Dodaj do ulubionych

To był zamach

11.10.12, 12:17
Po ustaleniach Nowaczyka nie mam już żadnych wątpliwości. Do rozstrzygnięcia pozostaje, jaki udział w tym zamachu miały polskie służby (np. UOP) oraz osobiście D. Tusk.
Obserwuj wątek
    • obraza.uczuc.religijnych Re: To był zamach 11.10.12, 12:19
      A co niby Nowaczyk ustalił? przecież ten facet może jedynie ustalić czy sieć na tej jego uczelni działa. W dodatku jako przyjaciel L. Kaczyńskiego nie jest wiarygodny.
      • sudor1 Re: To był zamach 11.10.12, 12:21
        A skoro to byl zamach, to Tusk i jego przydupasy powinni wisieć.
        • szwampuch58 Re: To był zamach 11.10.12, 12:25
          Noooooo, a sznurek do snopowiazalek jest?
        • obraza.uczuc.religijnych Re: To był zamach 11.10.12, 12:30
          Ale nie będą wisieć bo to nie był zamach.
    • cookies9 Re: To był zamach 11.10.12, 12:36
      Oczywista oczywistość,że zamach:-) - na zdrowy rozsądek...
    • sclavus To jest zamach... 11.10.12, 12:43
      ... na twój własny rozsądek :D
      O autozamachu na twój rozum nie mogę nic powiedzieć, z racji tej, iż nic mi nie wiadomo, czy takowy posiadasz...
      Coś tam, coś tam... bo piszesz... - rzecz jednak nie polega na pisaniu samym a na tym , co się pisze :D:D:D
    • piq były oczywiste dwa wybuchy... 11.10.12, 12:49
      ...po jednym w każdej twojej półkuli mózgowej. Dajesz się nabierać na kampanię reklamową Przemysłu Smoleńsk. Takich Nowaczyków w reklamach past do zębów, środków na wzdęcia albo suplementów magnezowych jest na pęczki, chłopczyku.
    • 1tomasz1 Re: To był zamach 11.10.12, 13:00
      A kto na kogo i po co się zamachnął?
      • obraza.uczuc.religijnych Re: To był zamach 11.10.12, 13:13
        dziwne że np. taki Macierewicz albo portal wpotylice.pl nie zabrali się za szukanie zamachowców. Na wypłaty dla nich zabrakło w Przedsiębiorstwie Smoleńsk?
        • 1tomasz1 Re: To był zamach 11.10.12, 13:17
          Może się boją?
          • obraza.uczuc.religijnych Re: To był zamach 11.10.12, 13:24
            Boją się tego naszego Dążenia do Prawdy.
    • loczek62 Re: To był zamach 11.10.12, 13:22
      sudor1 napisał:

> Po ustaleniach Nowaczyka nie mam już żadnych wątpliwości. Do rozstrzygnięcia po
      > zostaje, jaki udział w tym zamachu miały polskie służby (np. UOP) oraz osobiści
      > e D. Tusk.

A co to jest UOP?
      • sudor1 Re: To był zamach 11.10.12, 13:35
        Dawne siedlisko ruskiej agentury, tak samo jak WSI.
        • 1tomasz1 Re: To był zamach 11.10.12, 13:41
          Mimo wszystko ponawiam pytanie, kto na kogo i w jakim celu się zamachnął?
        • loczek62 Re: To był zamach 11.10.12, 13:43
          sudor1 napisał:

> Dawne siedlisko ruskiej agentury, tak samo jak WSI.

To może objaśnisz w jaki sposób za "dawne siedlisko" jest odpowiedzialny obecny Premier. Bardzo mnie interesuje związek przyczynowo skutkowy...
      • snajper55 Re: To był zamach 11.10.12, 16:48
        loczek62 napisał:

> sudor1 napisał:
        >
        > > Po ustaleniach Nowaczyka nie mam już żadnych wątpliwości. Do rozstrzygnię
        > cia po
        > > zostaje, jaki udział w tym zamachu miały polskie służby (np. UOP) oraz os
        > obiści
        > > e D. Tusk.
        >
        > A co to jest UOP?

www.acronymattic.com/UOP.html
        S.
    • zapijaczony_ryj Przecież już dawno o tym pisałem 11.10.12, 13:37
      forum.gazeta.pl/forum/w,1157,139441918,139441918,A_u_mnie_za_oknem_wroble_cwierkaja_o_takiej_jedne.html
    • ayran masz rację... 11.10.12, 13:45
      ... bezpośrednimi wykonawcami zamachu byli kontrolerzy ze Smoleńska, którzy - wbrew oczywistym faktom - przekazywali załodze informację, że nie ma żadnej mgły, wszystko doskonale widać i bez problemów można lądować. Co załoga - to przecież logiczne - posłusznie wykonywała.
      • prof.pisduszko Jeśli to był zamach... to s a m o b ó j c z y 11.10.12, 15:12
        tyle, że w części dotyczącej ew. trafienia dwiema bombami w jakiś strategicznie ważny cel - zamach okazał się kompletnie chybiony.

A mgła? Jeśli nie była naturalna, może jedynie stanowić dowód, że komuś zależało, by samolot nie zniżał się w Smoleńsku poniżej 100 metrów i musiał odejść na lotnisko zapasowe. Witebsk wtedy akurat nie przyjmował (to tez podejrzane)... więc do Moskwy...

---
        Tu-154 to przecież przerobiony bombowiec... /Jarosław Kaczyński/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka