IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.12, 21:31
Jak poszło córce? Pisze w sobotę?
Obserwuj wątek
    • menodo Re: menodo? 14.02.12, 22:41
      Pisze :)
      Nawet walentynkową imprezkę przełożyła, bo pisze...

• Gość: menodo Re: menodo? IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.12, 11:51
      A w następna sobotę ma ustny:)
      • Gość: filga Re: menodo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.12, 15:22
        No to super! Gratuluję! Właśnie weszłam na ten wątek, żeby Cię zapytać :)
    • Gość: filga Re: menodo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.12, 08:55
      No to trzymam kciuki :)
      • Gość: menodo Re: menodo? IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.12, 19:59
        Dzięki, ale nie przeszła:(

Przez przypadek zresztą byłam tam, bo przyjechałam po córkę, a okazało się, że jest opóźnienie...Jak to sobie ułożę w głowie - to coś więcej o tym napiszę. Bo na razie nie mieści mi się w głowie (chamstwo i brak profesjonalizmu).

• Gość: filga Re: menodo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.12, 20:41
          Przykro mi. Naprawdę. Niestety, trzeba mieć sporo szczęścia. Nie tylko w ogóle, ale też, a może przede wszystkim do komisji. Zresztą z mojej czwórki też przeszła tylko jedna.
          • Gość: menodo Re: menodo? IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.12, 11:08
            Nie no sorry - ale co to za argument: "szczęście do komisji" w przypadku egzaminu bądź co bądź państwowego ... Na mój nos prawniczy oznacza to, że coś nie OK z przestrzeganiem regulaminu olimpiady.
            A wiesz, że egzaminy pisemne np. w Krakowie rozpoczęły się wcześniej niż w Warszawie o jakieś 1,5 godziny?

Tak czy siak - masz uaktywniony adres gazetowy? Bo chciałabym wysłać Ci wiadomość na priv...
            • Gość: filga Re: menodo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.12, 16:23
              O szczęściu do komisji to było z żalem, a nie jako argument. W przypadku odpowiedzi ustnych ma to, niestety, znaczenie. I to wcale niemałe. Czynnika ludzkiego nie wyeliminujesz. Adres gazetowy chyba działa.
            • Gość: filga Re: menodo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.12, 16:29
              Nie, wróć, Menodo! Nie jestem zalogowana. Napisz proszę na szkolną pocztę (ze strony), zamiast "sekretariat" moje imię i nazwisko z kropką pomiędzy, bez polskich liter.
              • menodo Re: menodo? 05.03.12, 17:12
                dobra, spróbuje wieczorem, ale późnym, a jak nie to jutro - no i już z niegazatowej poczty, bo gazetowej nienawidze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka