Dodaj do ulubionych

Tajny eksperyment Tu-154M

12.04.11, 16:56
Rząd platfusów nie da się lubić, mimo najszczerszych chęci.
No toż to je..e gamonie.
Po kilku tygodniach posuchy informacyjnej, odwlekania, koloryzowania wyświetlacza , w końcu wykonano eksperyment.
Debil PR wie, że dla uzyskania uznania "niewiernych" trzeba podać minimum szczegółów.

Działa guzik uchod !

Ale nie , tytuł z onetu "Trwa tajny eksperyment na samolocie Tu-154M 102".
Co tu qr.a jest tajnego ?????

Według słów Kupracza lot odbył się w "rejonie lotniska wojskowego".

Ło matko ! Zdrada, mamy lotniska wojskowe i teraz wszyscy wiedzą !!!

A wystarczyło powiedzieć "nad lotniskiem w łasku wykonano eksperyment bez włączonego systemu ILS, guzik "uchod" działa/nie działa.

Nie , tajne jak Donald w kieszeni, jak beczka w Smoleńsku.

wiadomosci.onet.pl/kraj/trwa-tajny-eksperyment-na-samolocie-tu-154m-102,1,4239838,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • maxikasek Re: Tajny eksperyment Tu-154M 12.04.11, 17:28
      > Ale nie , tytuł z onetu "Trwa tajny eksperyment na samolocie Tu-154M 102".
      > Co tu qr.a jest tajnego ?????
      Pretensje kieruj do gościa co układa tytuły na Onecie. Bo to on wydumał taki tytuł. W słowach rzeczniczki nie nic o "tajności" ;-)
      • ae911truthorg Re: Tajny eksperyment Tu-154M 12.04.11, 17:35
        Eksperyment był nad Powidzem, to czemu rzecznik tego nie powie, nie mówienie
        to jest utajnianie.
        Nie przeprowadzono konf. prasowej, przecież to zwykły wypadek był.
    • ws21 A co ma do tego Tusk? 12.04.11, 18:01
      Czegoś nie wiem? Już nie jest premierem? To już teraz znowu prokuratura jest sterowana przez premiera, a awszyskie śledztwa odbywają się w blasku kamer?
      Oj, coś tęsknisz za "genialnymi" osiągnięciami IV RP.
      Na moje mamy prokuratora generalnego i premier wie tyle co my. A może niewiele więcej.
      • ae911truthorg Re: A co ma do tego Tusk? 12.04.11, 19:03
        ws21 napisał:

> Czegoś nie wiem? Już nie jest premierem? To już teraz znowu prokuratura jest st
        > erowana przez premiera, a awszyskie śledztwa odbywają się w blasku kamer?
        > Oj, coś tęsknisz za "genialnymi" osiągnięciami IV RP.
        > Na moje mamy prokuratora generalnego i premier wie tyle co my. A może niewiele
        > więcej.

Powiedz gamoniu czego ty nie rozumiesz ? Cyrylicą ci napisać pacanie ?

Trwa eksperyment na samolocie Tu-154M 102, zaplanowany i przeprowadzany przez polską komisję wyjaśniającą okoliczności katastrofy smoleńskiej - poinformowała rzeczniczka MSWiA Małgorzata Woźniak. Powiedziała, że nie wie, gdzie odbywa się eksperyment i ile potrwa, jak poinformowała te dane są tajne.

Co ma do tego prokuratura rzekomo niezależna , wykwicie intelektualny III RP ?
        • ws21 Nadal nie rozumiem..... 12.04.11, 19:43
          Czy fakt że rząd powołal komisję sprawia ,ze ten rząd ma w niej jakieś szczególne prawa?
          Powołał i czeka na efekty pracy.
          Wydaje mi się że premier rządu w państwie wielkości Polski, ma wystarczająco zajęć i raczej na pierdoły czasu nie ma.
          A zajmowanie sie nie swoimi sprawami, w dodatku w zasadzie wyjaśnionymi to czysta strata czasu. No to mogą sobie pozwolić darmozjady typu. J. Kaczyński, Fotyga, Kurski, Maciarewicz. Choć uważam że nie za to posłom płacę.
          • absurdello Swoją drogą jak komisja tak wyjaśnia jak 12.04.11, 21:11
            przygotowała tę naszą prezentację (dziś się przyjrzałem dokładniej pokazywanym tam wykresom i lotowi samego samolotu, to załamka :(((( ) to wątpię czy coś wyjaśnią ...

I jak wyjaśnią wywalenie ok 80000 złotych na paliwo do TU154M dla sprawdzenia czegoś co jest wyjaśnione w dokumentacji samolotu I CO PILOCI LATAJĄCY NA TYM SAMOLOCIE POWINNI WIEDZIEĆ OD DAWNA A NIE PO ŚMIERCI 96 OSÓB :|||
            • ws21 Re: Swoją drogą jak komisja tak wyjaśnia.....? 12.04.11, 21:29
              Ależ nasza komisja nic nie wyjaśnia. Wszystko wyjaśniło MAK. A nasza od kilku miesięcy stara się wyłącznie minimalizować straty, zamiatając co się da pod dywan.
              Czy ktoś jeszcz pamięta o kwietniowych/majowych obietnicach otwartości badań, informowaniu opinii publiczej sukcesywnie o wynikach itp pierdołach?
              Bo jak się tak pochylić nad tym co odkryło MAK to z naszych lotników w mundurach w armii powinny pozostać wyłącznie kołki w płotach. To grupa która całkowicie zatraciła poczucie jakiejkolwiek odpowiedzialności. I to pracowicie stara się ukryć rządowa komisja.........
              A dzisiejszy eksperyment to kuriozum na skalę międzygalaktyczną. To co chcieli odkryć można przeczytać ogólno dostępnym podręczniku. Taniej i efektywniej.
        • qwakacz Re: A co ma do tego Tusk? 12.04.11, 22:59
          ae911truthorg napisał:

To jest twoja wersja komunikatu :

> Trwa eksperyment na samolocie Tu-154M 102, zaplanowany i przeprowadzany prze
          > z polską komisję wyjaśniającą okoliczności katastrofy smoleńskie
          j - poinfor
          > mowała rzeczniczka MSWiA Małgorzata Woźniak. Powiedziała, że nie wie, gd
          > zie odbywa się eksperyment i ile potrwa, jak poinformowała te dane są tajne. [/
          > i]

A to jest oficjalny komunikat PAPowski :
          www.pap.pl/palio/html.run?_Instance=cms_www.pap.pl&_PageID=1&s=infopakiet&dz=strony.glowna.temat_dnia&idNewsComp=133737&filename=&idnews=102707&data=infopakiet&_CheckSum=1193827068
          ""Mogę w tym momencie powiedzieć jedynie, że eksperyment jest przeprowadzany. To jest kluczowe dla wyjaśnienia ostatnich minut lotu" - dodała rzeczniczka.
          Powiedziała, że nie wie, gdzie odbywa się eksperyment."

Możesz wytłumaczyć kto i w jakim celu dorzucił do komunikatu słowa które wytłuściłem ?
          O tym że cytowany przez ciebie tekst jest cytatem komunikatu PAPowskiego chyba nie zaprzeczysz . Słowa dodane po cytacie rzecznika brzmią dokładnie tak samo więć nie powstały w dwóch niezależnych miejscach , to komunikat PAP został przepisany i dodatkowo upiekszony .
    • madameblanka Re: Tajny eksperyment Tu-154M 12.04.11, 18:52

co ma rząd do kretyńskich tytułów na portalach...?
      Ja juz parę godzin temu słyszałam o tym i wiedziałam gdzie latają, co sprawdzają i kto był na pokładzie. Może to zależy od rzetelności dziennikarzy....;

• ae911truthorg Re: Tajny eksperyment Tu-154M 12.04.11, 19:05
        madameblanka napisała:

>
        > co ma rząd do kretyńskich tytułów na portalach...?
        > Ja juz parę godzin temu słyszałam o tym i wiedziałam gdzie latają, co sprawdzaj
        > ą i kto był na pokładzie. Może to zależy od rzetelności dziennikarzy....;

To dziennikarze odpowiadają za politykę informacyjną rządu ?

poinformowała rzeczniczka MSWiA Małgorzata Woźniak. Powiedziała, że nie wie, gdzie odbywa się eksperyment i ile potrwa, jak poinformowała te dane są tajne.
    • artjomka Re: Tajny eksperyment Tu-154M 12.04.11, 20:10
      ae911truthorg napisał:

> Działa guzik uchod !
      Hi!
      Ja tam nie ykspert, ale rok temu mowiono, ze pilot nie gawaril pa ruski. A teraz - guziki w maszynie opisane jakos pa ruski?
      Moze piloci samolotu nie panimali, co na guzikach pisze i poprosili blogoslawionego Lecha do cockpitu, by im to pierewodil? A ten merzec nacisnal falszywy guzik, bo od czasu intensywnych szczerych i serdecznych kontaktow z bracmi spod czerwonej gwiazdy - zabyl etot jazyk?
      Pazdrawljaju!
    • don_eugenio Re: Tajny eksperyment Tu-154M 13.04.11, 00:28
      > Rząd platfusów nie da się lubić, mimo najszczerszych chęci.
      > A wystarczyło powiedzieć "nad lotniskiem w łasku wykonano eksperyment bez włącz
      > onego systemu ILS, guzik "uchod" działa/nie działa.
      no ja także zaczynam tęsknić za rządami panów J.K. i Z.Z.
      Ci to już dzień wcześniej poinformowali by jakie będą wyniki i niechby sobie ten samolot latał.
      Przyczyny katastrofy także zapewne podaliby już 9.04.2010r. Winni oczywiście Putin i Tusk.
      Zresztą jest przecież jeszcze tajny aneks do raportu o służbach p.Macierewicza - zapewne tam coś już będzie o zamach.Teraz wiemy dlaczego L.Kaczyński nie chciał go podpisać.
      nie dość że truteń,nie dość że (dopiero)911 to jeszcze głupi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka