sudor1 11.10.12, 12:17 Po ustaleniach Nowaczyka nie mam już żadnych wątpliwości. Do rozstrzygnięcia pozostaje, jaki udział w tym zamachu miały polskie służby (np. UOP) oraz osobiście D. Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obraza.uczuc.religijnych Re: To był zamach 11.10.12, 12:19 A co niby Nowaczyk ustalił? przecież ten facet może jedynie ustalić czy sieć na tej jego uczelni działa. W dodatku jako przyjaciel L. Kaczyńskiego nie jest wiarygodny. Odpowiedz Link Zgłoś
sudor1 Re: To był zamach 11.10.12, 12:21 A skoro to byl zamach, to Tusk i jego przydupasy powinni wisieć. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: To był zamach 11.10.12, 12:25 Noooooo, a sznurek do snopowiazalek jest? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: To był zamach 11.10.12, 12:30 Ale nie będą wisieć bo to nie był zamach. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: To był zamach 11.10.12, 12:36 Oczywista oczywistość,że zamach:-) - na zdrowy rozsądek... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus To jest zamach... 11.10.12, 12:43 ... na twój własny rozsądek :D O autozamachu na twój rozum nie mogę nic powiedzieć, z racji tej, iż nic mi nie wiadomo, czy takowy posiadasz... Coś tam, coś tam... bo piszesz... - rzecz jednak nie polega na pisaniu samym a na tym , co się pisze :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
piq były oczywiste dwa wybuchy... 11.10.12, 12:49 ...po jednym w każdej twojej półkuli mózgowej. Dajesz się nabierać na kampanię reklamową Przemysłu Smoleńsk. Takich Nowaczyków w reklamach past do zębów, środków na wzdęcia albo suplementów magnezowych jest na pęczki, chłopczyku. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: To był zamach 11.10.12, 13:13 dziwne że np. taki Macierewicz albo portal wpotylice.pl nie zabrali się za szukanie zamachowców. Na wypłaty dla nich zabrakło w Przedsiębiorstwie Smoleńsk? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: To był zamach 11.10.12, 13:24 Boją się tego naszego Dążenia do Prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
loczek62 Re: To był zamach 11.10.12, 13:22 sudor1 napisał: > Po ustaleniach Nowaczyka nie mam już żadnych wątpliwości. Do rozstrzygnięcia po > zostaje, jaki udział w tym zamachu miały polskie służby (np. UOP) oraz osobiści > e D. Tusk. A co to jest UOP? Odpowiedz Link Zgłoś
sudor1 Re: To był zamach 11.10.12, 13:35 Dawne siedlisko ruskiej agentury, tak samo jak WSI. Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: To był zamach 11.10.12, 13:41 Mimo wszystko ponawiam pytanie, kto na kogo i w jakim celu się zamachnął? Odpowiedz Link Zgłoś
loczek62 Re: To był zamach 11.10.12, 13:43 sudor1 napisał: > Dawne siedlisko ruskiej agentury, tak samo jak WSI. To może objaśnisz w jaki sposób za "dawne siedlisko" jest odpowiedzialny obecny Premier. Bardzo mnie interesuje związek przyczynowo skutkowy... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: To był zamach 11.10.12, 16:48 loczek62 napisał: > sudor1 napisał: > > > Po ustaleniach Nowaczyka nie mam już żadnych wątpliwości. Do rozstrzygnię > cia po > > zostaje, jaki udział w tym zamachu miały polskie służby (np. UOP) oraz os > obiści > > e D. Tusk. > > A co to jest UOP? www.acronymattic.com/UOP.html S. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Przecież już dawno o tym pisałem 11.10.12, 13:37 forum.gazeta.pl/forum/w,1157,139441918,139441918,A_u_mnie_za_oknem_wroble_cwierkaja_o_takiej_jedne.html Odpowiedz Link Zgłoś
ayran masz rację... 11.10.12, 13:45 ... bezpośrednimi wykonawcami zamachu byli kontrolerzy ze Smoleńska, którzy - wbrew oczywistym faktom - przekazywali załodze informację, że nie ma żadnej mgły, wszystko doskonale widać i bez problemów można lądować. Co załoga - to przecież logiczne - posłusznie wykonywała. Odpowiedz Link Zgłoś
prof.pisduszko Jeśli to był zamach... to s a m o b ó j c z y 11.10.12, 15:12 tyle, że w części dotyczącej ew. trafienia dwiema bombami w jakiś strategicznie ważny cel - zamach okazał się kompletnie chybiony. A mgła? Jeśli nie była naturalna, może jedynie stanowić dowód, że komuś zależało, by samolot nie zniżał się w Smoleńsku poniżej 100 metrów i musiał odejść na lotnisko zapasowe. Witebsk wtedy akurat nie przyjmował (to tez podejrzane)... więc do Moskwy... --- Tu-154 to przecież przerobiony bombowiec... /Jarosław Kaczyński/ Odpowiedz Link Zgłoś