Dodaj do ulubionych

Zamach Smolenski

18.01.11, 20:48
Juz sie pogubilem . Na poczatku byla bomba na pokladzie . Potem jakas taka inna - nazwy nie pamietam bo skomplikowana . Strzelali do pasazerow w tyl glowy . Mgla tez byla sztuczna . Bylo tez ze zaklocili sygnal satelity i bodajze GPS . W koncu podali zla wysokosc i kazali ladowac . O czyms zapomnialem ??? Zapomnialem ze sie osmieszamy przed swiatem . Biedny kraj
Obserwuj wątek
    • etta2 Re: Zamach Smolenski 18.01.11, 20:54
      To nie MY się ośmieszamy, chyba, że utożsamiasz się z pisimi paranoikami. Świat nie jest taki głupi, by maciora zamąciła w głowach. Tak jak poznali się na fałszywkach o "Bolku" i jednak dali Nobla, tak i tu nie ma szans na przeforsowanie pisdackich, paranoicznych teorii o spisku, zamachu czy tego typu cudach-niewidach.
    • czan-dra Re: Zamach Smolenski 18.01.11, 20:58
      Rozumiem te bąby, bo to babowiec był, sam słyszałem jak Kaczyński Jakubiak to mówili, mgła, może i sztuczna, bo to odróżnisz, tylko jedno mnie nurtuje, KTO TO ZROBIŁ i DLACZEGO, bo to że Kaczyński by wygrał te wybory to tak pewne jak to że ja zostanę Misterem Universe, a więc KTO to zrobił?
    • porannakawa01 Kaczyńskiego Jarka Zamach Smolenski 18.01.11, 21:02
      Liczył, że po przyspieszonych wyborach dostanie się do Pałacu jako lokator.
      Miałby z tego korzyść.

Stad ta ostatnia rozmowa telefoniczna a kategoryczna.
      • mariner4 Tylko on! 18.01.11, 21:03

> Liczył, że po przyspieszonych wyborach dostanie się do Pałacu jako lokator.
        > Miałby z tego korzyść.

miał motyw.
        M.
    • lew-35 Re: Zamach Smolenski ??????????????? 18.01.11, 21:06
      Panie blumm to nie my się ośmieszamy lecz ty pisząc takie głupoty.Zrozum człowieku ze w chwili obecnej mamy całą kupę " znawców lotnictwa ","ekspertów","uczonych prawników "którzy pisząc jak ty wprowadzają ferment,,bałagan i chaos na forum odnośnie tej katastrofy a samolotu prawdziwego nie widzieli z bliska ..Nie mogę pojąć czy ty jesteś matołem czy rozsądnym człowiekiem odnośnie tych spraw.Gdzieś to wyczytał i kto ci tak zlasował mózg że tak napisałeś .Piszesz sobie _"Zamach smoleński " a ja ci powiem ze to była " wielka żopa " a nie zamach.Są komisje a w nich ludzie którzy to postarają się wyjaśnić a to że ruscy kręcą to inna sprawa .
      • blumm Re: Zamach Smolenski ??????????????? 18.01.11, 21:13
        A moze zapomnialem w tytule znaku zapytania wiec zle odeprales tego posta :) co do ruskich to tyle ich winy ze kilku baranow postanowilo wyladowac na rozpadajacym sie lotnisku . gdyby powiedzieli kaczorowi ze nie wolno to by byl skandal katynski a naczelny szczekacz Blaszczak dostal by chrypki
    • volupte01 Re: Zamach Smolenski 18.01.11, 21:59
      A jak swietnie wyszkoleni zamachowcy. Przed chwila opublikowano rozmowy na wiezy. W mo mencie katastrofy wspaniale udaja zdenerwowanie , szok , klna i sa przejeci - wspaniale wyszkolenie , nikt nie moze przypuszczac , że to tylko udawanie , bo przeciez jako sprawcy dzialali z wyrachowaniem i na zimno.
      • cillian1 Re: Zamach Smolenski 18.01.11, 22:08
        Nagranie pochodziło z Wilka i zająca - taki podkład. Ruskie wiedzą, że ta bajka utkwiła w naszych mózgach i teraz to wykorzystują :)
    • sclavus Re: Zamach Smolenski 18.01.11, 23:44
      ... tylko Macierewiczowe zaprzaństwo zostało...
      ;)
      • calun_torunski zaprzanstwo Macierewicza - dawno Polska takiego 19.01.11, 07:34
        widziala !!!!

i jeszcze temu ruskiemu agentowi to zaprzanstwo trzeba wybaczyc - przeciez chory na zespol Macierewicza !!!!

nie wie co czyni !!!
    • maccard Re: Zamach Smolenski 19.01.11, 07:49
      blumm napisał:

> Juz sie pogubilem . Na poczatku byla bomba na pokladzie . Potem jakas taka inna
      > - nazwy nie pamietam bo skomplikowana . Strzelali do pasazerow w tyl glowy .
      > Mgla tez byla sztuczna . Bylo tez ze zaklocili sygnal satelity i bodajze GPS .
      > W koncu podali zla wysokosc i kazali ladowac . O czyms zapomnialem ???

Był jeszcze bombowiec do wyrębu lasu.

Zapomnia
      > lem ze sie osmieszamy przed swiatem . Biedny kraj
      • lew-35 Re: ach ten "blumm"... 19.01.11, 10:34
        Ten"blumm" to w życiu nie widział nawet z bliska samolotu i dlatego pisze takie niedorzeczności.Dochodzę do wniosku ze mu się coś w głowie pokiczkało i dlatego tak napisał.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka