida2 Re: Sok pomidorowy 07.05.06, 23:03 sloggi napisał: > Jest przepyszny, szkoda że nie tańszy. Cena jest jedynym jego mankamentem. Odpowiedz Link
rene8 Re: Sok pomidorowy 07.05.06, 23:03 Oj nie! Fit mi smakował tak na poczatku. Zupą mi podjeżdza. Odpowiedz Link
tukee Re: Sok pomidorowy 07.05.06, 23:03 ja uwielbiam warzywne soczki, tylko ten fit w nazwie jakos mnie krepuje. bo ile bym tego nie wypila to do fit to jeszcze baaaaaardzo daleko. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Sok pomidorowy 07.05.06, 23:37 frida2 napisała: > A propos takich soków, tymbark fit 8 warzyw Wam smakuje? > Jak dla mnie - pyszny. Uwielbiam. To jest V8?prawda? Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: Sok pomidorowy 08.05.06, 10:31 frida2 napisała: > A propos takich soków, tymbark fit 8 warzyw Wam smakuje? > Jak dla mnie - pyszny. Właśnie o takim chciałam napisac.Bardzo je na szczęście lubie a są najwartościowszyni sokami jakie znam.Proponuje Wam pic .Pomidorowy tez. Odpowiedz Link
adhamah Re: Sok pomidorowy 07.05.06, 23:02 nie znoszę! sok pomidorowy i seler naciowy to dwie rzeczy ktorych do ust nie wezme Odpowiedz Link
sloggi Re: Sok pomidorowy 07.05.06, 23:04 adhamah napisał: > nie znoszę! > sok pomidorowy i seler naciowy to dwie rzeczy ktorych do ust nie wezme > Nie tylko tego - założymy się? Odpowiedz Link
adhamah Re: Sok pomidorowy 07.05.06, 23:05 sloggi napisał: > adhamah napisał: > > > nie znoszę! > > sok pomidorowy i seler naciowy to dwie rzeczy ktorych do ust nie wezme > > > Nie tylko tego - założymy się? > > Marcinku ja nie wiem o czym Ty myślisz, ale zapewniam Cię, że z rzeczy do jedzenia tylko tego możemy się założyć Odpowiedz Link
skiela1 Re: Sok pomidorowy 08.05.06, 03:55 adhamah napisał: > nie znoszę! > sok pomidorowy i seler naciowy to dwie rzeczy ktorych do ust nie wezme > Aaaaa to dlatego pytales))) Odpowiedz Link
adhamah Re: Sok pomidorowy 08.05.06, 08:03 skiela1 napisała: > adhamah napisał: > > > nie znoszę! > > sok pomidorowy i seler naciowy to dwie rzeczy ktorych do ust nie wezme > > > Aaaaa to dlatego pytales))) Podziwaim Cię! Jeśli o mnie chodzi, to zjedzenie takiej mieszanki mogłby być jedną z konkurencji w "Nieustraszonych" Odpowiedz Link
fnoll Re: Sok pomidorowy 07.05.06, 23:10 uwielbiam sok pomidorowy ostatnio niemal codziennie raczę się w drodze do pracy buteleczką marki fortuna z tabasco, mniamucha! Odpowiedz Link
dimanche Re: Sok pomidorowy 07.05.06, 23:13 no włąsnie słyszałam, tylko nie wiedziałam, żę wątek powstał o sławetnym soku Odpowiedz Link
katy.8 Re: paskudztwo! n/t 08.05.06, 02:11 I sok pyszny i potrawy ze sosu pomidorowego-palce lizać. Kurczę,narobiliście mi smaku,więc pójdę do kuchenki upitrasić spaghetti w takimże sosie Dziwicie się,bo jest druga nad ranem i się nie je? No dobrze,ale..ja dziś nic nie jadłam.Jakoś zapomniałam.. Odpowiedz Link
katy.8 Sok i sos pomidorowy-pychota 08.05.06, 02:13 W moim poprzednim poście zapomniałam zmienić tytuł i został ten od poprzednika.Chcę sprostować,że jestem za sokiem i za sosem pomidorowym. Odpowiedz Link
mrouh passata 08.05.06, 08:15 ponoc dobry na kaca, no, ale ja kaca nie miałam nigdy w życiu, więc nei wiem, czy działa. Połów mój raczy sie sokami z kartonu- im ostrzejsze, tym lepsze, ja wole natural. Ale i tak najbardziej lubie sobie podkraść trochę passaty, włoskiego przecieru, z którego robię sosy i pomidorową- czasem sobie uszczknę pół szklaneczki. I takie pomidory lubię, czasem dorzucę jakieś zielsko. Fity mi nie smakowały. Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Sok pomidorowy 08.05.06, 08:10 Lubię, aczkolwiek parę razy się przejechałam. Lubię "normalny" pomidorowy, najwyżej go lekko doprawiam, ale czasem nieuważnie wsadzę do koszyka... taki z chilli. A wtedy szlag mnie trafia, hehe, taka znów ostra kobita to ja nie jestem;-P Odpowiedz Link
towita Re: Sok pomidorowy 08.05.06, 09:43 Lubię, najbardziej taki ze słoiczka domowej roboty, z pestkami na dnie. Odpowiedz Link
ania.silenter Sok pomidorowy - uwielbiam:))) 08.05.06, 09:49 i właśnie teraz piję taki soczek. pozdrawiam Odpowiedz Link
cienmotyla Re: Sok pomidorowy 08.05.06, 16:59 Sok pomidoroway jest bardzo smaczny i zdrowy Odpowiedz Link
dociek Re: Sok pomidorowy 08.05.06, 17:43 mocno schłodzone 2/3 soku ze świeżych pomidorów, 1/3 zsiadłego mleka, przyprawy - pieprz, chilli, świeża bazylia, świeżo wciśnięty ząbek czosnku... szczypta soli ziołowej, zmiksować... niebo w gębie, zwłaszcza po przepiciu w dniu poprzednim Odpowiedz Link
umfana Re: Sok pomidorowy 08.05.06, 20:06 Ja kiedyś miałam fazę na sok pomidorowy z fistaszakmi... Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Sok pomidorowy 08.05.06, 20:52 rzeczywiście mało chyba popularny soczek, kiedyś nie przepadałam, teraz od czasu do czasy wypiję dla zdrówka))) Odpowiedz Link
rene8 Re: Sok pomidorowy 08.05.06, 21:14 Kurcze złapałam w sklepie i nie spojrzałam... Tymbark z chili i z pieprzem. OOOOO!!!!! Odpowiedz Link
sloggi Re: Sok pomidorowy 09.05.06, 11:54 frida2 napisała: > Duża szklanka na śniadanie. Z pewnością dobrze robi na piersi Odpowiedz Link
towita Re: Sok pomidorowy 09.05.06, 11:57 Taaak? to od jutra zaczynam ! W świetle tego co napisałeś żołądek się nie liczy Odpowiedz Link
frida2 Re: Sok pomidorowy 09.05.06, 12:05 sloggi napisał: > frida2 napisała: > Z pewnością dobrze robi na piersi Doprawdy? Odpowiedz Link
skiela1 Re: Sok pomidorowy 09.05.06, 13:57 sloggi napisał: > > Z pewnością dobrze robi na piersi Hahahahahaha.. W liceum mielismy profesorka,ktory mowil..."pijcie dziewczyny sok pomidorowy,dziala antykoncepcyjnie"... Odpowiedz Link
jane_24 Re: Sok pomidorowy 09.05.06, 21:26 sok pomidorowy uwielbiam koniecznie z solą i pieprzem ale podobno np kobiety rzadko lubią sok pomidorowy albo na przykład tatara za którym ja przepadam Odpowiedz Link
aga_piet + oliwki 23.08.06, 22:51 Nie pisaliście o mixie z oliwkami. Nie widziałam już kilka miesięcy, dobry był. Bo w przeciwieństwie do innych soków wielowarzywnych (w których i tak nie czuję innych warzyw) tu CZUĆ oliwki. Odpowiedz Link
flauros25 ja uwielbiam !!! 23.08.06, 23:43 sloggi napisał: > Właśnie wypiłem dużą szklankę z ziołami prowansalskimi, solą i czarnym pieprzem > . > Ponoć mało kto lubi taki sok. Może tylko bez tych ziół. Pyszny jest z malutkim dodatkiem oliwy z oliwek , słodkiej papryki, pieprzem czosnkowym. Mniam !!! Polecam !!! Odpowiedz Link
skiela1 Re: Sok pomidorowy 25.08.06, 14:26 wczoraj bylam na zakupach i znow zapomnialam kupic... Odpowiedz Link
lilivith Re: Sok pomidorowy 25.08.06, 14:29 uwielbiam, rewelacyjnie robi na kaca, czlowiek czuje jak mu poziom okrutnie wyplukanych minerałów i witamin sie podnosi do bezpiecznego poziomu Odpowiedz Link
skiela1 Re: Sok pomidorowy 26.08.06, 00:10 frida2 napisała: > Uzależniłam się. jak bylam w ciazy to pilam litrami. a moze mineralow Ci brakuje? Odpowiedz Link
frida2 Re: Sok pomidorowy 26.08.06, 00:11 skiela1 napisała: > jak bylam w ciazy to pilam litrami. Jeszcze nie będziesz ciocią, Elu > a moze mineralow Ci brakuje? Tak myślę. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Sok pomidorowy 26.08.06, 00:20 > > a moze mineralow Ci brakuje? > > Tak myślę. No to pij...litraami... naparstek wodeczki dobrze dodac i kawalek selera naciowego albo sol selerowa Odpowiedz Link