nelsonek 26.02.07, 22:11 Niektorzy moga sobie sprawy nie zdawac z tego ile radosci moze przyniesc fakt, ze wlasne dziecko pierwszy raz w zyciu robi siusiu do nocnika. A moja corka wlasnie odniosla ten wielki sukces. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nelsonek Re: Radosc rodzica 26.02.07, 22:18 No ma taki, ale ze pierwszy raz korzystala to skad mogla wiedziec? Odpowiedz Link
parachute Re: Radosc rodzica 26.02.07, 22:33 pediatrycznie gratuluje także i ja... chute..para_chute Odpowiedz Link
ciotkamatylda Re: Radosc rodzica 26.02.07, 22:36 nelsonek napisał: > Niektorzy moga sobie sprawy nie zdawac z tego ile radosci moze przyniesc fakt, > ze wlasne dziecko pierwszy raz w zyciu robi siusiu do nocnika Ale wielu zdaje sobie sobie sprawę, szczęśliwy tatusiu nelsonek, córka Ci dorośleje, zięcia niedługo musisz szukać, a ty stary piernik sie robisz... Odpowiedz Link
nelsonek Re: Radosc rodzica 27.02.07, 18:34 Starym prykiem zostalem jakis rok temu (tak przynajmniej mowi moj dobry znajmowy) ciotkamatylda napisała: > Ale wielu zdaje sobie sobie sprawę, szczęśliwy tatusiu nelsonek, córka Ci > dorośleje, zięcia niedługo musisz szukać, a ty stary piernik sie robisz... Odpowiedz Link
yannis Nelsonek, u mnie też jest lutowe dziecię :)) 27.02.07, 10:41 tylko że moje ma awersję do foczki. Popsutej od nowości z resztą ( Odpowiedz Link
nelsonek Re: Nelsonek, u mnie też jest lutowe dziecię :)) 27.02.07, 18:36 A ile ma latek? Odpowiedz Link
olimey Re: gratulacje a ie ma wiosenek? 27.02.07, 11:18 mój ma 3 lata skończone i wali w pieluchykiedy to się skończy????? Odpowiedz Link