renagregor 02.07.02, 10:31 czy moglaby pani expert podac namiary na ten instytut i napisac o nim cos wiecej - na czym polega jego terapia, dzialanie, skad nazwa, od kiedy istnieje itd? Link Zgłoś Obserwuj wątek
carbogrom Re: instytut ericsonowski 02.07.02, 11:34 renagregor napisał(a): > czy moglaby pani expert podac namiary na ten instytut i napisac o nim cos wiece > j - na czym polega jego terapia, > dzialanie, skad nazwa, od kiedy istnieje itd? Troche na ten temat : www.hypnos.iq.pl/ Sowa Link Zgłoś
halszka2 Re: instytut ericsonowski 02.07.02, 19:12 Wprawdzie to nie do mnie to pytanie, ale podaje namiary : Polski Inst.Ericksonowski ul. Wioślarska 27 94-036 Łódź tel. (0-42) 688-48-60 Pozdrawiam Halszka Link Zgłoś
renagregor Re: instytut ericsonowski 02.07.02, 19:52 dziekuje bardzo za ten namiar. zadzwonilam tam i jestem bardzo zmartwiona, gdyz nie maja swojej filii w wwie, a pani expert pisala, ze jest...bardzo mi przykro. swojej streony tez jeszcze nie maja, tworzy sie dopiero... Link Zgłoś
halszka2 Re: instytut ericsonowski 03.07.02, 10:48 Wiem też że swego czasu funkcjonowły w Warszawie grupy Wspólnoty Anonimowych Obżartuchów AŻ. Jedna z nich spotykała się na Wiślickiej w Domu Kultury . Chyba we wtorki. Ale nie wiem ,czy są to aktualne informacje. POzdrawiam Halszka Link Zgłoś
renagregor Re: instytut ericsonowski 20.07.02, 19:52 expercie - nie badz taki - odpowiedz na ten watek... Link Zgłoś