malidar 14.10.03, 14:29 Czy ja sie tu za bardzo nie rozpycham? Od kilku dni podglądam, podczytuję z zainteresowaniem a dziś poszalałam i zaczęłam pisać. Mam sobie iść całkiem czy przygarniecie mnie do swojego grona? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeremy27 Re: Witam wszystkich 14.10.03, 14:31 witaj witaj witaj...i pisuj pisuj pisuj))))))))))))) Odpowiedz Link
gacus2 Re: Witam wszystkich 14.10.03, 14:32 Jasne. rozsiądx się wygodnie. preferujesz fotel czy kanapę? Tylko nie pisz,,że będziesz stała w kącie! Odpowiedz Link
malidar Re: Witam wszystkich 14.10.03, 14:39 gacus2 napisał: Preferujesz fotel czy kanapę? Taka skromna to ja nie jestem. Przy komputerze fotel, ogólnie kanapa, stolik pod reką i tu i tu, z kawą koniecznie, bo bez tego mi nijak, dzięki za miłe powitanie od wszystkich Odpowiedz Link
malidar Re: Witam wszystkich 14.10.03, 14:41 To już będę tu zaglądać często bo jesteście wszyscy cieplutcy jak kocyk z polaru Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Witam wszystkich 14.10.03, 14:32 jako były zastępca admina mówię: zostań też jestem nowa, jakieś dwa miesiące, nie więcej i moge powiedzieć, że jest tu milutko, cieplutko, po prostu rewelacyjnie Odpowiedz Link
sloggi Re: Witam wszystkich 14.10.03, 16:13 Dlaczego "były"?????? Chcesz w ucho? A Malidar serdecznie witam. Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Witam wszystkich 14.10.03, 16:42 sloggi napisał: > Dlaczego "były"?????? > Chcesz w ucho? to do mnie?? w ucho nie chcę były bo sądziłam, że po urlopowaniu się wywalisz mnie na zbity pysk z administracji, choć ja grzeczna byłam, nic nie kasowałam i chyba ogólnie dobrze się spisywałam )) a tu niespodzianka, bo dalej mogę sobie "porządzić" Odpowiedz Link
frunze Re: Witam wszystkich 14.10.03, 14:32 Witaj Cieszę się każdą nową osobą, więc pisz Odpowiedz Link
balkan Re: Witam wszystkich 14.10.03, 14:38 Witam serdecznie. Ja jeszcze młodsza stażowo niż Dorota, ale czuję się tu jak wśród starych znajomych....) Odpowiedz Link
maattii Re: Witam wszystkich 14.10.03, 14:54 ja też jestem tu prawie nowiutki i podobnie jak ty najpierw tylko czytałem a ostatnio zacząłem pisać. Spodobało mi się to forum i zagladam tu praktycznie codziennie. Niestety nie mam teraz internetu w domu a w pracy raczej długo nie da się buszować ... Odpowiedz Link
maattii Re: Witam wszystkich 15.10.03, 10:34 szczęściara! u mnie wszyscy ostro pracują. a ja i tak się za bardzo wyłamuję i odstaję od schematu Odpowiedz Link
sharlotka Re: Witam wszystkich 15.10.03, 11:37 witaj.... a ja sie przyznaje, ze wpadlam w nalog i zaniedbuje od kilku dni prace... mam logo do wymyslenia i za cholere nie moge sie skupic, bo kompa w domu nie ma, a jak przychodze do pracy to tyle jest napisane, ze czytam i czytam.... czytam wlasciwie od 9 dzis rano i to jeszcze nie skonczylam, a co dopiero mowic o odpisywaniu... Odpowiedz Link
jasmintea Re: Witam wszystkich 17.10.03, 01:39 Witaj Ja jestem takze od niedawna - a i zagladam ostatnio dosc rzadko.. Ale milo widziec nowe nicki) "Stare" tez baaardzo milo widziec!))))) Pozdrawiam Odpowiedz Link