Dodaj do ulubionych

Senność mnie ogarnia straszliwa

17.11.03, 19:46
chyba się skuszę...
Obserwuj wątek
    • frunze Re: Senność mnie ogarnia straszliwa 17.11.03, 19:48
      Nie, nie, nie! pogadaj ze mną smile Juz coś wiesz?
      • very_famous Re: Senność mnie ogarnia straszliwa 17.11.03, 19:49
        Mniej więcej. Odpal GG.
        • frunze Re: Senność mnie ogarnia straszliwa 17.11.03, 19:50
          Czekaj, czekaj, to chwilę potrwa, zaraz dam Ci znać. Aaa, i jeszcze musze
          poszukać twojego numeru smile 5 minut i jestem.
    • balkan Re: Senność mnie ogarnia straszliwa 17.11.03, 19:57
      Buuu... to ja ide poprasować...sad(
      • owca Re: Senność mnie ogarnia straszliwa 17.11.03, 20:15

poprasujesz i moją stertę prania? ja pozmywam za Ciebie po kolacji wink

pozdrawiam
        owca

_,,,٢ة إ ة٦,,,_
        • balkan Re: Senność mnie ogarnia straszliwa 17.11.03, 20:23
          już złożyłam deskę, ale wstawiam nowe pranie, więc w kolejny wieczór z glowy...
          tak to jest, jak sie w weekend leniło...
          • owca Re: Senność mnie ogarnia straszliwa 17.11.03, 20:28

mogę nawet pomyć wszystkie okna, ale prasować nie cierpię uncertain

pozdrawiam
            owca

_,,,٢ة إ ة٦,,,_
            • balkan Re: Senność mnie ogarnia straszliwa 17.11.03, 20:36
              to zapraszam na mycie okien, a ja Ci poprasuję - nienawidze mycia okien...
              • owca Re: Senność mnie ogarnia straszliwa 17.11.03, 20:52

układ stoi!!!
                big_grin

pozdrawiam
                owca

_,,,٢ة إ ة٦,,,_
          • frunze Re: Senność mnie ogarnia straszliwa 17.11.03, 20:29
            Jak tak pomyślę...to właściwie nie mam takich ciuchów (jesienno - zimowych),
            które należałoby prasować. Hmm...zastanowiło mnie to, ale naprawdę nie mam smile
            • balkan Re: Senność mnie ogarnia straszliwa 17.11.03, 20:35
              ja mam koszule swoje i męża.. i spodnie... zawsze się coś znajdzie...sad(
              • frunze Re: Senność mnie ogarnia straszliwa 17.11.03, 20:46
                No właśnie nam się udało, ze w jakichś takich niegniecących chodzimy. Ale w
                lecie...eldorado dla kogoś, kto uwielbia prasować.
    • geograf Re: Senność mnie ogarnia straszliwa 18.11.03, 00:03
      ale pustki...
      też by mnie ogarnęła sennośćsmile
    • very_famous Re: Senność mnie ogarnia straszliwa 18.11.03, 19:47
      Znowu. Jakaś niedospana chodzę ciągle..
      • vika411 VERKAAAAAAAAAAA FAMUSINSKAAA!!!! 18.11.03, 20:06
        very_famous napisała:

> Znowu. Jakaś niedospana chodzę ciągle..
        SPISZ?!
        Nie spij! ja cie prosze! Wlasnie wyrzucilam ich wszystkich od kompa z
        internetem w naszym biurze!jedynego nieimpotenta z netem.Niech kto mi powie
        chociaz " dobrywieczor"...sad(((((((
        • very_famous Re: VERKAAAAAAAAAAA FAMUSINSKAAA!!!! 18.11.03, 20:12
          DOBRY WIECZÓR VIKAAAAA!!!!
          Musisz podnieść mi ciśnienie jak mam posiedzieć przed kompem, bo jak nie to
          padam na twarz i spać idę.
          • vika411 Re: VERKAAAAAAAAAAA FAMUSINSKAAA!!!! 18.11.03, 20:18
            very_famous napisała:

> DOBRY WIECZÓR VIKAAAAA!!!!
            > Musisz podnieść mi ciśnienie jak mam posiedzieć przed kompem, bo jak nie to
            > padam na twarz i spać idę.

Prosze bardzo, juz podnosze. Wyobraz sobie, ze internet mi tu wlasnie od nowa
            instaluja. pewnie bez awarii jeszcze sie nie obejdzie przez jakis czas ale
            chyba bedzie juz lepiej jak bylosmile
            kielicha sobie moze na te nerwy rabniemy? Co?smile
            • very_famous Re: VERKAAAAAAAAAAA FAMUSINSKAAA!!!! 18.11.03, 20:22
              Ty kielicha - ja nie mogę a bardzo bym chciała sad((((((((
              Znalazłam cukierka z kofeiną (uff 3 razy czytałam, bo wydawało mi się że
              napisałam z kokainą ::::smile)))))
              Może pomoże ;///
              • vika411 Re: VERKAAAAAAAAAAA FAMUSINSKAAA!!!! 18.11.03, 20:26
                Nie mam pod reka kielicha.a jak dla siebie to nie bede latac po deszczu!
                herbatki sie napijmy.Ty...powiedz mi o czym oni tu gadali jak mnie nuie bylo?
                • very_famous Re: VERKAAAAAAAAAAA FAMUSINSKAAA!!!! 18.11.03, 20:31
                  OK herbata OK.
                  Mnie tyż nie było. Ale czytałam - było o Sylwestrze - że każdy bierze flaszkę i
                  spożywa ją w łóżku przed telewizornią, od kilku dni się chwalę wygraną w totka
                  i zbieram gratulacje, wątki urodzinowe i inne..
                  • vika411 Re: VERKAAAAAAAAAAA FAMUSINSKAAA!!!! 18.11.03, 20:56
                    very_famous napisała:

> OK herbata OK.
                    > Mnie tyż nie było. Ale czytałam - było o Sylwestrze - że każdy bierze flaszkę
                    i
                    >
                    > spożywa ją w łóżku przed telewizornią, od kilku dni się chwalę wygraną w
                    totka
                    > i zbieram gratulacje, wątki urodzinowe i inne..

No to zycie jest pieknesmile Ciesze sie razem z Tobasmile))))))))))))))))))
                    • gacus2 Re: VERKAAAAAAAAAAA FAMUSINSKAAA!!!! 18.11.03, 20:59
                      Vika nie śpij!
                      • vika411 Re: VERKAAAAAAAAAAA FAMUSINSKAAA!!!! 18.11.03, 21:01
                        gacus2 napisał:

> Vika nie śpij!
                        A nie spi tylko sie ukrywa po cudzych watkach bo nabawila sie kompleksow! Ot,
                        co!
                        • very_famous Re: VERKAAAAAAAAAAA FAMUSINSKAAA!!!! 18.11.03, 21:06
                          Że niby co? Jakie kompleksy? Wypluj te słowa przez lewe ramię!
                      • very_famous Re: VERKAAAAAAAAAAA FAMUSINSKAAA!!!! 18.11.03, 21:03
                        To nie Vika przysypia tylko JA!
                    • very_famous Re: VERKAAAAAAAAAAA FAMUSINSKAAA!!!! 18.11.03, 21:01
                      Dzienkuje smile))
                      Gdzie Cię wcięło? Ja się produkuję - opisuję w 5 słowach tematykę salonową a Ty
                      się szlajasz! (cukierek nie pomógł ) powinna być kawa i to mocna ale nie mam w
                      domu a sklep zamykają właśnie.
                      • vika411 Re: VERKAAAAAAAAAAA FAMUSINSKAAA!!!! 18.11.03, 21:04
                        Na poczte latalam bo mam chorrrendalne zaleglosci w korespondencji. Sluze mocna
                        herbatkasmile
                        • vika411 A Gacusia wcilo????????? 18.11.03, 21:08
                          Gdzie jest gacus! ja chce do Gaaaaaaaacuuuuuuuuuuusiaaaaaaa!!!!!!!!!!!
                          • gacus2 Re: A Gacusia wcilo????????? 18.11.03, 21:09
                            jestem ale krótko bo na modemie (jak to wieczorami bywa)
                        • very_famous Re: VERKAAAAAAAAAAA FAMUSINSKAAA!!!! 18.11.03, 21:11
                          Dawaj herbatę. Alkoholu niet - to herbata i ziółka zostają sad((
                      • gacus2 Re: VERKAAAAAAAAAAA FAMUSINSKAAA!!!! 18.11.03, 21:06
                        very_famous napisała:

> (cukierek nie pomógł )

No ładnie- a co wy z moim Cukierkiem robiły??? wink)))))))))))))

powinna być kawa i to mocna ale nie mam w
                        > domu a sklep zamykają właśnie.

Uprzejmie donosze. Budź sie VF!!!!!!!!!!!!!!!!Życie jest piękne i nic na to
                        nie poradzisz;-PPPP
                        • very_famous Re: VERKAAAAAAAAAAA FAMUSINSKAAA!!!! 18.11.03, 21:08
                          Eeee Cukierek eeee już go nie ma....
                          • gacus2 CUKIEREK 18.11.03, 21:10
                            tAK Sloggi nazywa pewną bliska mi osobę- okropnie, nie? ;-P
                            • very_famous Re: CUKIEREK 18.11.03, 21:13
                              Eee - ja nie w temacie - ale nazwa ładna, chyba że coś nie tak z moim
                              rozumkiem, który przysypia,
                              • gacus2 Re: CUKIEREK 18.11.03, 21:15
                                Częsciowo w temacie. Rozmawiałem o Cukierku z krekatorem i Jarema na tylnym
                                siedzeniu w alto-wozie
                                • very_famous Re: CUKIEREK 18.11.03, 21:17
                                  Z przodu kiepsko słychać co się mówi z tylu tongue_out
                        • vika411 GACUS!!! ja mysle... 18.11.03, 21:11
                          ze jej trzeba zaspiewac kolysanke1 najlepiej wielkim , skrzekliwym glosem,
                          chorem i w ekspresowym tempie.To ma dzic wrzaskliwa kolysanka jazzowa!
                          zaczynamy:
                          AAAAAAAAAAAAAAA! LUP! BUM!!! TRATATAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
                          • gacus2 Re: GACUS!!! ja mysle... 18.11.03, 21:12
                            vika411 napisała:

> AAAAAAAAAAAAAAA! LUP! BUM!!! TRATATAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

Paf PAF TRALALALALA SPIJ FAJMUSIE ŚPIJ ŚPIJ WERY ŚPIJ TRARTATATTTATATTA
                            • gacus2 Re: GACUS!!! ja mysle... 18.11.03, 21:16
                              gacus2 napisał:

> vika411 napisała:
                              >
                              > > AAAAAAAAAAAAAAA! LUP! BUM!!! TRATATAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
                              >
                              > Paf PAF TRALALALALA SPIJ FAJMUSIE ŚPIJ ŚPIJ WERY ŚPIJ TRARTATATTTATATTA
                              >
                              >

A propos kołysanki- ostatnie to nie była seria z kałasza bynajmniej...
                            • vika411 Re: GACUS!!! ja mysle... 18.11.03, 21:16
                              gacus2 napisał:

> vika411 napisała:
                              >
                              > > AAAAAAAAAAAAAAA! LUP! BUM!!! TRATATAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
                              RRRRRRRRRRRRYYYYYYYYYMSSSSSSSS!!!!! UMPA PUMPA!!!!!! LUP BZYK!!!!!!!!
                              Umarlego by postawilo na nogi...Ty... a moze mysmy ja doprowadzili naszymi
                              muzycznymi wyczynami do zawalu?!
                              >
                              > Paf PAF TRALALALALA SPIJ FAJMUSIE ŚPIJ ŚPIJ WERY ŚPIJ TRARTATATTTATATTA
                              >
                              >
                              • gacus2 Re: GACUS!!! ja mysle... 18.11.03, 21:17
                                Nie, ona nie pali i w ogóle ma wielkie serce....
                                • very_famous Re: GACUS!!! ja mysle... 18.11.03, 21:20
                                  Czasami palę, ale Ty tego nie widzałeś tongue_out
                                  Przestańcie się drzeć bo kota obudzicie!!!!!!!!!
                                  Serce - wielkie???? smile)))))))))))))
                                  Aby na pewno serce?
                                  • gacus2 Re: GACUS!!! ja mysle... 18.11.03, 21:21
                                    Kochane lece bo limit koncze,.papa
                                    • very_famous Re: GACUS!!! ja mysle... 18.11.03, 21:24
                                      Phi! Przeleciał i poleciał.
                              • vika411 VERCIAAAAAAA! 18.11.03, 21:18
                                ZYJESZ?!
                                • very_famous Re: VERCIAAAAAAA! 18.11.03, 21:22
                                  Śpiewać to Wy nie umiecie smile)))))))))))
                                  • vika411 Re: VERCIAAAAAAA! 18.11.03, 21:24
                                    Bo my takie nieuczone.Robilismy cosmy mogli...Naprawde sie bardzo staralismy...
                                    • very_famous Re: VERCIAAAAAAA! 18.11.03, 21:32
                                      Kochani jesteście! kiss*
                                      Ziewam przeokrutnie, ale gęba mi się śmieje od waszego śmiechusmile)))
                                      • vika411 Re: VERCIAAAAAAA! 18.11.03, 21:38
                                        No i o to chodzi! Ale jesli musisz isc spac...to trudno...Widac nasza
                                        antykolysanka rzeczywiscie byla malo profesjonalna. na drugi raz bedzie lepiej!
                                        to tylko kwestia cwiczen!smile
                                        • very_famous Re: VERCIAAAAAAA! 18.11.03, 21:42
                                          Nieeee, jeszcze posiedzę. Tylko będę ziewać mocno.
                                          Kołysanka profesjonalna - zawyłam ze śmiechu smile))))
                                          Się dobraliście - chór istnie piekielny!
                                          • vika411 Re: VERCIAAAAAAA! 18.11.03, 21:48
                                            To Ty jeszcze nie slyszalas jak potrafil spiewac piosenki moj dziadek!!!
                                            Kiedys moje dziecko, lat wowczas trzy, powiedzialo do niego tak:
                                            - pradziadziu! Ty przestan juz sapac! !a chce spac!
                                            • very_famous Re: VERCIAAAAAAA! 18.11.03, 21:50
                                              Coś na zasadzie: zrób cos dla muzyki i nie śpiewaj? smile))
                                              • vika411 Re: VERCIAAAAAAA! 18.11.03, 21:54
                                                Niestety!A taki mial talent! Wyobraz sobie tylko: Amstrag specjalnie chodowal
                                                angine i zapalenie krtani, zeby moc spiewac a moj dziadzio az astmy sie dorobil
                                                a kariery zadnej!nawet rodzony prawnuk...ech! Nie ma sprawiedliwosci na swiecie!
                                                • very_famous Re: VERCIAAAAAAA! 18.11.03, 21:58
                                                  nie ma, nie ma

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka