Dodaj do ulubionych

Jak sie tworzy mity?

16.01.12, 11:16
Cos stalo sie wiadomo o tym,ze eksperci odczytali nowe slowa i ze niektore slowa odczytane wczesniej mogli byc wypowiedziane przez inna osobe.Na podstawie tego powstali kolejne teorii o tym,ze Blasika w kabinie pilotow nie bylo,ze on w ogole nic nie mowil,malo tego,to jest dowodem na to,ze samolot wybuchl w powietrzu,a jedna z forumowiczek zaczela slyszac glosy z zagrobu ,nie beda wspominac o tym,ze to Zuzka slyszy glos Protasiuka,blagajacego kogos ,zeby tam ten uspokoil sie.
I co by w tej chwile nie bylo powiedziano na konferencji,te zamachujki i tak beda pewne swego - wbrew logice,wbrew temu ,czego dowiedza sie na konferencji.
Dla nich jest juz faktem-BLASIKA W KABINIE PILOTOW NIE BYLO.Koniec i kropka.
Obserwuj wątek
    • don_eugenio Re: Jak sie tworzy mity? 16.01.12, 11:25
      jest potrzeba gloryfikowania nieszczęsnego (marnego) Prezydenta ,bo innych zalet nieudaczniki z PiSu nie mają.Dlatego będą jeszcze długo krzyczeć:-zamach,zamach - bo cóż im pozostało?

Mam nadzieję że będą opublikowane całe stenogramy odczytane przez krakowski Instytut ,a nie tylko info.Prokuratury odnośnie tych kilku zdań przypisywanych Błasikowi.

Zastanawia mnie jeszcze dziwnie spokojne zachowanie Rosjan.Póki co tylko "schowali" dokumenty że swojego raportu i czekają.Zapewne czekają co my (Polacy) jeszcze wymyślimy i adekwatnie do tego odpowiedzą.Już rok temu pisałem że info. o alkoholu w ciele Błasika to tylko ostrzeżenie.Obawiam się że mają o wiele mocniejsze jeszcze "kwiatki" i kiedyś stracą cierpliwość. A wtedy ,jak to powiedział Premier,naprawdę będziemy się wstydzić.
      Oczywiście oprócz tych kilku kanalii z wiadomej formacji które wstydu nie mają - po trupach do celu.
      • rzewuski1 Re: Jak sie tworzy mity? 16.01.12, 11:29
        maja obowiązek wszystko ujawnić a nie chować eugenio
        to ze chcą koniecznie zrobić z tego kiepskiego prezydenta męczennika to nie ulega wątpliwości
        • igor_uk Re: Jak sie tworzy mity? 16.01.12, 11:36
          Ha,ha.Wcale to nie jest tak koniecznie.Musza ujawnic wszystko,co dotyczy badania wraka,jak rowniez przebiegu lota i akcji ratunkowej.Ale napewno nic o przechwyconych rozmowach,jak rowniez roznym towarzyszacym tej katastrofie sprawam.Chociaz by to,w jaki sposob polska strona szykowala wizyt swojego Prezydenta.
      • igor_uk Re: Jak sie tworzy mity? 16.01.12, 11:32
        Rosjanie nie musza nic robic,wojna polska-polska jest im na reke i im dluzej bedzie trwac,tym lepiej.Dla tego nie beda wyciagac zadnych "kwiatkow",dopoki ta wojenka trwa.
        Polakam,jak pokazuje historia,zewnetrzny wrog nie jest potrzebny.
        • rzewuski1 Re: Jak sie tworzy mity? 16.01.12, 11:43
          igor taka wojenka polska -polska trwa u nas od 1000 lat i będzie nadal trwała
          te wojenkę prowadza siły polityczne o władze
          większość zwyczajnych ludzie te sprawy mało obchodzą

• igor_uk Re: Jak sie tworzy mity? 16.01.12, 11:54
            rzewuski1,ja o tym wiem,malo tego,wiem i o tym,ze takie wojny prowadza sie w kazdym Panstwie na Swiecie,z tym ze w Polsce ,etniczne i religijne jednorodna,to ma wyjatkowo agresywny charakter.Tyle nienawisci miedzy-ludzkiej (ludzmi tej samej narodowosci,tej samej wiary),co widzialem w Polsce,nie spotkalem nigdzie na Swiecie.
            Ta katastrofa,zamiast tego zeby polaczyc ludzi,przeciez tam zgineli przedstawicieli roznych opcji politycznych,podzielila tak,ze szans na pogodzenie sie ja nie widze.
            • rzewuski1 Re: Jak sie tworzy mity? 16.01.12, 12:10
              przesadzasz
              w innych krajach się mordują a u nas głownie to są tyko słowa

Ta katastrofa,zamiast tego zeby polaczyc ludzi,przeciez tam zgineli przedstawic
              > ieli roznych opcji politycznych,podzielila tak,ze szans na pogodzenie sie ja ni
              > e widze.

nie mogą się połączyć bo walczą o władze wiec muszą się różnic
              pogodzić może tylko wróg wewnętrzny a ze na razie nikt nas napadnie wiec na wojenka będzie trwała, gazety muszą coś pisać

• igor_uk Re: Jak sie tworzy mity? 16.01.12, 12:27
                Podkreslilem-tej samej narodowosci i wiary.W innych Panstwach zabijaja sie lub z przyczyn narodowych,ewentualnie religijnych.Oczewiscie okres wojen domowych nie bede brac pod uwage,to chwilowe i konczy sie.A wojna polsko-polska,jak sam pisales,trwa od 1000 lat.
                • a74-7 Re: Jak sie tworzy mity? 16.01.12, 13:54
                  hehe tylko patrzec jak w Rassije bedzie rewolucja , juz maja dosc tego starego macho mena i jego bullshitu :-D
                  Pozdrawliaju s nowym godom
                  • igor_uk a74-7. 16.01.12, 16:26
                    Dzieki za pozdrowienia!
                    Co dotyczy reszty,to raczej potraktuje to,jako "nowogodnij" zart.
                    Jak chcez o tym rozmowiac,to zapraszam na forum "Rosja" (link w sygnaturce),gdzie nie ma cenzury ,a administrator-zalozyciel jest wyjatkowo sympatycznym czlowiekiem(he,he).
                    • igor_uk I co? 16.01.12, 16:33
                      Czyz by nie mialem racje? Konferencja,ktora nie wniosla nic merytorycznego do sprawy,oprocz tego,ze po wielu miesiacach potrafili wiecej odczytac (co wcale nie znaczy ze wszystko) , stala sie kolejnym powodem do wscieklego ataku na Rosje ,jak i Rzad RP.Jakas wszysci zapomnieli,ze to co "odczytali" Rosjanie,bylo ogloszono 2 miesiaca po katastrofie i tak naprawda,to odczytali nie Rosjanie (ktore nie znaja jezyka polskiego,jak rowniez nie mieli pojecia o tym,jak brzmia glosy czlonkow zalogi i pasazerow tego feralnego lotu),a tylko Polace,ktore brali aktywny udzial w pierwszym odczytu.
                      • a74-7 Re: I co? 16.01.12, 20:46
                        well to co " odczytal MAK odnosnie Blasika okazalo sie jednak teoria spiskowa - czyz nie ?
                        A teraz trzeba troche odszcekac czy jak to sie mowi ;-)Ponoc stronke internetowe juz poprawiaja ...;-D

chetnie wpadne na Rosje przy wolnej chwili .dzieki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka