skiela1 31.01.09, 19:46 ale takie najulubiensze kazdy chyba ma swoja ulubiona slodkosc. Tort wisniowy nasaczony spirytusem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
parachute SERNIK! 31.01.09, 19:50 w każdej postaci... wiedeński, królewski, odmiana "na zimno", wariant "kropelka" etc... ważne żeby nie był za suchy, bo czasem się zdarza Odpowiedz Link
parachute SZARLOTKA 31.01.09, 19:51 na ciepło z bitą śmietaną...trochę cynamonu, jakiegoś sosu... ech Odpowiedz Link
parachute +każde inne, pod warunkiem, że jest... 31.01.09, 19:54 słodkie trafiłaś w mój czuły punkt... kocham ciasta, ciasta mnie kochają... efekt tego uczucia widać zresztą, zwłaszcza po świętach spędzonych w domu Odpowiedz Link
skiela1 Re: +każde inne, pod warunkiem, że jest... 31.01.09, 20:21 Slodki chlopak z Ciebie a sam umiesz cos upiec? Odpowiedz Link
parachute Re: +każde inne, pod warunkiem, że jest... 31.01.09, 20:32 skiela1 napisała: > a sam umiesz cos upiec? w kuchni marny ze mnie pożytek... poza schematycznymi czynnościami kiedy w domu nastały trudne czasy to mój brat z tatą zaczęli gotować...ja przejąłem obowiązki sprzątaczki... i tak już pozostało Odpowiedz Link
skiela1 Re: +każde inne, pod warunkiem, że jest... 31.01.09, 20:36 no i niech kazdy robi co umie najlepiej mam smaka na szarlotke z brzoskwiniami. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: +każde inne, pod warunkiem, że jest... 31.01.09, 20:44 A ja na kebab i siłą się powstrzymuję, żeby nie iść na Malborską do Turków Odpowiedz Link
skiela1 Re: +każde inne, pod warunkiem, że jest... 31.01.09, 21:01 sibeliuss napisał: > A ja na kebab i siłą się powstrzymuję, żeby nie iść na Malborską do Turków na razie zrobilam sobie kawe. sniezyc zaczelo,wiec moze powinnam zostac w domu.... Odpowiedz Link
parachute Re: +każde inne, pod warunkiem, że jest... 31.01.09, 20:47 no w sprzątaniu jestem całkiem niezły...eM się śmieje (bo tak kiedyś było) że jak przyjeżdżałem do domu to mi z dumą oznajmiano że zakupili nowe środki czystości tak więc, jak mi załatwisz darmowy bilet tu Kanada to Ci między dyżurami mogę całą chałupę wysprzątać Odpowiedz Link
skiela1 Re: +każde inne, pod warunkiem, że jest... 31.01.09, 21:05 parachute napisał: > no w sprzątaniu jestem całkiem niezły...eM się śmieje (bo tak kiedyś było) że > jak przyjeżdżałem do domu to mi z dumą oznajmiano że zakupili nowe środki > czystości > tak więc, jak mi załatwisz darmowy bilet tu Kanada to Ci między dyżurami mogę > całą chałupę wysprzątać Masz z Frida duzo wspolnego) nowe srodki czystosci to je to.... miedzy dyzurami?? z dalekiej polnocy mozesz miec trudnosci dotrzec Odpowiedz Link
parachute Re: +każde inne, pod warunkiem, że jest... 31.01.09, 21:09 skiela1 napisała: > Masz z Frida duzo wspolnego) na pewno jestem lepszy! czuję się wezwany na pojedynek > nowe srodki czystosci to je to.... możliwość przerwania zabezpieczeń, swego rodzaju inicjacja... > miedzy dyzurami?? w szpitalu > z dalekiej polnocy mozesz miec trudnosci dotrzec zatem żegnaj darmowe sprzątanie idę film łoglądać bo się ściągnął... Odpowiedz Link
parachute Re: +każde inne, pod warunkiem, że jest... 31.01.09, 20:51 skiela1 napisała: > mam smaka na szarlotke z brzoskwiniami. fotoforum.gazeta.pl/3,0,1547716,2,42.html to co prawda już jest wspomnieniem... ale było...boooskie tak przy okazji... po wyjściu taką anielską popielniczkę zobaczyłem fotoforum.gazeta.pl/3,0,1547714,2,40.html Odpowiedz Link
skiela1 Re: +każde inne, pod warunkiem, że jest... 31.01.09, 21:21 wyobrazam sobie,ze boskie.... popielniczka tez boska) Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Jakie jest wasze ulubione ciasto? 31.01.09, 20:42 Sprawdziłaś? Ale ja zjadam jeden kawałek i dalej nie ruszę. Można mnie obłożyć słodyczami i mnie nie skuszą. Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Jakie jest wasze ulubione ciasto? 31.01.09, 20:59 Ptysie kajmakowe - mniam... Odpowiedz Link
skiela1 Re: Jakie jest wasze ulubione ciasto? 31.01.09, 21:26 sibeliuss napisał: > Sprawdziłaś? > Ale ja zjadam jeden kawałek i dalej nie ruszę. Można mnie obłożyć słodyczami i > mnie nie skuszą. Czekoladowy Jedna porcja wystarczy. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Jakie jest wasze ulubione ciasto? 01.02.09, 01:34 ale powiem Ci,ze Dobosza moge zjesc calego www.consonni.pl/produkt_pl2973.html?id_kat=7&id_prod=76 Odpowiedz Link
dede43 Re: Jakie jest wasze ulubione ciasto? 01.02.09, 14:24 Uwielbiam wszystkie "tortowate" czyli z kremem lub przynajmniej tylko z bitą śmietana. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Jakie jest wasze ulubione ciasto? 31.01.09, 21:11 fotoforum.gazeta.pl/3,0,1650647,2,2.html Moja męka przy jedzeniu lodów. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Jakie jest wasze ulubione ciasto? 31.01.09, 21:29 taka malutka lyzeczke dostales? dobrze,ze Cie nie aresztowali za te pomarancze Odpowiedz Link
aaaguniaaa Re: Jakie jest wasze ulubione ciasto? 31.01.09, 21:59 tort szwarcwaldzki, sernik pieczony przez tesciowa (nikomu tak dobre nie wychodza) to zawsze. a sezonowo nachodzi mnie na inne ale najlepiej to z czekolada i bez masy Odpowiedz Link
tjbazuka Re: Jakie jest wasze ulubione ciasto? 31.01.09, 23:05 pączek ,szarlotka i mud cake. Odpowiedz Link
moonflour Re: Jakie jest wasze ulubione ciasto? 31.01.09, 23:06 sernik w kazdej postaci i szarlotka(najlepiej na ciepło z lodami waniliowymi) Odpowiedz Link
projek Re: Jakie jest wasze ulubione ciasto? 01.02.09, 18:10 Bardzo lubię tort czekoladowy mojej mamy (niestety bardzo rzadko robi). Dawno już nie jadłem metrowca. Odpowiedz Link