Dodaj do ulubionych

dziwne miesiaczki

28.04.15, 14:08
Witam ,

Od jakiegos czasu moje miesiaczki zaczynaja sie brazowymi uplawami/krwia .Dzieje sie tak na samym poczatku okresu pozniej jest juz krew.Wraz z krwia wylatuja mi tez skrzepy .A jak zmieniam podpaske to sie ciagnie mi ta krew.Pozatym w tym miesiacu zdarzylo mi sie miesiaczkowac 2 razy.W styczniu bylam u ginekologa ktory zrobil mi cytologie i usg dopochwowe .Wszystko bylo w porzadku.Tyle ze ja sie bardzo tym martwie .W nastepnym tygodniu znowu wybieram sie do ginekologa.Czy przyczyna zaburzen miesiaczkowania moze byc stres ktorego mialam ostatnio sporo.Podejrzewam tez u siebie problemy z hormonami.Prosze o jakies rady bo zwariuje.Dziekuje
Obserwuj wątek
    • ilusia1987 Re: dziwne miesiaczki 28.04.15, 14:09
      Zapomnialam dodac ze po okresie mam plamienia bezbarwne i bezzapachowe ale dosc obfite czasami.
      • Gość: dziewczyna Re: dziwne miesiaczki IP: *.play-internet.pl 13.05.15, 11:13
        Dodam, ze podejrzewam rozchwianie hormonalne
    • Gość: dziewczyna Re: dziwne miesiaczki IP: *.play-internet.pl 13.05.15, 11:12
      Witaj. Mam dokladnie identycznw problemy. Czy juz wiesz jakie byly tego powody? Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka