bocze 11.01.03, 17:54 Odchudzę każedego, z odzyskaniem energii i witalnosci, zdrowia i dobrego samopoczucia. Herbalife daje 30 dniową gwarancje. Zadzwoń lub napisz a dowiesz sie jak to zrobić. B.Cz.0601717443 bocze@gazeta.pl Link Zgłoś Obserwuj wątek
33eb Re: odchudzanie 12.01.03, 18:21 Nareszcie ,może to będzie dla mnie rozwiązanie.Napisz jak to zrobić, jestem zainteresowana odchudzaniem już dziś.Muszę schudnąć 20 kg. Link Zgłoś
puchatek13 Re: odchudzanie 13.01.03, 15:26 33eb napisała: > Nareszcie ,może to będzie dla mnie rozwiązanie.Napisz jak to zrobić, jestem > zainteresowana odchudzaniem już dziś.Muszę schudnąć 20 kg. No to zdecyduj sie wiesz czy nie wiesz jak schudnąć? Bo w wątku bodajże "Pomocy" piszesz z kolei tak : "Co stosowałaś, że tak schudłaś.Wieczorem jesteś głodna go organizm ma braki żywieniowe i jesz co popadnie by saspokoić głód.Ale jest rozwiązanie dla ciebie, bezpieczna skuteczna i na gwarancji dieta , bez efektu jo-jo .Przetestowałam tę dietę 7 lat temu i od tego czasu pomagam "grubaskom".Jeżeli chcesz to napisz lub zadzwoń (ile masz lat, problemy zdrowotne, jak wygląda twoja skóra po pierwszym odchudzaniu,czy masz celulit ,rozstępy-gdzie,czy wypadają włosy,paznokcie łamliwe,alergia itp)Wówczas podam ci rozwiązanie. Tel 0602-710776 lub e_baczkowska@interia.pl" No to chcesz pomagać innym schydnąc czy sama znaleźć metodę? Oj, coś mi to wygląda na czystą reklamę, gdzie i pytania i odpowiedzi zadaje jedna i ta sama osoba, w tym przypadku akwizytor. Ale moze sie mylę....Oby. Link Zgłoś