sibeliuss 23.02.07, 17:42 ...listę utworów z sound-tracka muzy z "Diabeł ubiera się u Prady"? Zgubiłem karteczkę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawa_na_lawe Re: Gdzie znajdę.... 23.02.07, 17:51 sibeliuss napisał: > ...listę utworów z sound-tracka muzy z "Diabeł ubiera się u Prady"? > Zgubiłem karteczkę. 1. Vogue - Madonna 2. Bittersweet Faith - Bitter-sweet 3. City Of Blinding Lights - U2 4. Seven Days In Sunny June - Jamiroquai 5. Crazy - Alanis Morissette 6. Beautiful - Moby 7. How Come - Ray Lamontagne 8. Sleep - Azure Ray 9. Feelin' Hypnotized - DJ Colette 10. Tres Tres Chic - Mocean Workers 11. Here I Am - David Morales 12. Suite From The Devil Wears Prada - Theodore Shapiro Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Gdzie znajdę.... 23.02.07, 17:56 Piękne dzięki. Kawałek U2 rozwala mnie na łopatki. Odpowiedz Link
kawa_na_lawe Re: Gdzie znajdę.... 23.02.07, 18:07 sibeliuss napisał: > Piękne dzięki. Prosze. > Kawałek U2 rozwala mnie na łopatki. Najbardziej lubie wykonania live, one zawsze sie toche roznia od tych ze studia. www.youtube.com/watch?v=jLBdMsUjoTA&mode=related&search= Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Gdzie znajdę.... 23.02.07, 18:18 Zdechła mi karta dźwiękowa w moim rzęchu. Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: Gdzie znajdę.... 24.02.07, 00:26 Właśnie ściągam, filmu nie widziałam, ale muzyka niezła Odpowiedz Link