Dodaj do ulubionych

Mordercy!!!!!!!!

09.05.10, 15:56
www.tvn24.pl/0,1655516,0,1,katastrofa-tu_154-rosyjscy-milicjanci-slyszeli-strzaly,wiadomosc.html
Milicjanci, którzy przybyli na miejsce katastrofy prezydenckiego Tu-154 pod
Smoleńskiem, słyszeli strzały - donosi Radio ZET. Dziennikarze twierdzą, że
informacje o tym pojawiają się w kopiach protokołów przesłuchań świadków
przekazanych polskim prokuratorom.
Jak podaje Radio ZET, informacje o "dźwiękach przypominających strzały"
znajdują się w przekazanych polskim śledczym protokołach zeznań świadków
smoleńskiego wypadku.

To nie milicjanci strzelali! Już wszystko jasne!!!!!
Obserwuj wątek
    • ingeborga.dapkunaite Re: Mordercy!!!!!!!! 09.05.10, 16:02
      Czyli kto wg. Ciebie? Bo z tekstu wynika, że nie milicjanci.
      • jot9 Re: Mordercy!!!!!!!! 09.05.10, 16:09
        Napisał w tytule.
        To byli mordercy.
        • ingeborga.dapkunaite Re: Mordercy!!!!!!!! 09.05.10, 16:16
          Czyli UFO, to które się wkurzyło podczas wymiany idei. Prezydenta
          Kałmucji zwróciło, bo je nie wkurzył, a naszych - nie, bo te UFO
          doprowadzili do szału i pieprznął nii o ziemię (sorry za
          dosadność). ;-)
          • jot-es49 Re: Mordercy!!!!!!!! 09.05.10, 19:41
            Ingeborga.dapkunaite nie pisz takich rzeczy bo genetyczny.idiota... ups.. patriota miało być (sorry - gumka myszka mi wyszła) przyjmie to za prawdę oczywistą i objawioną, a wtedy się zacznie...

A uprzedzałem wczoraj, że ruskie promieniują na Polskę? Uprzedzałem!
            • ingeborga.dapkunaite Re: Mordercy!!!!!!!! 09.05.10, 19:57
              Wiesz, ja wolałabym, by uwierzył w UFO. Wtedy przynajmniej byłaby
              jasność i nikt by nie bredził.
              • state.of.independence Re: Mordercy!!!!!!!! 09.05.10, 20:38
                Ja nawet mam niejakie dowody na to, że to naprawdę było UFO. Postaram się jak
                najszybciej te dowody zweryfikować, skompletować i przedstawić tu na forum :-)
                • ploniekocica Re: Mordercy!!!!!!!! 09.05.10, 20:46
                  Ty nie przedstawiaj tu na forum. Załóż bloga np. na salonie 24 tam to przedstaw
                  w możliwie najdramatyczniejszej formie. Dodaj, ze UFO owo współpracowało z PO i
                  czekaj, kiedy się wątek na tym forum pojawi odsyłający do wielu stron w necie,
                  gdzie pokazane są niecne układy obcych z Tuskiem. Bo tak działają sensacje w necie!
                  • state.of.independence Re: Mordercy!!!!!!!! 09.05.10, 20:53
                    No wiesz, te dowody budzą ciągle jeszcze moje wątpliwości i nie wiem czy dobrze
                    by było od razu je w formie sensacji w świat wysyłać. Ja bym tam na początek
                    jednak delikatniej do tego podeszła :-)

Poza tym dowody te dotyczą wyłącznie obecności UFO na miejscu katastrofy, nic mi
                    natomiast nie wiadomo o współpracy kosmitów z PO.
    • ae911truthorg Re: Andirej wie "co strzelało". 09.05.10, 20:16
      Bardzo inteligentne komentarze do twojego postu.
      Mam pytanie związane z tematem wątku.
      Czemu nikt nie mówi o przesłuchaniu Andrieja, przecież żyje jak twierdzą
      niektórzy. To bardzo ważny świadek, nie chodzi o ujawnienie jego zeznań, ale
      czemu nie wiemy że Go przesłuchano ?
      • kzet69 Re: Andirej wie "co strzelało". 09.05.10, 20:21
        ale
        > czemu nie wiemy że Go przesłuchano ?

bo nie jesteśmy prokuratorami prowadzacymi śledztwo tylko
        forumowiczami jakbyś nie zauważył
        • ae911truthorg Re: Andirej wie "co strzelało". 09.05.10, 20:26
          Ojej,także dlatego nie możemy poznać oficjalnej godziny katastrofy ?
          Lepiej jest jak ludzie snują hipotezy, bo wsio tajno ?
          Zabroń mówienia, że była jakaś katastrofa, to też wiedza tylko dla prokuratorów.
          Puk,puk.
      • ploniekocica Re: Andirej wie "co strzelało". 09.05.10, 20:24
        A skąd wiesz, że go nie przesłuchali? Każde śledztwo w najbłahszej nawet sprawie
        objęte jest tajemnicą, a jeśli sprawa jest ciekawa to dziennikarze piszą, co im
        ślina na język przyniesie, żeby zwiększyć podaż i klikalność. Podobno
        przesłuchano kilkudziesięciu świadków obecnych na terenie tuz po katastrofie
        skąd Ty wiesz, że rzeczonego autora filmiku wśród nich nie było? Bo Ci osobiście
        nie powiedzieli?
        • ae911truthorg Re: Andirej wie "co strzelało". 09.05.10, 20:27
          Przeczytaj ze zrozumieniem co napisałem, nie gotuj się.
          • ploniekocica Re: Andirej wie "co strzelało". 09.05.10, 20:35
            masz jakąś obsesje z tym "gotowaniem"?
            To się nazywa projekcja, czyli przeniesienie własnych uczuć na rozmówcę :)
            Mój post nie jest w ogóle emocjonalny w przeciwieństwie do Twojego, ale ponieważ
            raz Ci zarzuciłam nadmierne emocjonowanie się to teraz każdy mój nawet
            najbardziej lakoniczny post kwitujesz socjotechnicznie - "nie gotuj się". Się
            nie gotuję. Umiem czytać ze zrozumieniem. Prokuratura nie ma żadnego obowiązku
            informowania nas o tym, kogo przesłuchała, a kogo nie. Gdy będą znane wyniki
            śledztwa powinny społeczeństwo poinformować o tym władze. Ale dopiero po
            ukończeniu śledztwa, a już przynajmniej pewnego etapu śledztwa. Słyszałeś o
            podziale władzy w kraju demokratycznym i o niezależnej prokuraturze?
            • ae911truthorg Re: Andirej wie "co strzelało". 09.05.10, 20:47
              Ooooo tak, Twoja sygnaturka obrazuje stan Twoich emocji,a gotowanie to aluzja do
              płonącego nicka.
              Ja się nie emocjonuję oceniam i stawiam hipotezy.
              Wiemy o milicjantach, piątym głosie, przypiętych pasami pilotach.
              O tym CZY przesłuchano autora filmiku nie możemy się dowiedzieć.
              Ciekawa koncepcja.
              • ploniekocica Re: Andirej wie "co strzelało". 09.05.10, 20:59
                Aha sygnaturka i nick wskazują stan moich emocji.
                Twoje hipotezy są funta kłaków niewarte, albowiem opierają się na rzeczach
                ogólnie dostępnych w sieci. Myślisz, ze tych pożal się Boże dowodów nie mieli w
                rękach najrozmaitsi specjaliści - policjanci, wojskowi, dźwiękowcy, specjaliści
                od obrazu filmowego - chociażby dla jaj? Wybacz, ale te fonoskopie i inne
                rewelacje, którymi nas raczysz są śmieszne dla mojego kilkunastoletniego syna, a
                dla każdego, kto uczył się chociażby dwa lata rosyjskiego zabawne do turlania
                się po podłodze. To są rewelacje, w które uwierzyć może moja 80letnia sąsiadka,
                ale nie myślący człowiek. I jeszcze na dodatek powołujesz się na źródła krążące
                w sieci od miesiąca. Filmik ze "szczałami" widziałam na stronie rosyjskiej
                telewizji, bo tam go sprzedał zamordowany trzykrotnie autor. Najpierw kupili,
                potem puścili na wizji, a potem go zamordowali. Przecież to jest wersja dla
                przedszkolaka, a Ty się jej trzymasz jak pijany płotu.
                • ae911truthorg Re: Kręcą lody 09.05.10, 21:48
                  ploniekocica napisała:

Wybacz, ale te fonoskopie i inne
                  > rewelacje, którymi nas raczysz są śmieszne dla mojego kilkunastoletniego
                  syna
                  ,

jemu się nie dziwię.

a dla każdego, kto uczył się chociażby dwa lata rosyjskiego zabawne do
                  turlania się po podłodze. To są rewelacje, w które uwierzyć może moja 80letnia
                  sąsiadka, ale nie myślący człowiek.

Popatrz, a prokuratura uwierzyła i nawet stwierdziła, że słychać tam
                  polskie słowa.
                  Ale głupki, ważne że Ty się turlasz, turlaj się razem z sąsiadką.

I jeszcze na dodatek powołujesz się na źródła krążące
                  > w sieci od miesiąca.

No właśnie, są źródła od miesiąca, a rząd nie wie nawet która godzina była
                  Ppewnie też się turlają i śmieją jak ci na filmie z YT.
                  Chyba, że zajęci są "kręceniem, lodów".
                  • ploniekocica Re: Kręcą lody 09.05.10, 22:34
                    Prokuratura sprawdza wszystko.
                    Polskie słowa nie świadczą o dobijaniu tylko o obecności Polaków.
                    Rząd nie jest od prowadzenia śledztwa. Nie raz Cię już pytałam, czy wiesz, co to
                    jest niezależna prokuratura.
                    Uczepiłeś się jak pijany płotu amatorskiego filmiku i nie dasz sobie
                    przetłumaczyć nic. O Andersie ci Polacy mówią wg Ciebie? Od Żydów się wyzywają?
                    A "ubijaj tuda paskuda" to jest poprawny rosyjski?
                    You want to believe that believe! Ale nie szukaj sprzymierzeńców do tej wiary
                    pomiędzy ludźmi, którzy w swoich szarych komórkach nie trzymają mopów. Kogo
                    chcesz do tych swoich "rewelacji" przekonać? Skoro część Ci nie wierzy, a ci,
                    którzy wierzą są dawno przekonani?
              • ploniekocica Pamiętasz plakat 09.05.10, 21:03
                w gabinecie agenta Muldera z "X files" było tam napisane "I want to believe".
                Jeśli Ty chcesz tak koniecznie wierzyć to sobie wierz, ale nie zmuszaj nas,
                żebyśmy my też wierzyli skoro to się kupy nie trzyma.
                • ae911truthorg Re: Pamiętasz plakat 09.05.10, 21:51
                  ploniekocica napisała:

> w gabinecie agenta Muldera z "X files" było tam napisane "I want to believe".
                  > Jeśli Ty chcesz tak koniecznie wierzyć to sobie wierz, ale nie zmuszaj nas,
                  > żebyśmy my też wierzyli skoro to się kupy nie trzyma.

A kto Cię zmusza do czegokolwiek ?
                  Jak się nie trzyma kupy, to dobrze.
                  Wystarczy kupy w mediach, trzyma się jak Chińczyki.
      • ingeborga.dapkunaite Re: Andirej wie "co strzelało". 09.05.10, 20:26
        Masz na myśli Amielina? Autora zdjęć? Jak coś wiesz lub myślisz, że
        to jest coś warte, to najlepszym zabezpieczeniem jest o tym
        powiedzieć. Po co kogoś likwidować, jak powiedział, co wie?
        • ergief Re: Andirej wie "co strzelało". 09.05.10, 20:32
          Żeby innym gęby zamknąć a tego jednego zawsze można do psychuszki zamknąć i
          ogłosić że wariat.
        • ae911truthorg Re: Andirej wie "co strzelało". 09.05.10, 20:34
          ingeborga.dapkunaite napisała:

> Masz na myśli Amielina? Autora zdjęć? Jak coś wiesz lub myślisz, że
          > to jest coś warte, to najlepszym zabezpieczeniem jest o tym
          > powiedzieć. Po co kogoś likwidować, jak powiedział, co wie?
          Chodzi mi o autora filmiku z YT, może imię pomyliłem.
          • ingeborga.dapkunaite Re: Andirej wie "co strzelało". 09.05.10, 20:40
            Mi chodziło o zdjęcia Andrieja Amielina (pisać to można różnie). Ja
            myślę, że najbardziej bezpieczną rezczą dla jakiegokolwiek świadka
            jest powiedzieć, co wie lub widział/słyszał. Wtedy ktokolwiek, kto
            chce zrobić tej osobie krzywdę, traci podstawy, by temu świadkowi
            zrobić krzywdę.
            • ae911truthorg Re: Andirej wie "co strzelało". 09.05.10, 20:44
              ingeborga.dapkunaite napisała:

> Mi chodziło o zdjęcia Andrieja Amielina (pisać to można różnie). Ja
              > myślę, że najbardziej bezpieczną rezczą dla jakiegokolwiek świadka
              > jest powiedzieć, co wie lub widział/słyszał. Wtedy ktokolwiek, kto
              > chce zrobić tej osobie krzywdę, traci podstawy, by temu świadkowi
              > zrobić krzywdę.

No właśnie, na info że nie żyje poszła plotka podobno z forum smoleńskiego,że ma
              się dobrze.
              Dziwnym trafem "informator" nie pisnął słowem, czy potwierdził chociaż
              autentyczność filmu.
              W zestawieniu z tym co napisałaś, a ja się zgadzam, odpowiedz sobie żyje czy nie ?
              • ingeborga.dapkunaite Re: Andirej wie "co strzelało". 09.05.10, 20:47
                Myślę, że żyje, bo powiedział, co wiedział. Bardziej niebezpieczne
                jest wiedzieć i nie powiedzieć.
                • andriej.mienderiej Re: Andirej wie "co strzelało". 09.05.10, 21:15
                  Ja znam co strzelał. Widziałem co tam robiły ale nie mogę powiedział. Ja mam
                  żona i dzieci. Tłumaczył to.
                  Тише едешь – дальше будешь.
                  Нихуя себе!
                  • state.of.independence Re: Andirej wie "co strzelało". 09.05.10, 21:43
                    Eeee, ja tam myślę, że komuś w kolanie strzelało. I od razu robić z tego taką
                    sensację?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka