Dodaj do ulubionych

brzmi interesujaco

26.05.15, 15:01
czy ktos z Was to zna?
VI Bałtycki Maraton brzegiem morza II Bałtycki Półmaraton brzegiem morza
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: brzmi interesujaco 26.05.15, 20:53
      nie znam, niestety...
      mam zasadę, że nie jeżdżę na występy gościnne i jedyny bieg jaki planuję poza miejscem osadzenia tyłka, to w przyszłym roku połówka w barcelonie.
      • bidaazpiszczy Re: brzmi interesujaco 27.05.15, 10:52
        rozumiem doskonale, chyba, ze laczy sie to z wypadem w ciekawe miejsca- taka forma nagrody za trud.
        Barcelona jest urocza, mam znajomych, ktorzy uczestniczyli w polmaratonie w tamtym roku I maja piekne wspomnienia.
      • bidaazpiszczy A po biegu w Barcelonie 27.05.15, 11:16
        polecam goraco:

Tapaz Bar - Maitea
        Carrer de Casanova 157, +34 93 439 5107, maitea.es. Open Mon-Sat 11am-midnight

Jesli lubisz te ichniejsze przekaski, oczywiscie!
        • doral2 Re: A po biegu w Barcelonie 27.05.15, 20:19
          oo, dzięki, skorzystam :)
    • budzik11 Re: brzmi interesujaco 26.05.15, 21:25
      No brzmi interesująco, owszem, ale mnóstwo jest interesujących biegów. Tylko mieć czas, kasę i jeździć ;-) Ja dziś przeczytałam o serii biegów po mazurskich wsiach, gdzie w ramach posiłku regeneracyjnego jest pieczona gęś, prosiak i ryby z jezior, a po zebraniu medali z wszystkich biegów składa się traktor z przyczepkami :)
      • bidaazpiszczy Re: brzmi interesujaco 27.05.15, 10:53
        to dopiero czad!
    • jatojagodnik Re: brzmi interesujaco 27.05.15, 13:20
      Nad morzem jest jeszcze Tricity Trail. Boje się, to była by moja pierwsza połówka. Do tej pory największy dystans to było 17 km w Biegu Łosia w Kampinosie. Ale, że będę akurat w tamtej okolicy na wakacjach - ta takie urozmaicenie lenistwa... kusi mnie bardzo...
      • budzik11 Re: brzmi interesujaco 27.05.15, 16:37
        jatojagodnik napisała:

Ale, że będę akurat w tamtej okolicy na wakacjach - ta takie urozmaicenie lenistw
        > a... kusi mnie bardzo...

Mnie kuszą biegi, o których wyżej wspomniałam, i nawet będę "w okolicy", ale jednak za daleko. Ale może kogoś zainteresuje, szczególnie spędzających wakacje na Mazurach: biegambolubie.com.pl/index.php/news-bbl/610-biegambolubie-polska-wies
        • bidaazpiszczy Re: brzmi interesujaco 27.05.15, 18:10
          Jej Budzik, dzieki za link. Nie mam szans na te atrakcje w tym roku, ale moze w przyszlym, brzmi naprawde ciekawie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka