fredt 17.05.06, 14:26 zrywam się z nóg, biegnę, odbieram, a to kolejny telefon z jakąś reklamą, ofertą itp. Już mam tego dosyć!!! Co zrobić , by nie przychodziły do nas tego typu rozmowy? Zrezygnować z TPSA ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eulalija Re: telefony 17.05.06, 14:43 Mój operator komórkowy przysyła mi dziennie po pięć SMS-ów reklamowych na zasadzie wyślij SMS-a a możesz wygrać nagrodę. Też się zrywam, szukam w panice komórki z nadzieją na ważny lub miły SMS-ik a tu du ... A telefony reklamowe to okropność, też pędzę, psicę po drodze tratuję a tu jak nie Kammel to Chajzer albo pościel antyalergiczna. Może jakąś manifestację? Jakiś strajk ostrzegawczy? Odpowiedz Link
mrowka59 Re: telefony 17.05.06, 14:55 -zalozyc identyfikacje numeru, ale w ten sposob tylko znajomi beda mieli kontakt. -kupic bezprzewodowy nie trzeba bedzie biegac -lub glosnomowiacy i krzyknac zeby spadali Odpowiedz Link
eulalija Re: telefony 17.05.06, 15:03 mrowka59 napisał: > -kupic bezprzewodowy nie trzeba bedzie biegac > -lub glosnomowiacy i krzyknac zeby spadali Mam taki i nigdy nie wiem, gdzie łaskawie raczyłam słuchawkę pirzgnąć. Skleroza nie boli, tylko na nogi bardzo dokucza. Odpowiedz Link
cienmotyla Re: telefony 17.05.06, 15:28 Nie mam telefonu stacjonarnego. To jest bardzo wygodne jak dla mnie. A na komórke przychodzą reklamy, ale jakoś automatycznie je usuwam. Odpowiedz Link
dimanche Re: telefony 17.05.06, 18:06 Mnie stacjonarny niepotrzebny, nie będę płaciła chorego abonamentu, mam w samych swoich i jestesm zadowolona - rozmowy kosztują mnie ok. 20 zł miesięcznie... Odpowiedz Link
buba2000 Re: telefony 17.05.06, 23:03 a mnie irytuja telefony od agentów ubezpieczeniowych,ostatnio zadzwonił do mnie taki jeden,którego spławiłam miesiąc temu ,na odczepnego kazałam mu zadzwonić za miesiąc no i zadzwonił,oczywiście w najmniej odpowiednim momencie Odpowiedz Link