cirri1974 14.04.08, 19:51 I siedzę z dzieckiem w domu. Mąż - ten przyjęty po zdradzie znów w delegacji. Czarne myśli... Położę dziecko spać... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konto_online Re: Mam dziś imieniny 14.04.08, 20:26 po co czarne myśli? wiadommo, że kto raz zdradził, zdradzał dalej będzie (mądrzy władcy bardzo szybko pozbywali się tych, którzy pomogli im przejąć cudze ziemie) a Twój niech jeździ w delegacje - póki ma robotę, ma czym płacić... pomyśl teraz, zo co ma zapłacić jak wróci, niech to będzie kolorowe i drogie... Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: Mam dziś imieniny 14.04.08, 20:51 Ooooo... dżamprezę robimy? )) To ja pędzę po podarek moze być coś miękkiego, coś ciepłego i coś przytulnego jednocześnie? pl.youtube.com/watch?v=hWrdsD8noAU I do tańca pl.youtube.com/watch?v=HOyhbCMZI38 Odpowiedz Link
cirri1974 Re: Mam dziś imieniny 14.04.08, 21:45 Piękne podarki dostałam od Was )) Jakie to dziwne, że ... na Ludzi w Necie zawsze można liczyć )) A czy zdradzi znów ??? Wierzę, że nie. Jeśli tak, to nie będzie dobrze... ja jestem już dużo silniejsza a dziecko co raz starsze. Odpowiedz Link
info-tw Re: Mam dziś imieniny 14.04.08, 22:24 Tak na ludzi w necie można liczyć, dla każdego starają się być mili i mydlą oczy, czasem można dać się nabrać. Ale to tak w ramach przestrogi . A to dla Ciebie na imieniny: www.ewa.bicom.pl/zyczenia/imieniny/imie2.htm Odpowiedz Link
cirri1974 Re: Mam dziś imieniny 18.04.08, 15:06 Masz rację. Bardzo dziękuję za życzenia Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Mam dziś imieniny 18.04.08, 17:30 posluchaj jak pieknie spiewaja ptaki (włacz glosniki) lesnictwo.republika.pl/ptaki/ptaszki.htm Odpowiedz Link