dimanche 06.10.06, 19:13 Preferuję kebab, hamburgery jadałam w McDonalds, w okresie studiów. Odkąd spróbowałam kebab, rzadko kiedy decyduję się na hamburgera... Za często trafia mnie szlag... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kriss67 Re: Hamburger czy kebab? 06.10.06, 19:15 Hejka Dmika Oj, uwielbiam i jedno i drugie. Poza tym samo zdrowe jedzenie: frytki, pizza, zapiekanki, czipsów to wagon zjeść moge Odpowiedz Link
skiela1 Re: Hamburger czy kebab? 06.10.06, 19:18 a Wy znowu o jedzeniu.. normalnie slinie sie.. jesc mi sie chce..i zaraz cos zjem,tylko ze...dopiero jadlam.. Odpowiedz Link
dimanche Re: Hamburger czy kebab? 06.10.06, 19:19 skiela1 napisała: > a Wy znowu o jedzeniu.. > > normalnie slinie sie.. > jesc mi sie chce..i zaraz cos zjem,tylko ze...dopiero jadlam.. Jedz, jak masz apetyt. Nie ma co sobie żałować Odpowiedz Link
skiela1 Re: Hamburger czy kebab? 06.10.06, 19:22 > > Jedz, jak masz apetyt. Nie ma co sobie żałować kebab z sosem czosnkowym.. samej mi sie nie chce isc wszyscy gdzies sie rozeszli.. leniwy weekend mamy Odpowiedz Link
dimanche Re: Hamburger czy kebab? 06.10.06, 19:24 skiela1 napisała: > > kebab z sosem czosnkowym.. > sosy do kebabu są niezłe...lubię i pikantne i łagodne... Odpowiedz Link
kriss67 Re: Hamburger czy kebab? 06.10.06, 19:39 Skiela, poszedłbym chetnie, ale troche daleko mamy Odpowiedz Link
dimanche Re: Hamburger czy kebab? 06.10.06, 19:18 Pizzę owszem, ale bardzo rzadko mam okazję - parę razy do roku. A kebab robię podrabiany w domu - kupuję bułki pita, siekam mięso drobiowe+surówka, ale ten w Hamurabi lepszy oczywiście... Odpowiedz Link
dimanche Re: Hamburger czy kebab? 06.10.06, 19:38 Szczególnie w kebabie ta buła mi smakuje... Odpowiedz Link
loczek62 Re: Hamburger czy kebab? 06.10.06, 19:58 A ja tylko w cienkim cieście. No i ostatnio zasmakowałem Falafela czy jakoś tak. Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Hamburger czy kebab? 07.10.06, 00:38 też nie wiem co to unikam jadania na mieście, jesli muszę to coś słodkiego raczej, albo hamburger ale mówie bardzo rzadko Odpowiedz Link
beer_forever Re: Hamburger czy kebab? 07.10.06, 00:58 Kebab jest typowym pijackim jedzeniem. Swietym obowiazkem kazdego balangowicza jak juz sie wyturla z nightklubu okolo czwartej nad ranem to jest zjedzenie jakiegos scierwa u calonocnego Araba. Przewaznie sa to kebaby ale co niektorzy kamikadze wciskaja w siebie miliony cholesterolu w postaci tlustego hamburgera. A jak smakuje. Mniam!.Tylko ubranie jest zafajdane totalnie od tych sosow i tluszczow. Ale to jest tzw: part of the fun . Sztuka tez jest przewiezdz ten caly towar do domu w zoladku zeby nie zapawiowac taksowki. Odpowiedz Link
dimanche Re: Hamburger czy kebab? 07.10.06, 00:59 Pijackim powiadasz, no do piwa w sam raz Odpowiedz Link
rafi.raf Re: Hamburger czy kebab? 07.10.06, 18:12 a jak kebab to tylko w dwoch miejscach w warszawie: na rogu zwyciezcow i francuskiej lub na rogu niepodleglosci i odynca! i tylko tam! Odpowiedz Link
poprioniony Re: Hamburger czy kebab? 07.10.06, 18:41 Pewnie, ze kebab bo bardziej z ryja cebula wali. Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Hamburger czy kebab? 07.10.06, 19:00 Ani jedno ani drugie. Czasami , ale bardzo rzadko sie skusze jak naprawde z glodu zdesperowana jestem. Hamburgery smakuja mi tylko w Championsie, no ale tam sa hamburgery a nie byle co, kebaby smakuja mi w Turcji, a zeby nie bylo ze jestem totalna snobka i zre tylko hamburgery w Marriocie to na hot dogi jezdze czasem do Ikea i place 1 zł za sztuke.... tylko te lubie. Odpowiedz Link