IP: *.play-internet.pl 22.04.11, 08:32
Mam pytanie czy ktoś stosował specyfik o nazwie Hoodia, jakiej firmy i gdzie został zakupiony (sklep z odżywkami dla sportowców, serwisy aukcyjne, apteka?), no i oczywiście jakie były efekty i skutki uboczne. Wiem że ruch i dieta to najlepszy sposób na odchudzanie, więc nie musicie mnie o tym informować, po prostu jestem ciekawa czy suplement ten ktoś zażywał i z jakimi rezultatami.
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: Hoodia IP: 83.218.113.* 22.04.11, 10:52
      Masz nadwagę? Nie możesz schudnąć? zaczniesz głodówkę ? Brak Ci motywacji? Ten problem mają wszyscy! Ale już nie ja. Pozbyłam się nadwagi raz na zawsze-12kg w 4 miesiący. Bez głodowania, bez cellulitu i energią na cały dzień. Jak ? Wejdź i się dowiedz (idealnafigura.com/gberes). Zadbaj o swoje zdrowie już dziś.
      • Gość: Tyska Re: Hoodia IP: *.play-internet.pl 22.04.11, 11:18
        Dzięki za link ale nie o to mi chodziło...
    • Gość: mańka Re: Hoodia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.05.13, 11:09
      - używałam cztery miesiące, to wystarczyło żeby zrzucić 10 kilo,
      - wcześniej miałam napady apetytu, po hoodii i zrzuceniu wagi (przyzwyczajeniu do zdrowej diety) zniknęły,
      - od razu regularnie kupowałam w Vitalab.pl - bo mają certyfikaty oryginalności
      - hoodia zaczęła działać po czterech - pięciu dniach, czyli ten efekt kumulacji o którym ludzie piszą faktycznie ma znaczenie,
      - skutków ubocznych u siebie nie zaobserwowałam,
      - jadłam zdrowo, żołądek się skurczył, wyrobiłam nowe nawyki, obżarstwo nie wróciło, trzymam wagę i jest super
      • mufassa Re: Hoodia 28.05.13, 21:48
        a ktora kupowalas? www.vitalab.pl/wyniki-wyszukiwania,19.html?sPhrase=Hoodia+ bo jest tego troche :)
        • Gość: hoodzinka ;) Re: Hoodia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.07.13, 16:11
          hej no ja właśnie też się pogubiłam, bo okazuje się ze sporo tych hoodii różnych, zdecydowałąm sie tydzień temu i wybrałam jednak hoodia balance tylko ze ja z kolei kupilam tutaj nutrina.pl/2,hoodia-balance.html i wlasnie pluje sobie w brode bo widze ze w w tym vitalab jest taniej ;(
          no ale pocieszam sie ze mega szybko dostalam przesylke, a sama hoodia dziala rewelacyjnie. Moze nie od razu, ale juz po trzech dniach udało mi się spokojnie, bez głodu, męki i ciągłego spoglądania na lodówkę wdrożyć dietę i ją trzymam bez problemu. Ta hoodia jest naprawdę niezła
          • Gość: bezaxxl Re: Hoodia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.07.13, 14:50
            czy to to samo co ta hoodia? goo.gl/AsbSJ właśnie tam zamawiam dwie rzeczy kupiłabym od razu, potwierdź proszę
      • Gość: martini8888 Re: Hoodia IP: 91.212.242.* 27.09.13, 14:54
        Witam, piszę do nich i na stronę Vitalab.pl i hoodiagordoniiplus.com i niestety brak odpowiedzi (to ta sama firma tylko, że ma dwie strony). Chciałam się dowiedzieć czy ta hoodia gordonii plus zawiera stearynian magnezu (na ulotce nie jest napisane ale czy tego nie zataili?)
    • Gość: Kinga Re: Hoodia IP: *.231.48.210.koba.pl 04.06.13, 08:28
      ja wybierałam sobie mój preparat z rankingu: hoodiaopinie.pl/ i muszę przyznać, że działanie całkiem ok, sporo pomaga w odchudzaniu. Wcześniej próbowałam bez wspomagania, ale bardzo szybko się zniechęcałam i wracałam do dawnej wagi
    • Gość: hoodzinka Re: Hoodia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.08.13, 16:44
      ja po miesiacu na hoodii balance mam 6 kg mniej, jeszcze 6 i bedzie docelowa waga :-) tylko się trochę boję czy mi jojo nie wyskoczy po tym całym hoodiowym odchudzaniu
    • Gość: anka88 Re: sprzedam xenicall IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.13, 13:32
      Sprzedam 2 opakowania leku na odchudzanie XENICAL zakupione w aptece na receptę w Irlandii. Cena za opakowanie 280zł.
    • Gość: Slodka467 Re: Hoodia IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.12.13, 18:57
      Witam.Polecam sklepy zielarskie jestem z wrioclawia i znalazlam takie sklepy i takrze wszpitalu gdzie jest apteka i za apteka 2-gi sklep zielarski i tam bywaja tabletki sa sprawdzane 100%natura
      pic sie chce najlepiej wode ja pije po 4litry w ciagu 2mc stracilam 6kgnie kupila bym nigdy w zyciu z internetu lub z jakiegos niepewnego zrodla mozna trafic na toxik tabletki kosztuja 80 zl i uwaga na niektorych nie dzialaja na mnie tak i zauwazylam ze czym wiekszy wysilek tym wiecej wody sie pije nawet jak sie duzo rozmawia do tego cwiczyc i chce sie malo jesc.Polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka