oldnick5 13.05.10, 13:43 swiat-wiadomosci.netbird.pl/a/44061 Dlaczego tego nie mogę się dowiedzieć z porządnej wiarygodnej i rzetelnej "Gazety Wyborczej", tylko muszę z jakiegoś zaprzałego prawicowego portaliku? Stanisław Remuszko www.remuszko.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojciech.2345 Re: ...Jezu, Jezu !!! 13.05.10, 13:50 No to chyba wiemy już jak wyglądały ostatnie chwile w samolocie. Jedno pocieszające, że pasażerowie nie byli świadomi zbliżającej się tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: ...Jezu, Jezu !!! 13.05.10, 14:51 Najpierw uszkodzenie samolotem linii energetycznej,póżniej masztu a potem drzew nie dało pasażerom świadomości że z_giną? Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: ...Jezu, Jezu !!! 13.05.10, 13:51 Przestań. To wcale nie jest oficjalna wersja. A rodzinom pilotów ciężko to słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: ...Jezu, Jezu !!! 13.05.10, 13:52 Dlatego konwencja w zasadzie zakazuje publikacji rozmow w kabinie. Pisdactwo zeruje na takim materiale. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 przeciek 13.05.10, 13:55 kontrolowany? co wnosi lub co obala w założeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: ...Jezu, Jezu !!! 13.05.10, 14:01 oldnick5 napisał: > swiat-wiadomosci.netbird.pl/a/44061 > Dlaczego tego nie mogę się dowiedzieć z porządnej wiarygodnej i > rzetelnej "Gazety Wyborczej", tylko muszę z jakiegoś zaprzałego > prawicowego portaliku? Może dlatego, że jeśli "nie zdawali sobie spawy, że strzygą żywopłot, to po co wzywali imienia syna bożego? Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: ...Jezu, Jezu !!! 13.05.10, 14:04 oldnick5 napisał: > swiat-wiadomosci.netbird.pl/a/44061 > Dlaczego tego nie mogę się dowiedzieć z porządnej wiarygodnej i > rzetelnej "Gazety Wyborczej", tylko muszę z jakiegoś zaprzałego > prawicowego portaliku? > Stanisław Remuszko > www.remuszko.pl po pierwsze trzeba o czymś wiedzieć na pewno, by podawać to jako fakt. po drugie, nawet wiedząc, tego typu informacji bardzo intymnych, w ogóle nie powinno się podawać do publicznej wiadomości. one nie wyjaśnią przyczyn katastrofy za to są atrakcyjne dla sensatów, którzy chętnie oglądaliby też zdjęcia szczątków zwłok. Odpowiedz Link Zgłoś
baabeczka Re: ...Jezu, Jezu !!! 13.05.10, 14:10 Ale Pis sie domaga,zada, chce juz,natychmiast, sle pytania,na ktore nie ma odpowiedzi, itd a rodziny przezywaja prawdziwie,nie jak pseudopolitycy, zal Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: ...Jezu, Jezu !!! 13.05.10, 14:13 "Te wstrząsające informacje ujawnił Faktowi rosyjski prokurator, który należy do zespołu badającego przyczyny katastrofy prezydenckiego samolotu pod Smoleńskiem". A za tydzień dowiemy się, że Tusk kłamie bo przecież mówił co krzyczeli piloci, a teraz mówi, że nie wie. Będzie tak samo, jak z krążeniem 4 razy nad lotniskiem, niezrozumieniem liczb po rosyjsku i innymi dyrdymałami. Ktoś coś chlapnie (przy flaszce) a potem dowiadujemy się, że to był komunikat oficjalny. Odpowiedz Link Zgłoś
zaplutykarzelupa Re: ...Jezu, Jezu !!! 13.05.10, 21:23 Czy dzisiejsze "ujawnione" slowa pilota Tu-154M z katastrofy: "dawaj drugi" mogly oznaczac wlaczenie pelnej mocy na silniku numer dwa po ewentualnej awarii numeru jeden? To takie same silniki jak w katastrofie lotowskiego Ila-62M w 1987 roku - Solowiow D-30KU. A w zapewnienia strony rosyjskiej (dawniej radzieckiej) ze wszystko dzialalo bez zarzutu do konca pewnie juz nikt nie wierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
reszka2 Re: ...Jezu, Jezu !!! 13.05.10, 21:39 Gdybanie, gdybanie. Nie wiadomo, czy to co ujawniono jest prawdą. Nawet jeśli to jest prawda - nie wiadomo, czy Rosjanin zrozumiał, co mówili polscy piloci. Nawet jeśli zrozumiał - nie wiadomo co ujawnił. Jest oznaką piętrowej paranoi budowanie na miałkich informacjach daleko posuniętych teorii. Odpowiedz Link Zgłoś
zaplutykarzelupa Re: ...Jezu, Jezu !!! 13.05.10, 21:43 Uwazam ze gdybanie dysponujac kiepskimi faktami, ktorymi karmi gawiedz tusk ma o wiele wiekszy sens niz nieustanne na tym forum personalne pogawedki. Jakis tam grek filozofowal zadajac pytania i zdaje sie doszedl do nielichych wnioskow Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_on-line Re: ...Jezu, Jezu !!! 14.05.10, 20:22 zaplutykarzelupa napisał: Jakis tam grek filozofowal zadajac pytania i zdaje sie doszedl do nielichych wnioskow jakież to nieliche wnioski masz na myśli??? bardzo chętnie się dowiem... Odpowiedz Link Zgłoś
zaplutykarzelupa Re: ...Jezu, Jezu !!! 14.05.10, 20:29 Te madralinska rozumiem ze wiesz juz wszysko wiec po co pytac, a nawet jak nie wiesz to twoj guru tusk lub autorytet bartoszewski wszystko wyjasni. Trzeba tylko grzecznie jak przedszkolak lub wzorowy socjalistyczny obywatel poczekac rok, moze dwa, matuszka rosija cierpliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_on-line Re: ...Jezu, Jezu !!! 14.05.10, 20:38 zaplutykarzelupa napisał: > Te madralinska rozumiem ze wiesz juz wszysko wiec po co pytac, a nawet jak nie wiesz to twoj guru tusk lub autorytet bartoszewski wszystko wyjasni. Trze tylko grzecznie jak przedszkolak lub wzorowy socjalistyczny obywatel poczekac rok, moze dwa, matuszka rosija cierpliwa. ślicznie popyskowałeś sobie, a teraz odpowiedz na moje pytanie. no chyba, ze nie masz nic w tym temacie do powiedzenia (czyt. powołujesz się na kwestie, o których nie masz bladego pojęcia, czyli krótko mówiąc: ośmieszasz się :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zaplutykarzelupa Re: ...Jezu, Jezu !!! 14.05.10, 20:52 Typowa taktyka moskow - osmieszyc kogos, kto ma cos do powiedzenia, pojetna uczennica, brawo. Ja cos w przeciwienstwie do ciebie konkretnego powiedzialem, odsylam do watku prawdopodobna wersja wydarzen czy jakos tak Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_on-line Re: ...Jezu, Jezu !!! 14.05.10, 20:57 zaplutykarzelupa napisał: > Typowa taktyka moskow - osmieszyc kogos, kto ma cos do powiedzenia, pojetna uczennica, brawo. > no sorki karzełku, ale robisz to sobie sam... troche mi sie Ciebie żal zrobiło, więc już Cię nie męcze, chociaz nie powiem miałam nadzieję, ze w czeluściach netu uda Ci się wyszukać jakiegoś Greka spełniającego podane przez Ciebie kryteria ;))) dowiedziałabym się czegoś nowego... a propos - to wcale nie była taka czysta złosliwość o jaką mnie posądzasz - naprawdę ciekawa byłam, co możesz mieć na mysli... no ale Ty nie myślałeś i stąd to Twoje świete oburzenie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
zaplutykarzelupa Re: ...Jezu, Jezu !!! 14.05.10, 23:19 Ten Grek powiedzial zdaje sie "scio me nihil scire" po zadaniu wielu pytan. To moze byc niezle memento dla tego forum, bo mam nadzieje nie dla sledztwa. Odpowiedz Link Zgłoś
zaplutykarzelupa Re: ...Jezu, Jezu !!! 14.05.10, 23:22 Ten Grek powiedzial zdaje sie "scio me nihil scire" po zadaniu wielu pytan. To moze byc niezle memento dla tego forum, bo mam nadzieje nie dla sledztwa. Odpowiedz Link Zgłoś
feral_kid Re: ...Jezu, Jezu !!! 13.05.10, 21:38 No tak "FAKT" "sedes próbował mnie zabić" "mol wielkości ludzkiej dłoni zjadł mi sweter" :). Odpowiedz Link Zgłoś
borubar_perejro Weź i uruchom mózg 14.05.10, 20:05 Jeśli dowiadujesz się czegoś z "zaprzałego prawicowego portaliku", to to są ZAPRZAŁE PRAWICOWE POMYSŁY! Odpowiedz Link Zgłoś
autarkia2 Re: Weź i uruchom mózg 14.05.10, 21:01 trzeba zamknąć ten wątek natychmiast Odpowiedz Link Zgłoś
komu_komu_bo_ide_do_domu Re: ...Jezu, Jezu !!! 14.05.10, 21:42 Bo ta gazeta słynie właśnie z tego ze niewygodnej prawdy nie mowi miły kolego to moilem ja zbanowany ktopalipaierosatenmarakanawynosa Odpowiedz Link Zgłoś