sloggi Re: papatka 09.01.04, 19:55 Dzisiaj to przegiąłem pałę. Najwyższa pora iść na dworzec, kupić bilet i spadać na chatę. Odpowiedz Link
wgfc Re: papatka 09.01.04, 20:05 sloggi napisał: > Dzisiaj to przegiąłem pałę. Tego nie wiem. > Najwyższa pora iść na dworzec, kupić bilet Aha, preferujesz w przedsprzedaży. > i spadać na chatę. Trudno BTW. Kamery będą u Was w autobusach Odpowiedz Link
candycandy Re: papatka 09.01.04, 20:17 Ja również dziękuję za uwagę Sloggi - bon voyage, Wgfc - dzięki, żeś powiedział, lecę do łazienki umalować ust korale i pędzę do komunikacji publicznej Może pokażą mnie w jakiś wiadomościach regionalnych? Odpowiedz Link
wgfc Podglądanie pasażerów 10.01.04, 20:12 candycandy napisała: > Może pokażą mnie w jakiś wiadomościach regionalnych? Może --- info.onet.pl/851659,11,item.html Kraj IAR, jkl /2004-01-09 06:22:00 Warszawa: Kamery w komunikacji miejskiej "Życie Warszawy": Władze Warszawy chcą zainstalować w dwustu autobusach i tramwajach kamery. "Życie Warszawy" pisze, że dzięki tej inwestycji o wartości 10 milionów złotych może być bezpieczniej w stołecznych środkach komunikacji miejskiej. Jest nadzieja, że spadnie liczba kradzieży kieszonkowych, a bandyci nie będą już zaczepiać dzieci. Monitoring obejmie na razie co dziesiąty pojazd. Zdaniem władz, na pewno spadnie w nich przestępczość, bo ryzyko identyfikacji sprawcy będzie znacznie wyższe. Kamery mają być na tyle małe, by nie były widoczne dla pasażerów i na tyle nowoczesne, by zarejestrować wygląd osób dokonujących przestępstw. "Życie Warszawy" pisze, że podobny system wprowadzono półtora roku temu w Łodzi i tam doskonale się sprawdził. --- Może zaczną od pięćsetki Odpowiedz Link
wgfc Re: papatka 13.01.04, 18:26 Sloggi napisał: > Spadam (wreszcie) Uważaj jak będziesz spadał, żebyś się ni potłukł Odpowiedz Link
kreskator so take one last breath 17.01.04, 16:24 so take one last breath and walk away down the river Odpowiedz Link
adhamah Re: papatka 21.01.04, 09:09 Spadam. Idę po wpis z ćwiczeń i mam nadzieję, że jeszcze zastanę pana doktora, bo potem szukaj wiatru w polu... A potem do książek (( Odpowiedz Link
adhamah Re: papatka 22.01.04, 15:58 Spadam na dłużej! Trzymajcie kciuki, abym idąc do biblioteki uczył się a nie salonował. Do przeczytania na początku lutego (((((((((( Buuuuuu ((((((( Odpowiedz Link
wgfc Re: papatka 22.01.04, 19:33 Adhamah napisał: > Spadam na dłużej! Trzymajcie kciuki, abym idąc do biblioteki uczył się a nie > salonował. Do przeczytania na początku lutego (((((((((( > Buuuuuu ((((((( Hmm. Coś dużo czasu planujesz spędzić w tej bibliotece... Wracaj szybko, żeby Cię mole książkowe nie zjadły. Odpowiedz Link
adhamah Re: papatka 02.02.04, 19:55 wgfc napisał: > Hmm. Coś dużo czasu planujesz spędzić w tej bibliotece... > Wracaj szybko, żeby Cię mole książkowe nie zjadły. Już jestem Nawet raz nie byłem w bibliotece, bo bałem się, że komputer przyciągnie mnie do siebie Odpowiedz Link
adhamah Re: papatka 02.02.04, 21:58 sloggi napisał: > Brzydalu, a my już się mieliśmy zacząć martwić. Postaram się już więcej tak nie znikać. Obiecuję! Odpowiedz Link
adhamah Re: papatka 11.02.04, 17:25 Idę tam gdzie ostatnio codziennie chodzę. Do wieczora! Odpowiedz Link
sloggi Re: papatka 25.01.04, 21:11 Spadam, na dzis już wystarczy, dobrze, ze była Malidar - bo usnąłbym. Odpowiedz Link
wgfc Re: papatka 22.05.04, 11:45 Zmykam. I tak obawiam się, że nie zdążę na autobus (bo tak jest zawsze). Cieszę się na to towarzysko-alkoholowe spotkanie, mimo że będę znów musiał odpowiadać na niewygodne pytania :{ Ale obiektywnie mówiąc, sam jestem sobie winien. Odpowiedz Link
wgfc Dzień dobry wieczór 23.05.04, 19:10 Już wróciłem. Pytań trochę było, poodpowiadałem. Kolega wpadł do sadzawki, ale z niej wyszedł. Kłopotów żołądkowych nie było, kaca nie ma (co bardzo dziwne, ponieważ mieszał się we mnie sok z ziemniaków, piwo, wino i bigos). Dobrze jest spotakać się po dłuższym czasie niewidzenia z kumplami Odpowiedz Link
adhamah Re: papatka 30.05.04, 23:12 Spać jeszcze długo nie pójdę, ale już się chciałem pożegnać. Pa! P.S.Jutro pierwsza kawa będzie pewnie moja! Odpowiedz Link