apple_seed 20.05.06, 22:55 Ogladalicie ?? Fajni sa Anglicy w tym roku wyjatkowo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frida2 Re: EuRowizja 20.05.06, 23:08 No Anglicy to się raczej z tą piosnką nadają na jakiś dziecięco - młodzieżowy konkurs. Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: EuRowizja 21.05.06, 09:28 Ooo Finladia wygrałaBardzo mi się podczas półfinału podobali. Odpowiedz Link
pep-per Re: EuRowizja 21.05.06, 15:54 Jeśli chodzi o czołówkę - pomijając Rosję i Rumunię - było nieźle. Anglicy nie podobali mi się PS. Moi idole - LK United zajęli 6 miejsce z czego osobiście jestem zadowolony i do czego przyczyniłem się wysyłając SMSa "Potwory" byli ok. Podobała mi się kobietka grająca na klawiszach Dziś w niemieckiej Vivie przypadkiem trafiłem na ich teledysk. Odpowiedz Link
rubeus Re: EuRowizja 21.05.06, 16:01 ja posłałem na Finów, Litwinów i chłopaczka z Rosji... Odpowiedz Link
pep-per Re: EuRowizja 21.05.06, 16:14 rubeus napisał: > ja posłałem na Finów, Litwinów i chłopaczka z Rosji... > Można było zagłosować na kilku wykonawców? Odpowiedz Link
zo_h Re: EuRowizja 21.05.06, 16:38 Może i Euro ale na pewno nie wizja ... za rok nikt nie bedzie pamiętać kto wygrał. No może nielicznie bedą pamiętać że Wiśniewski tradycyjnie przegrał. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
pep-per Re: EuRowizja 21.05.06, 16:50 Właśnie. Próbowałem sobie ostatnio przypomniec piosenki, które zwyciężyły w ciągu kilku ostatnich lat. Kilku wykonawców pamiętam (chociażby Dana International, Rusłana czy Brainstorm), gorzej z piosenkami. Odpowiedz Link