Gość: elizza IP: 185.58.80.* 28.01.15, 10:14 Mam kompleksy spowodowane asymetryczną budową miejsc intymnych. Myślałam o korekcie. Czy ktoś tutaj ma doświadczenia w tym zakresie? Na czym polega ten zabieg i gdzie to wykonują? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kerela Re: Korekta miejsc intymnych IP: *.dynamic.mm.pl 28.01.15, 16:26 Elizza nie namawiam Cię oczywiście na operację ale możesz spróbować korekcji narządu rodnego laserem. Dzieki niemu można poprawić wygląd warg sromowych ale również kondycję błony śluzowej pochwy. Nazywa się to Mona Lisa Touch .Jest obecnie wykonywane w przychodni Osteomed w Krakowie. Sama zdecydowałam się na to porodzie. Niestety ale poród był bardzo ciężki i trochę pokaleczył mnie tam na dole. Zdecydowałam się na zabieg dla własnego samopoczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
medifem Re: Korekta miejsc intymnych 16.03.15, 22:05 Zabieg labioplastyki, o który Pani pyta polega na chirurgicznej korekcie warg sromowych. Taki zabieg można wykonać m.in. w Klinice Kobiet Medifem dr Andrzeja Barwijuk. To sprawdzone miejsce i najlepszy specjalista w kraju. Na stronie kliniki jest dużo informacji o sposobie przeprowadzania zabiegu, niezbędnych badaniach oraz o rekonwalescencji. Zabieg jest wykonywany w ramach chirurgii jednego dnia. Jeżeli chciałaby Pani zobaczyć jak wygląda powyższy zabieg proszę odszukać powtórkę drugiego odcinka Sekretów Lekarzy na antenie TVN Style, w którym dr Andrzej Barwijuk przeprowadza zabieg labioplastyki. Odpowiedz Link Zgłoś
medifem Re: Korekta miejsc intymnych 16.03.15, 22:06 Aktualnie trwa w klinice akcja promocyjna więc zabieg można wykonać w cenie 4500zł. Aktualnie zostały ostatnie wolne miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka.92 Re: Korekta miejsc intymnych 29.09.16, 18:28 Nie wiem jaki dokladnie problem ci doskwiera z tymi miejscami intymnymi- masz przerosniete wargi sromowe? Bo ja tak mialam. I potrzebowalam zabiegu nie ze wzgledow estetycznych ( nie mialam problemu z ich wyglądem), tylko ze wzgledow zdrowotnych- sprawialo mi to spory bol np. podczas uprawiania sportu. Ale moj lekarz ze szpitala Mediover mowil, ze trafiaja do niego tez kobiety, ktore po prostu nie czują sie dobrze z tym, jak wygladaja tam na dole :) Zreszta, powody nie sa wazne- niech kazdy robi ze swoim cialem to, na co ma ochote, by czuc sie jak najlepiej :) Ja jestem po zabiegu i goraco ci polecam, bo to daje niesamowity komfort :) Odpowiedz Link Zgłoś