Gość: zzz Re: jagody acai - warto? IP: *.191.246.94.ip4.artcom.pl 05.03.14, 12:13 Po co przepłacać w internecie kosztują kupę kasy w aptekach opakowanie 60 kapsułek kosztyje 40,00 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: jagody acai - warto? IP: *.gdynia.mm.pl 26.05.14, 18:02 Schudłam ale w portfelu.Bajki jak i mało nigdy więcej obiecali zwrot pieniędzy minęło sporo czasu ani pieniędzy ani tabletek.Uważajcie i nie dajcie się nabrać tak jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 45 lat Re: jagody acai - warto? IP: *.b-ras2.srl.dublin.eircom.net 20.03.14, 11:46 oto komentarze rzekomych klientow z oficjalnej stronki sprzedajacej to cudo: Nicola Potocka moja kuzynka stosowała to acai power po ciąży i schudła prawie 20 kilo!! pamiętam że cała rodzina była pod wrazeniem jak ją zobaczyli na chrzcinach córeczki, nie do poznania dziewczyna :-) to było już jakiś czas temu, wtedy jeszcze te tabletki nie były takie znane ;) Odpowiedz | Lubię | 19.03.2014 Piotr Marek moja kuzynka stosowała to acai power po ciąży i schudła prawie 20 kilo!! pamiętam że cała rodzina była pod wrazezamówiłem mojej żonie te tabletki bo ciągle narzeka na swoją tuszę i nie udaje jej się schudnąć. Sądząc po opiniach w internecie i po tym artykule myślę że tym razem będzie inaczej. Skutecznie. zwroc uwage na poczatkowe zdania tych wypowiedzi. dokladnie widac teraz, ze sami sobie te komentarze pisza. w naszym wieku ciezko jest schudnac ale... np. linea45+, ostatni posilek o 18, codziennie godzinny spacer lub inna aktywnosc typu cwiczenia, wyeliminowac chleb a juz na pewno biale pieczywo itp. troszke zaangazowania i sie uda. na pewno nie w 2 tyg. jak podaja sprzedwacy acai (hahahaha) ale z czasem sie uda czego i Tobie i sobie zycze. bo wlasnie zaczelam tak robic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOLA Re: jagody acai - warto? IP: *.gorzow.mm.pl 09.04.14, 22:47 Widziałam film o tych owocach, faktycznie ludzie, którzy jedzą te owoce z dziada pradziada są szupli, ale w miesiąc za ponad stówkę... nie wierzę. Bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adriana [...] IP: *.31.68.37.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.05.14, 08:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mery Re: jagody acai - warto? IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.03.14, 14:09 To wierutna bzdura, masz za dużo kasy to wyrzuć ją lepiej za okno. Kupiłam dwa opakowania w Esprit Ltd shop, gwarantowali zwrot kosztów gdyby kuracja nie działała, więc po dwóch miesiącach i zero efektów złożyłam reklamację, a oni że :muszę ćwiczyć i zmiana sposobu żywienia powinna pomóc. Tak napisali jak gdybym myślała , że same tabletki zdziałają cuda. Oszustwo i tyle 220 zł poszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska acai IP: *.cable.swschwedt.net 26.03.14, 05:58 niewiem jak wy ale ja kupilam te odchudzajace tabletki schudlam prawie 3kg w niecale 2 tygodnie niechce mi sie ponich jesc zato pije bardzo duzo wody czytalam wasze wypowiedzi i powiem ze kazdy zwas ma racje bo naprawde to niema eliksiru na schudniecie tylko ciezka praca nad soba daje jakies efekty.Mieszkam w niemczech te Wundaberrenkapsel tak tu sie nazywaja kosztuja w granicach 28euro za 120 tabletek i powiem wam szczeze az tak przekonana donich niejestem ale jak niesprubuje to niebende wiedziala przed zazywaniem wazylam prawie 84,7 kg teraz waze niecale 82kg dodam ze biore antykoncepcje niebende narazie skakac pod sufit z radosci ale powiem jedno jezeli schudne min.15 kg wysle wam fote Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: jagody acai - warto? IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.14, 12:19 Witam, gdyby się Pani zdecydowała to ja chętnie je odsprzedam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: jagody acai - warto? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 28.03.14, 19:51 jaka cena?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalor.35 jagody akai nie odchudzają IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.14, 20:10 U mnie nic nie zadziałały,apetyt miałam wilczy brałam przez miesiąc i tylko straciłam 145zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim acai IP: *.204.171.164.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.04.14, 12:30 och ludzie ludzie wy myslicie ze jak bedziecie lykac tylko tabletki jesc i siedziec przed tv to schudniecie???!!!porazka negatywne opinie wystawiaja wlasnie Ci co tak robia...!a prawda jest taka ze jak sie ograniczy tluszcze i zazywa sie tabletki i do tego uprawia sie jaka s dyscypline sportu efekt murowany ale odrobine pracy a nie lykania tabletek siedzenia i narzekania oraz czekania na cud! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doświadczona acai IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.14, 18:37 Czytając wasze odpowiedzi zastanawia mnie jedno... owszem jest to na prawdę zdrowy owoc o wysokich wartościach i witaminach, ale żadna z was nie osiągnie żadnego efektu siedząc na pupie i nic nie robiąc ważna też jest w miarę utrzymywana dieta a jeśli nie to przynajmniej nie podjadać! i nie jeść po godz 18-19!! efekt murowany!!! nie chodzi o to aby popaść w rutynę róbcie takie ćwiczenia jakie lubicie np gra w piłęe, basen, rower itd:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klon Re: jagody acai stosować nie warto IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.14, 17:23 zakupiłam 2 opak rewelacyjnego ACAI POWER i nic nie zadziałało, więc odesłałam opakowania do KRAKOWA skąd zostały dostarczone. O dziwo dystrybutor Spółka pod wskazanym adresem już nie istnieje Kasa została wyrzucona na wiatr.tak że ostrzegam innych .NIE POLECAM tego WSPANIAŁEGO PRODUKTU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KEEECAAJ Re: jagody acai stosować nie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.14, 12:21 REKLAMA JEST DZWIGNIĄ HANDLU!PRAWDO-RACJA!JA JAKO ZWYKŁY OBYWATEL SKUSIŁEM SIĘ NA ''jagódki odchudzające''!!!ZAMÓWIŁEM ZAPŁACIŁEM I MIAŁEM!CWANIAKI WIEDZĄ JAK SKUSIĆ INNYCH MNIEJSZYCH CWANIAKÓW NA TAKIE ''pierdoły''(przepraszam za słownictwo).BARDZO PROSZĘ,NIE KUPUJCIE ACAI POWER!JEŻELI MACIE TROSZKĘ WIĘCEJ KASY,ZBYWAJĄCEJ W KIESZENI TO TĄ KWOTĘ (145zł)LEPIEJ PRZEZNACZYĆ NA JAKIŚ SZCZYTNY CEL!NA POMOC DLA KOGOŚ!!!KTO NAPRAWDĘ POTRZEBUJE WSPARCJA.MAJĄC TAKIE ''PROCHY''MYŚLAŁEM,ŻE COSIK SIĘ RUSZY Z MOJĄ WAGĄ!PO 30 DNIACH NO MOŻE UBYŁO 30-40 dkg!!!PRZETESTOWAŁEM TO COŚ NA SOBIE I KICHA!DOPIERO ZACZĘŁA MOJA WAGA DELIKATNIE IŚĆ W DÓŁ GDY PO 30 DNIACH ŁYKANIA TEGO COSIK ZWIĘKSZYŁEM INTENSYWNOŚĆ ĆWICZEŃ z 30 min. na 90 min.TO SKUTKUJE!LEPIEJ ZAINWESTOWAĆ KASĘ W KULTURĘ FIZYCZNĄ NIŻ KUPOWAĆ ACAI POWER!!!Z JAGODAMI TO SĄ DOBRE PIEROŻKI.DZIĘKUJĘ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex prawna strona reklam IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.14, 03:09 Wprowadzanie osób trzecich w błąd celem osiągnięcia korzyści majątkowej jest karalne i ścigane z urzędu (kk). To tak ku ścisłości podżegaczy pod cud działania cud preparatów. Nie jesteście anonimowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.14, 11:46 ZAMOWILAM TABLETKI CZEKAM AZ PRZYJDA I ZOBACZE CZY POMOGA MOZE3 JESTEM ŁATWOWIERNA ALE PRZYNAJMNIEJ NA WLASNEJ SKORZE SIE PRZEKONAM CZY POMAGAJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: tabletki IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.14, 20:37 a zapłaciłaś juz? bo mam do odsprzedania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolciak Re: tabletki IP: *.netland.static.3s.pl 10.04.14, 12:19 jolciak; z całego serca polecam kapsułki AKAI firmy ,,altermedika,, tylko nie rozumiem czemu przepłacać kupując przez internet jak można kupić sobie w aptece.Jak nie maja to zamówią i wiadomo ze z pewnego źródła.A nie jakieś tam zamówione przez internet i Bóg wie co możne być w środku (słyszałam ze można tez zakupić jaja tasiemca i wtedy owszem,chudnie się ale jakie tego są konsekwencje) życzę udanej kuracji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: jagody acai - warto? IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.04.14, 11:14 Zdecydowanie nie warto, gdyż 10 osób w raz moją osobą stosowały AKAI POWER bez najmniejszego efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolciak Re: jagody acai - warto? IP: *.netland.static.3s.pl 10.04.14, 12:05 tabletki są super ja je biorę 7 dni i widzę efekty,nie chce się jeść jak wcześniej brzuch wygląda na mniejszy,i nie taki wypukły.I psychicznie czuje się lepiej I OGÓLNIE WZMACNIAJĄ ORGANIZM WYGLADZAIA ZMARSZCZKI POLECAM !!!!!! No i ja kopiłam w aptece a nie przez internet za które zapłaciłam tylko 34zl.!!!!!!! polecam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M...a Re: jagody acai - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.14, 09:38 Witam ,czytam te wszystkie opisy i zwariowałam ...Chciałam zamówić tabletki ACAI POWER ale się boję ponieważ słyszy się różnośći że ktoś zakupił coś przez internet i żle na tym wyszedł.Czy możesz podać nazwę tych tabletek co kupiłas w aptece? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: jagody acai - warto? IP: *.ip.netia.com.pl 09.04.14, 12:42 Te pozytywne opinie piszą chyba tylko Ci co tym handlują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeee Re: jagody acai - warto? IP: *.204.83.152.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.07.14, 07:54 Nie "chyba" a "na pewno". Są firmy (nawet sam miałem w takiej pracować) gdzie ludzie żyją z komentarzy na temat danego produktu. Marketing szeptany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: jagody acai - warto? IP: *.ip.netia.com.pl 09.04.14, 15:14 Moje doświadczenie jest takie: Ruszam się normalnie, spaceruję chodzę do pracy biegam po schodach. Moja waga stoi. Kupiłem ten preparat jako test: robię to samo co wcześniej i wcinam te tabletki. Efekt: nic się nie zmieniło. Wiem ,że piszą ,że trzeba się więcej ruszać, biegać pływać i inne cuda wyprawiać to wtedy się schudnie. Pewnie to prawda ale bez tabletek pewnie też się schudnie i stówa z groszem w kieszeni zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: jagody acai - warto? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.04.14, 05:46 Niech Pani nie będzie naiwna, FIRMA AKAI POWER , to wyrafinowani OSZUŚCI, nie przyjmują reklamacji, wbrew zapewnieniom.Osobiście znam 8 osób, które zakupiły AKAI POWER bez najmniejszego rezultatu. Zamierzam wraz z tymi osobami powiadomić Prokuraturę Rejonową dla Wrocławia-Krzyków, o podejrzeniu zaistnienia przestępstwa o czyn z art. 286 par 1kk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ćwicz IP: *.krt.net.pl 13.04.14, 16:21 kup sobie XBOXA kinekta i korzystaj z niego,a gwarantuję Ci że schudniesz na 100%, mi pomaga i jeszcze tyle radochy... Odpowiedz Link Zgłoś
kowal_ok Re: jagody acai - warto? 16.04.14, 14:06 Czy warto? Jak nie masz uczulenia to tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: jagody acai - warto? IP: *.m-connect.pl 23.04.14, 07:22 tragedia-dałam się nabrac.Zapłacilam za opakowanie 100zł,nic nie schudlam,jestem jakas ospała i boli mnie brzuch.Mam nadzieję,że żadnego świństwa trującego nie połykalam-niestety nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: jagody acai - warto? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.04.14, 20:05 Proszę o kontakt osoby które kupiły Acai Power i próbowały odzyskać kase bo nie schudły. Zgodnie z gwarancją można wystąpić o zwrot kasy. Na jaki adres to odsyłać? Napisałam do nich na stronce do kontaktu ale nikt się nie odzywa przez 2 dni. Może ma ktoś adres do nich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hana Re: jagody acai - warto? IP: *.soplicowo.net 23.04.14, 20:33 a mojemu łysemu mężowi wyrosły nowe,piękne włosy!.....nie czytam nic więcej.To dla mnie za mocne.Sektę se załóżcie.Pozdrawiam i życzę ,by jagody cudowne te rozwinęły u was zdrowy rozsadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszukany Re: jagody acai - warto? IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.14, 20:53 Witam, Acai to lipa. Nie polecam. Gwarancji brak, nie działa i nie dajcie się skusić tak jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akogoto Re: jagody acai - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.14, 10:03 Droga pani - matka natura nie tworzy pokarmu który działa odwrotnie niż powinien . Roślina ta jak wiele innych rozprzestrzenia się poprzez pestki zawarte w jej owocach . Zwierzęta nie są głupie i jedzą po to żeby dostarczyć kalorii do organizmu a nie żeby się ich pozbyć . Tylko człowiek ma wieczne problemy z nadwagą z powodu swojego trybu życia i łatwości w dostępie do pokarmów . Zwierzęta jedzą jak są głodne a czlowiek je również z tego powodu ale też je bo lubi jeść . Najgorzej jak leży przed TV i przegryza coś co chwile . Żadne cudowne tabletki nie pomogą . Nie ma cudownych sposobów poza jednym - zmianą stylu życia i sposobu odżywiania. Ja osobiście chudnę 15 kg w ciągu 4 miesięcy bez żadnych tabletek ani specjalnych diet. Owszem ograniczam trochę wielkość posiłków ii słodycze ale na ogół niewiele . Głównym żródłem utraty wagi jest ruch. Jazda na rowerze z prędkością około 25km/h to utrata 100 g tłuszczu w ciągu jednej godziny . Żeby zrzucić 3 kg w miesiącu wystarczy godzinka jazdy dziennie . Ja jeżdżę dużo więcej ale też i nie katuje się specjalnie dietami . Zdarza się że zamówie sobie pizze wieczorem no i piwko lubię a to też powoduje większy apetyt . Mimo wszystko nawet jedząc czasem więcej niż potrzeba w ciągu 4 miesięcy zwykle zrzucam około 14- 15 kg . Żałuje tylko że jest zima w tym kraju bo wtedy nie chce mi się jeżdzić i spędzam czas przed komputerem przybierając na wadze ;) Jak sobie znajdę jakiś sport który mogę uprawiać w zimie albo jakies zajęcie wymagające ruchu to nie będę musiał potem tyle pedałować w lecie ;) Podsumowując - zmniejszcie trochę ilość pozywienia a zwiększcie ilość ruchu. Tak w formie ciekawostki dodam że większość kalorii spalanych przez organizm jest zużywana na utrzymanie stałej temperatury ciała ale nie polecam testowania tego zagadnienia przez osoby skłonne do chorowania . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz 11 Re: jagody acai - warto? IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.05.14, 19:17 10 moich znajomych stosowało AKAI POWER I AKAI 900 bez najmniejszych rezultatów, a wręcz przytyli po 1,5 do 4 kg. Kochani totalna ściema i wyrafinowane oszustwo, O zero efektu. Połyka się 1 tabletkę dziennie i po połknięciu popija szklanką wody, a następnie po 15 minutach można spożywać posiłek. Kochani, ci oszuści nie zwracają pieniędzy za puste opakowania, pomimo zobowiązań publicznych zawartych w regulaminie firmy. Firma nie ma adresu w Polsce, a lekarz rekomendujący AKAI POWER nie istnieje. Firma nie odpowiada nawet po wielokrotnym wypełnieniu formularzy reklamacyjnych. W Skandynawii i w Niemczech są już prowadzone śledztwa w tej sprawie. Te suplementy diety nie mają jakichkolwiek certyfikatów. W tabletce \ z wypełniaczami prostymi za kilka groszy\ 500 mg jest tylko 50 mg substancji niby jagód południowo-amerykańskich i to nie wiadomo, czy w ogóle jest coś z jagodami w tej tabletce. Jednym słowem TO OSZUŚCI i ich działanie wypełniają znamiona przestępstwa o czyn z art. 286 par 1 kk. W taki sam sposób oszuści działają , sprzedając zieloną kawę i inne reklamowane w internecie niby skuteczne tabletki na schudnięcie. W polskich aptekach są naprawdę skuteczne suplementy diety, po 30-40 zł 30 tabletek, a nie 149,00 zł . ale naiwnych, a wręcz głupich Polaków \szczególnie młodych zdeterminowanych\ nie brakuje, dlatego tacy oszuści mają ogromne pole popisu i działania w Polsce. Wszystkie wpisy pozytywne o skuteczności AKAI POWER I AKAI 900 są wpisywane przez pracowników, którzy trudnią się dystrybucją tychże suplementów diety, w Polsce i innych krajach. Wpisy i komentarze negatywne, są eliminowane na stronach AKAI POWER, możecie spróbować nie ma szans na wpis negatywny. Odpowiedz Link Zgłoś