francuzka0 Re: *** MIEJSCE NA REKLAME 14.08.10, 11:44 Schudnij skutecznie! Dieta HERBALIFE. Doradztwo w dietetyce żywieniowej. Otyłość, lub niewłaściwe odżywianie mogą skutkować złym stanem zdrowia. Kiepskim samopoczuciem lub niską samooceną! Jeśli to także Twój problem, Zadzwoń 601374707 Bezpłatna konsultacja! Odpowiedz Link Zgłoś
doradca_wellness Re: *** MIEJSCE NA REKLAME 06.09.10, 21:44 Poszukujesz konsultanta na warmii i mazurach który wspomoże cię w drodze do zdrowego odżywiania?? Napisz kaja.wilbik@home.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gravin79 Sklep Zdrowa Dieta 09.10.10, 17:48 Oryginalne produkty Herbalife z 30 dniową Gwarancją Satysfakcji w cenach jak z Allegro :) Konsultacje gratis Sklep Zdrowa Dieta Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna1263 Re: *** MIEJSCE NA REKLAME 15.11.10, 19:52 herba-life.blog.onet.pl Serdecznie zapraszam do skorzystania z mojej strony, zapoznania i skorzystania z mojej oferty produktów godnych zainteresowania by wspomóc swoje zdrowie. Żadne pieniądze nie dodadzą ci sił, energii i zdrowia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna1263 herba-life 15.11.10, 19:53 herba-life.blog.onet.pl Serdecznie zapraszam do skorzystania z mojej strony, zapoznania i skorzystania z mojej oferty produktów godnych zainteresowania by wspomóc swoje zdrowie. Żadne pieniądze nie dodadzą ci sił, energii i zdrowia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nowa64 Re: Herbalife 17.01.11, 19:18 Zdrowe śniadanie=zdrowie na dłużej. Sprawdż. www.pieknakobieta.eu Odpowiedz Link Zgłoś
konkursodchudzania.com.pl INTERNETOWY Sklep z suplementami Herbalife 10.03.11, 00:56 [img]https://www.konkursodchudzania.com.pl/images/stories/sklep_obrazki/mm_usl_wlc_wroclaw.png[/img] Jestem autoryzowaną dystrybutorką z 10 letnim stażem. Moja opieka nad klientem charakteryzuje się przede wszystkim wysoką skutecznością. Źle dobrany zestaw, źle dobrane dawkowanie może spowodować, że wydasz pieniądze i nie uzyskasz planowanego efektu. Jeśli powiesz mi dużo o swojej obecnej diecie, chorobach i całym stylu życia, dobiorę najbardziej optymalny zestaw dla Ciebie. Odwiedź mój sklep lub wypełnij formularz na mojej stronie www.KonkursOdchudzania.com.pl Zapraszam również do kontaktu: tel. 512 070 130 email: ak@galeriawellness.pl skype: herbalife_kaminska Odpowiedz Link Zgłoś
lidyjka40 Nie tylko produkty ale i pomoc - to naprawdę ważne 13.04.11, 12:27 Widzę ze wiele osób zwraca uwagę tylko i wyłącznie na cenę. Ja polecam konsultantkę, która przede wszystkim uczy zdrowego odżywiania, pomaga utrzymać motywację (dzwoni co tydzień); na rabaty też można liczyć ;) Polecam jej blog twojafigura.bloog.pl albo stronę, na której jest formularz kontaktowy www.schudnijteraz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dormezaa Trener Wellness Koszalin i okolice 08.11.11, 14:13 Ukształtuj swoją sylwetkę- zgub kilogramy, a przede wszystkim centymetry z Osobistym Trenerem Wellness. Smacznie, zdrowo, ze wsparciem i wskazówkami. Zapraszam na rozmowę telefoniczną podczas której udzielę wszystkich interesujących Cię informacji- Dominika 668 133 688 lub wiadomość na dormeza@gmail.com (chętnie oddzwonię) Odpowiedz Link Zgłoś
superdieta1 Re: *** MIEJSCE NA REKLAME 30.01.12, 14:34 Zapraszam Łodzian do Centrum Zdrowego Odżywiania na poradę, pomiar tkanki tłuszczowej i dobór indywidualnego programu odżywiania HERBALIFE gwarantującego uzyskanie i utrzymanie właściwej sylwetki i optymalnego stanu zdrowia. Pracuję z tymi produktami od 16 lat. Wysyłamy produkty na terenie całego kraju. Biuro niezależnego Konsultanta: Łódź, Piotrkowska 109; 12.00-17.00 600 978 998; superdieta1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
piwnooka1988 Re: *** MIEJSCE NA REKLAME 10.03.12, 20:27 polecam stronę www.odchudzamy.net Odpowiedz Link Zgłoś
odchudzanko-pl Re: *** MIEJSCE NA REKLAME 07.04.12, 20:42 Największe centrum informacji o Herbalife Najlepszy wysyłkowy sklep Herblfe - współpracujemy z Herbalife od 6 lat - prowadzimy działalność gospodarczą - wystawiamy paragony - wyłącznie oryginalne produkty Herbalife z długim terminem ważności - sprawna realizacja wysyłek - pomoc na doborze produktów i zestawu diety Odpowiedz Link Zgłoś
mil.a Re: *** MIEJSCE NA REKLAME 07.08.12, 11:06 Efekt JO-JO ? Zbędne KILOGRAMY? mamy DIETĘ KTÓRA CI POMOŻE ! Chudniesz tyle, ile chcesz! Z Naszymi programami spalasz tłuszcz i wzmacniasz mięśnie. Dzięki temu, w bardzo prosty sposób osiągasz swoją wymarzoną Figurę. NASZE Programy kontroli wagi budują beztłuszczową masę ciała, przyśpieszają metabolizm co powoduję utratę zbędnych kilogramów. Przyczynia się to do zgubienia centymetrów w obwodzie pasa, ud i bioder! Bez efektu jo-jo! Po procesie odchudzania, nie powrócisz do swoich poprzednich kilogramów. Wszystko to dzięki specjalnemu programowi utrzymania wagi. Zapomnij o jojo! Doskonała dla osób zapracowanych oraz aktywnych! Łatwo i szybko przygotujesz wyśmienity koktajl mieszając go z różnymi składnikami, zastępując nim dwa posiłki. Naturalne składniki! Oparta na wysokiej jakości białku sojowym oraz w 100% na naturalnych ziołach i minerałach z całego świata. Przeznaczona zarówno dla kobiet, jak i mężczyzn! Jesteś ZAINTERESOWANY? Warto sprawdzić naszą propozycję skontaktuj się z naszym konsultantem i ODWIEDZ NASZĄ STRONĘ INTERNETOWĄ! Twojaidealnafigura Odpowiedz Link Zgłoś
doorota0 Re: *** MIEJSCE NA REKLAME 18.08.12, 19:05 www.produktywellness.pl -skuteczna kontrola wagi -wsparcie aktywnego stylu życia -udoskonalone odżywianie -wzmocnienie ochrony i doskonała pielęgnacja skóry, ciała i włosów najlepsze produkty w super cenach! Odpowiedz Link Zgłoś
produktywellness.pl1 www.produktywellness.pl 01.10.12, 10:19 Witam, zapraszam na stronę internetową niezależnego dystrybutora oraz konsultanta HERBALIFE - www.produktywellness.pl .Skorzystaj z naszych porad oraz doświadczeń w doborze produktów oraz prawidłowym przebiegu kuracji tak aby była skuteczna.Napisz lub zadzwoń - bozena@produktywellness.pl, tel. 502660126 Odpowiedz Link Zgłoś
dietalife www.sklep.dietalife.pl 08.10.12, 11:37 Zapraszam do sklepu internetowego z produktami herbalife www.sklep.dietalife.pl. Oferujemy konsultację w doborze produktów, szybką wysyłkę i opiekę podczas stosowania produktów Herbalife. Odpowiedz Link Zgłoś
nlzkl *** MIEJSCE NA ANTYREKLAME 05.12.12, 15:09 To będzie antyreklama: Dotychczas miałem jeden kontakt z przedstawicielem HerbaLife - Danielem Cichockim z Poznania. (jest ponoć Supervisorem w Herbalife). Okazał się naciągaczem i oszustem. Póki tacy ludzie będą w Herbalife, nie mam zamiaru korzystać z ich produktów, a już na pewno nie polecać innym. Odpowiedz Link Zgłoś
gugugaga88 CENTRUM ODCHUDZANIA I ODŻYWIANIA SIEDLCE,SOKOŁOW P 19.12.12, 14:48 WITAM JESTEM NIEZALEŻNYM DYSTRYBUTOREM HERBALIFE. POSIEDAM DWA BIURA "CENTRUM ODŻYWIANIA I ODCHUDZANIA" W SIEDLCACH ORAZ W SOKOŁOWIE PODLASKIM W KTORYCH ORGANIZUJE BEZPŁATNE POMIARY SKŁADU CIAŁA DZIĘKI KTÓRYM POZNASZ SWÓJ WIEK METABOLICZNY, ILOŚĆ TŁUSZCZU MIĘŚNI I WODY W ORGANIZMIE ORAZ INNE PARAMETRY ZRÓB ANALIZĘ WELLNESS I DOWIEDZ SIĘ JAK POPRAWIĆ TE PARAMETRY, ZBILANSOWAĆ ODŻYWIANIE, KONTROLOWAĆ WAGĘ I ZYSKAĆ LEPSZE SAMOPOCZUCIE. CENTRUM ODŻYWIANIA I ODCHUDZANIA SIEDLCE UL.SOKOŁOWSKA 74 SOKOŁÓW PODLASKI UL.WOKULSKIEGO 5/22 B 500 244 577 ZAPRASZAM!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moja-dieta.eu Re: *** MIEJSCE NA REKLAME 09.01.13, 13:41 Zapraszam do sklepu www.moja-dieta.eu Zapewniam dobór indywidualnego programu odżywiania HERBALIFE gwarantującego uzyskanie i utrzymanie właściwej sylwetki, dobrego samopoczucia i dobrego stanu zdrowia (w tym celu proszę o wypełnienie ankiety). Pracujemy z tymi produktami od kilku lat. Wysyłamy produkty na terenie całego kraju. Wszystkie osoby, które chcą zakupić produkty Herbalife i napiszą do mnie na adres: sklep@moja-dieta.pl lub skontaktują się pod numerem telef. 602-357-910 mogą zakupić produkty Herbalife w cenach do 100 zł za 1 produkt (np. koktajl 99 zł, inne produkty też dużo taniej). Na wszystkie pytania odpowiem. Na produkty udzielam wysokich rabatów od 30% do 70%. ZAPRASZAM Odpowiedz Link Zgłoś
ela1.954 Re: *** MIEJSCE NA REKLAME 06.02.13, 11:42 Dieta HERBALIFE! Odchudzanie proste i skuteczne. Konsultacja Gratis. Doradzwto w detetyce żywieniowej. Dobór produktów na odchudzanie i utrzymanie wagi. Opieka Trenera Wellness w trakcie kuracji. Herbalife to skuteczna, zdrowa dieta, jej niezwykle komfortowy przebieg sprawia iż dla wielu jest to najlepszy sposób na odchudzanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ela1.954 Re: *** MIEJSCE NA REKLAME 06.02.13, 12:14 ela1.954 napisał(a): > Dieta HERBALIFE! > > Odchudzanie proste i skuteczne. > Konsultacja Gratis. > > Doradzwto w detetyce żywieniowej. > > Dobór produktów na odchudzanie i utrzymanie wagi. > > Opieka Trenera Wellness w trakcie kuracji. > > Herbalife to skuteczna, zdrowa dieta, jej niezwykle komfortowy przebieg sprawia > iż dla wielu jest to najlepszy sposób na odchudzanie. Napisz: www.konsultacje.elaalama.mojawaga.pl lub zadzwoń : 601 37 47 07 Odpowiedz Link Zgłoś
krystianwww Re: *** MIEJSCE NA REKLAME 25.08.13, 12:43 Kupię produkty Herbalife w ilościach hurtowych. Odpowiedz Link Zgłoś
gugugaga88 Re: *** MIEJSCE NA REKLAME 25.08.13, 13:08 witam serdecznie jestem niezależnym dystrybutorem Herbalife i mam dostęp do wszystkich produktów dostępnych na Polskim rynku. Proszę wysłać mi swój numer telefonu na adres marcin.trojanek@buziaczek.pl skontaktuje się i na spokojnie porozmawiamy. Pozdrawiam Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
natalinka32 NIEZALEZNY DYSTRYBUTOR 26.03.14, 10:44 Witam :) Jestem niezależnym dystrybutorem HERBALIFU A co najważniejsze mam wiedze o tych produktach-wiem co sprzedaje Wspolpracuje z gabinetem dietetycznym oraz odbywam tam praktyki na temat zdrowego żywienia Jestem z Poznania , ale rady udzielam osobom z calej Polski Zapraszam napisz a podam Ci moja stronę andrzejewska_natalia@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aniatrojanowska1 Trener wellness, darmowe konsultacje cała PL i UK 08.03.14, 22:05 Jeśli chcesz raz na zawsze schudnąć przybrać na wadze, nabrać beztłuszczowej masy mięśniowej lub po prostu czuć się lepiej napisz już teraz aby dowiedzieć się więcej. Bezpłatne konsultacje z trenerem wellness Tylko poprzez odpowiednio zbilansowaną dietę możemy odzyskać i zachować zdrową sylwetkę, zapewnić prawidłowy rozwój i funkcjonowanie naszego organizmu, a także wpłynąć na prawidłową i trwałą redukcję tkanki tłuszczowej, witalność i poczucie młodości, niezależnie od tego w jakim obecnie jesteśmy wieku. Według WHO nawet 70% chorób ma źródło w złym odżywianiu. Na liście chorób dietozależnych, prócz otyłości, cukrzycy drugiego typu i chorób krążenia, jest kilkadziesiąt nowotworów. Nie tylko tych kojarzonych z błędami w żywieniu, jak rak trzustki, żołądka czy jelita grubego, ale też płuc, piersi, macicy i prostaty. Fakty są takie, że wielu z tych chorób można zapobiec, lub bardzo ograniczyć ryzyko wystąpienia zmieniając swoje nawyki żywieniowe, zwiększając aktywność fizyczną. Napisz już teraz! Zainwestuj w siebie! wellness.herbalife24@gmail.com www.wellness-worldwide.pl Odpowiedz Link Zgłoś
1enow2 Re: Trener wellness, darmowe konsultacje cała PL 05.02.15, 19:56 Zapraszam na darmowe konsultacje jak zdrowo odżywiać się wejdźcie na www.idealnafigura.com/nowakowski i wypełnijcie formularz a zadzwonię i porozmawiamy Zapraszam! Emil Nowakowski Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek412 Re: *** MIEJSCE NA REKLAME 27.06.14, 10:26 OPINIE O HERBALIFE - Sztuka odchudzania :) www.5kilomniej.pl/ www.5kilomniej.pl/7-gotowe-zestawy www.5kilomniej.pl/5-kontrola-wagi www.5kilomniej.pl/6-produkty-uzupelniajace www.5kilomniej.pl/13-k Czyli zjeść ciastko i mieć ciastko... To mamy, co chcieliśmy - tyle że w biodrach . Zaskoczyliśmy naturę, więc teraz tyjemy i chorujemy. By to odwrócić, musi nas ubyć. A to kosztuje. To Ty decydujesz jak wyglądasz.. Nie tłumacz swojej nadwagi czynnikami takimi jak: zbyt wolna przemiana materii, geny, grube kości, tendencja do tycia. Nie szukaj na siłę wytłumaczenia stanu własnej wagi i wyglądu, osłabiasz w ten sposób swoją motywację. Ponad 90% przypadków nadwagi, swoje źródło ma w niewłaściwym odżywianiu i stylu życia. Czytaj więcej > Wszystko o Diecie Herbalife www.5kilomniej.pl/content/105-wszystko-o-diecie-herbalife Gubisz się w katalogu diet, przez co już nie wiesz, która z nich uchodzi za skuteczny sposób na odchudzanie. Wiele osób, które pragną schudnąć latami szuka "swojej" diety i wciąż nie wie, która jest skuteczna. Zaczynasz poszukiwania "swojej" diety, ale szybko orientujesz się, że są ich nie dziesiątki, ale setki... a właściwie do tylu jesteś w stanie dotrzeć w ciągu pierwszych kilkunastu minut. Jedna dieta wydaje się być lepsza od drugiej, tymczasem wiele z nich sobie przeczy. Trudno znaleźć logikę w tym gąszczu, kiedy na zdrowy rozum ostatnia dieta, do której dotrzesz powinna być tą najlepszą i najskuteczniejszą. Jak jednak wybrać mądrze, by nie zniechęcić się już w przedbiegach? To jeden z największych dylematów: jak znaleźć złoty środek, czyli taki zestaw rad i uwag, które nie będą sobie wzajemnie przeczyć oraz pozwolą na to, aby zastosowana dieta rzeczywiście przynosiła spodziewane efekty. Dieta Herbalife to sposób odchudzania jako styl zdrowego odżywiania, Twój sposób na życie ! Konkretne plany z dietetyczne ściśle określonym planem z wymienionymi produktami dozwolonymi i niedozwolonymi oraz ustalonymi porcjami . Podstawą każdej diety Herbalife, jest Koktajl Odżywczy oraz Błonnik. Jest to posiłek w szklance, który zastępuje śniadanie a jeśli oczekujesz szybszych efektów dodatkowo kolację. Zawiera on tylko 220 kcal na porcję. Takiego koktajlu nie sporządzi się samemu, gdyż jest to doskonale wyselekcjonowana mieszanina protein sojowych i składników odżywczych w proszku, do samodzielnego przygotowania koktajlu na bazie mleka. Obiad spożywasz do 600 kcal taki jaki lubisz. Warunkiem jest picie wody najlepiej 200 ml co godzinę. W raz zakupem zestawu otrzymujesz wszelkie pomoce do jej stosowania, łącznie z przykładowym menu na 10 dni. Zawsze też możesz odwiedzić nas na Facebooku, gdzie znajdziesz dużo pomocnych felietonów, diet i porad . www.facebook.com/5kilomniejpl?ref=hl Przeciwnicy diety Herbalife twierdzą, że to dieta odpłatna. Owszem, ale każda dieta kosztuje. Przecież...jeść coś trzeba, więc czy kupię i zjem płatki z mlekiem, jajecznicę, kanapkę czy wypiję koktajl Herbalife z punktu widzenia potrzeby zakupu jedzenie nie ma żadnej różnicy. Różnica pojawia się jednak przy kaloryczności posiłku, a przecież zależy nam tym aby schudnąć. Dlatego Koktajl Herbalife wspaniale spełnia swoją rolę dostarczając naszemu organizmowi wszystkich niezbędnych składników odżywczych i niskiej kaloryczności posiłku bo tylko 220 kcal. Czytaj więcej > Wszystko o Diecie Herbalife www.5kilomniej.pl/content/105-wszystko-o-diecie-herbalife Z Herbalife możesz schudnąć raz na zawsze, dzięki idealnie dobranym naturalnym składnikom ziół, odpowiedzialnym za oczyszczenie naszego organizmu. Nie zawierają one żadnych śladów pestycydów ani innych ewentualnych zanieczyszczeń. Skład Koktajlu Odżywczego Formuła 1 www.5kilomniej.pl/content/112-sklad-odzywczy-koktajlu-formula-1 Możemy napisać wiele i dużo opowiadać, ale najlepiej wyrobić sobie zdanie samem. Jeśli diety Herbalife nie spróbujesz to tak naprawdę nigdy nie dowiesz się prawdy. Zawsze będziesz mieć wątpliwości, a swoją opinie będziesz opierać jedynie na zdaniu innych osób. To tak jakby powiedzieć, że lody waniliowe są niedobre ,mimo że ich nie spróbowaliśmy. Zapraszamy do Sklepu - ogólnopolskiego Niezależnego Dystrybutora Herbalife www.5kilomniej.pl/ lub kontaktu z naszym konsultantem na czacie online na stronie 5kilomniej.pl Zapytaj Konsultanta o produkty Herbalife oraz indywidualnie dobrany program odchudzający dostosowanych do Twoich potrzeb. Z nami Schudniesz tyle ile sobie wymarzysz. Z nami zrzucisz zbędne kilogramy. Czat ONLINE z konsultantem Herbalife www.5kilomniej.pl/ możesz tez zapytać na czacie o ceny produktów :) ( okno w prawym dolnym rogu strony ---- Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek412 WSZYSTKO O DIECIE HERBALIFE www.5kilomniej.pl 27.06.14, 10:29 OPINIE O HERBALIFE - Sztuka odchudzania :) www.5kilomniej.pl/ www.5kilomniej.pl/7-gotowe-zestawy www.5kilomniej.pl/5-kontrola-wagi www.5kilomniej.pl/6-produkty-uzupelniajace www.5kilomniej.pl/13-k Czyli zjeść ciastko i mieć ciastko... To mamy, co chcieliśmy - tyle że w biodrach . Zaskoczyliśmy naturę, więc teraz tyjemy i chorujemy. By to odwrócić, musi nas ubyć. A to kosztuje. To Ty decydujesz jak wyglądasz.. Nie tłumacz swojej nadwagi czynnikami takimi jak: zbyt wolna przemiana materii, geny, grube kości, tendencja do tycia. Nie szukaj na siłę wytłumaczenia stanu własnej wagi i wyglądu, osłabiasz w ten sposób swoją motywację. Ponad 90% przypadków nadwagi, swoje źródło ma w niewłaściwym odżywianiu i stylu życia. Czytaj więcej > Wszystko o Diecie Herbalife www.5kilomniej.pl/content/105-wszystko-o-diecie-herbalife Gubisz się w katalogu diet, przez co już nie wiesz, która z nich uchodzi za skuteczny sposób na odchudzanie. Wiele osób, które pragną schudnąć latami szuka "swojej" diety i wciąż nie wie, która jest skuteczna. Zaczynasz poszukiwania "swojej" diety, ale szybko orientujesz się, że są ich nie dziesiątki, ale setki... a właściwie do tylu jesteś w stanie dotrzeć w ciągu pierwszych kilkunastu minut. Jedna dieta wydaje się być lepsza od drugiej, tymczasem wiele z nich sobie przeczy. Trudno znaleźć logikę w tym gąszczu, kiedy na zdrowy rozum ostatnia dieta, do której dotrzesz powinna być tą najlepszą i najskuteczniejszą. Jak jednak wybrać mądrze, by nie zniechęcić się już w przedbiegach? To jeden z największych dylematów: jak znaleźć złoty środek, czyli taki zestaw rad i uwag, które nie będą sobie wzajemnie przeczyć oraz pozwolą na to, aby zastosowana dieta rzeczywiście przynosiła spodziewane efekty. Dieta Herbalife to sposób odchudzania jako styl zdrowego odżywiania, Twój sposób na życie ! Konkretne plany z dietetyczne ściśle określonym planem z wymienionymi produktami dozwolonymi i niedozwolonymi oraz ustalonymi porcjami . Podstawą każdej diety Herbalife, jest Koktajl Odżywczy oraz Błonnik. Jest to posiłek w szklance, który zastępuje śniadanie a jeśli oczekujesz szybszych efektów dodatkowo kolację. Zawiera on tylko 220 kcal na porcję. Takiego koktajlu nie sporządzi się samemu, gdyż jest to doskonale wyselekcjonowana mieszanina protein sojowych i składników odżywczych w proszku, do samodzielnego przygotowania koktajlu na bazie mleka. Obiad spożywasz do 600 kcal taki jaki lubisz. Warunkiem jest picie wody najlepiej 200 ml co godzinę. W raz zakupem zestawu otrzymujesz wszelkie pomoce do jej stosowania, łącznie z przykładowym menu na 10 dni. Zawsze też możesz odwiedzić nas na Facebooku, gdzie znajdziesz dużo pomocnych felietonów, diet i porad . www.facebook.com/5kilomniejpl?ref=hl Przeciwnicy diety Herbalife twierdzą, że to dieta odpłatna. Owszem, ale każda dieta kosztuje. Przecież...jeść coś trzeba, więc czy kupię i zjem płatki z mlekiem, jajecznicę, kanapkę czy wypiję koktajl Herbalife z punktu widzenia potrzeby zakupu jedzenie nie ma żadnej różnicy. Różnica pojawia się jednak przy kaloryczności posiłku, a przecież zależy nam tym aby schudnąć. Dlatego Koktajl Herbalife wspaniale spełnia swoją rolę dostarczając naszemu organizmowi wszystkich niezbędnych składników odżywczych i niskiej kaloryczności posiłku bo tylko 220 kcal. Czytaj więcej > Wszystko o Diecie Herbalife www.5kilomniej.pl/content/105-wszystko-o-diecie-herbalife Z Herbalife możesz schudnąć raz na zawsze, dzięki idealnie dobranym naturalnym składnikom ziół, odpowiedzialnym za oczyszczenie naszego organizmu. Nie zawierają one żadnych śladów pestycydów ani innych ewentualnych zanieczyszczeń. Skład Koktajlu Odżywczego Formuła 1 www.5kilomniej.pl/content/112-sklad-odzywczy-koktajlu-formula-1 Możemy napisać wiele i dużo opowiadać, ale najlepiej wyrobić sobie zdanie samem. Jeśli diety Herbalife nie spróbujesz to tak naprawdę nigdy nie dowiesz się prawdy. Zawsze będziesz mieć wątpliwości, a swoją opinie będziesz opierać jedynie na zdaniu innych osób. To tak jakby powiedzieć, że lody waniliowe są niedobre ,mimo że ich nie spróbowaliśmy. Zapraszamy do Sklepu - ogólnopolskiego Niezależnego Dystrybutora Herbalife www.5kilomniej.pl/ lub kontaktu z naszym konsultantem na czacie online na stronie 5kilomniej.pl Zapytaj Konsultanta o produkty Herbalife oraz indywidualnie dobrany program odchudzający dostosowanych do Twoich potrzeb. Z nami Schudniesz tyle ile sobie wymarzysz. Z nami zrzucisz zbędne kilogramy. Czat ONLINE z konsultantem Herbalife www.5kilomniej.pl/ możesz tez zapytać na czacie o ceny produktów :) ( okno w prawym dolnym rogu strony ---- Odpowiedz Link Zgłoś
pawcio1966 Odchudzanie i Zdrowe Odżywianie Poznań 30.11.14, 16:51 Klub Zdrowego Odżywiania Zaprasza na BEZPŁATNĄ ANALIZĘ SKŁADU CIAŁA (określenie : ilości tkanki tłuszczowej, nawodnienia, stanu kości i mięśni, ilości tłuszczu wewnętrznego, metabolizmu spoczynkowego,wieku metabolicznego oraz kondycji fizycznej ciała ) SPRAWDŹ CO Z Twoim Organizmem !!! UMÓW SIĘ JUŻ DZIŚ ! Klub Zdrowego Stylu Życia POZNAŃ UL SŁOWIAŃSKA 78 Ip. pokój nr 4 Tel.697-957-149 Odpowiedz Link Zgłoś
1enow2 Re: *** MIEJSCE NA REKLAME 05.02.15, 19:58 Zapraszam na darmowe konsultacje jak zdrowo odżywiać się wejdźcie na www.idealnafigura.com/nowakowski i wypełnijcie formularz a zadzwonię i porozmawiamy Zapraszam! Emil Nowakowski Odpowiedz Link Zgłoś