asiouek 29.11.07, 01:03 więc i ja zmykam, pralka prać wreszcie skończyła, pranie wywieszone, więc czas udać się na zasłużony wypoczynek >>> dobranoc pustemu forum Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skiela1 Re: puściucho 29.11.07, 01:55 a za mna kapusta chodzi i jakos tak mi sie skojarzylo Odpowiedz Link
agulaszek Re: puściucho 29.11.07, 07:07 mmmm zjadłabym kapuśniaczku albo bigosu mniam... Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: puściucho 29.11.07, 09:40 Czesc:-9 Tam zaraz gupi. Jutuby nie ma w robocie, to jedno okno na swiat mniej. A gdzie jest Orin-Zagloba? Odpowiedz Link
agulaszek Re: puściucho 29.11.07, 15:14 ano właśnie, bez niego to dopiero kapuściuchno, ma facet łeb Odpowiedz Link
kriss67 Re: puściucho 29.11.07, 15:15 A jest takie popularne powiedzonko - ty kapuściany łbie Odpowiedz Link
mabiwy Re: puściucho 29.11.07, 15:45 a mówią,że szczęścia nie daje.. Zaryzykuję nadmiar. Chętnie Odpowiedz Link
kriss67 Kapusta bywa groźna... 29.11.07, 15:54 Oj, z ta kapustą róznie bywa: "Nieoczekiwanie stanowisko wicedyrektora Biura Kultury Urzędu Miasta straciła wczoraj Renata Czarnkowska-Listoś, szefowa zespołu przygotowującego kandydaturę Warszawy do tytułu Europejskiej Stolicy Kultury 2016. - Zostałam wezwana do ratusza, pracownik niższego szczebla wręczył mi wymówienie. A w uzasadnieniu usłyszałam, że pani prezydent utraciła do mnie zaufanie. Więcej nie powiem - powiedziała nam Renata Czarnkowska-Listoś. Nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że przyczyną jej dymisji mógł być film promujący kandydaturę Warszawy, z Pałacem Kultury widzianym z pola kapusty. Ta krótka reklamówka wzbudziła duże kontrowersje. Na łamach prasy rozpętała się dyskusja, czy pokazane w niej bary mleczne, bloki i grafficiarze nie uwłaczają wizerunkowi Warszawy. "Fakt" z 19 listopada napisał o Czarnkowskiej- Listoś: "Chce zrobić z nas głąbów (...) Od Hanny Gronkiewicz-Waltz żądamy zwolnienia podwładnej. Nie damy się bezkarnie obrażać!". - Gdybyśmy się sugerowali publikacjami prasowymi, musielibyśmy zwolnić z tuzin dyrektorów - komentuje Tomasz Andryszczyk, rzecznik urzędu miasta. - Film rzeczywiście wzbudził kontrowersje. Jednym się podobał, innym nie. Ale nie on był bezpośrednią przyczyną zwolnienia pani Czarnkowskiej-Listoś. Chodziło bardziej o jej trudny charakter i nieumiejętność pracy w zespole. Nie konsultowała swoich decyzji, nie potrafiła się odnaleźć w urzędowych realiach. Źródło: Gazeta Wyborcza Stołeczna" Odpowiedz Link
agulaszek Re: puściucho 29.11.07, 16:02 wczoraj wyczytałam na kolekturze, że jest kumulacja, może zaiwestuję w narzędzie ogrodnicze Odpowiedz Link
skiela1 Re: puściucho 29.11.07, 15:16 Kapusta czeka zaraz ja pokroje i dzis bedzie ....bigosik)) Odpowiedz Link
agulaszek Re: puściucho 29.11.07, 15:31 nie wódźcie na pokuszenie, miałam dziś nie jeść obiadu w domu )) Odpowiedz Link
mabiwy Re: puściucho 29.11.07, 15:47 zgłodniałem.. na pierogi idę. W Zapiecku mają świetne, pieczone w piecu. Mix polecam Odpowiedz Link
agulaszek Re: puściucho 29.11.07, 16:03 smacznego ja chyba też coś sobie jednak wrzucę na ruszt Odpowiedz Link
skiela1 Re: puściucho 29.11.07, 18:23 mabiwy napisał: > wolę kapustę z grzybami. Dużo grzybów. dzis bedzie kapusta z grzybami) a bigosik na swieta ...bo sie nie wyrobilam... Odpowiedz Link