31.10.10, 19:48
po lekturze paru postów stwierdzam, ze no cóż, nie za bardzo nadaję się na takie ogłoszenie ale co tam, net wszystko przyjmie
bo jak to zwykle bywa targają mną sprzecznosći...
chciałbym zapoznać Kobietę ale jakoś nie mogę zrozumieć tego seksu bez zobowiazań, jak tu być z kimś tak blisko i .....no właśnie
ale zdecydowanie jestem facetem a to objawia się również tym, ze zachwycają mnie kobiety no i naturalną rzeczy sprawą mam do nich pociąg choć ejstem nader wstrzemięźliwy :)
kolejną sprawą jest temat skrzywdzenia tej drugiej osoby, bo jak się kogoś oswoi to niestety ale to już pozostaje...ale znów te czasy uczą czegoś inneg, poza tym jak czytam Panie również mają takie dylematy ale jednak...szukają :)
zastanawia mnie również czy duża głowa nie wyłaczy małej głowy wątpliwosciami takie znajomosci bo jednak być z kimś tak intymnie i bez przyszłosci, ciekawy temat do rozważań ale jako facet powinienem nie rozważać tylko....działać :)
no i wiele innych ciekawych tematów ale już zmęczyłem się tymi rozważaniami, moze rzeczywiscie lepiej oddać głoś typowo meskiej naturze :)
cóż jestem facetem, normalnym choc pewnie zbyt lubiacym pieszczoty dawać ale....:)))))
Obserwuj wątek
    • Gość: anna Re: hmmm IP: 178.73.48.* 01.11.10, 19:05
      och, Facet68... :) A ja to całkiem nie rozumiem tego seksu bez zobowiązań. Ale ja jestem staroświecka i tak juz mam....Że moje ciało ma ten co moją duszą zawładnie. Inaczej to bym się czuła jak towar na pólce. Pozdrawiam.
      • facet68 Re: hmmm 01.11.10, 20:00
        i racji trudno nie przyznać ale jak zwykle zawsze jest jakieś ale...
        teoretycznie moż ewystarczy polubić, bo przecież coś być musi, inaczej są to tylko monotonne ruchy posuwisto -zwrotne
        kto nie ryzykuje....pewnie po fakcie można wiecej napisac :)
        posta zawiesiłem, a co bedzie dalej - się obaczy :)
        zresztą sam nie wiem jaka wersja będzie z mniejszą szkodą dla codziennego oglądania siebie w lustrze....
        • natusia1975 Re: hmmm 02.11.10, 08:53
          ktoś kiedyś powiedział ... " miłość to chemia, sex- fizyka " ... pozdrawiam :-)
          • facet68 Re: hmmm 02.11.10, 12:01
            a życie to sztuka kompromisów wypracowanych z wiekiem i postępem "aktualizacji" marzeń i oczekiwań....
            • natusia1975 Re: hmmm 02.11.10, 13:00
              Amen.... :-)
              • facet68 Re: hmmm 02.11.10, 14:32
                hmmmm
                niech się stanie ?
                :)
                • natusia1975 Re: hmmm 02.11.10, 14:54
                  takie już życie ..., jedni się z tym obnoszą - inni nie koniecznie , ale jak świat światem stary, sex zawsze był i będzie w nas , wszyscy zawsze to robili i robić będą ... :-) , a teraz tylko przez net łatwiej się poznać , wyszukać , skonkretyzować ... "Wszystko to co doświadczymy, przeżyjemy jest tylko nasze ..i nikt nigdy tego nam nie zabierze ..." a co ma się stać to się stanie .... pozdrawiam
                  • facet68 Re: hmmm 02.11.10, 15:20
                    no i coś w tym jest, co przeżyjemy to nasze...
                    źle sformułowałem ten post bo wiecej piszę o rozterkach niż wabikach
                    skonkretyzujmy
                    przepadam za bliskosią, lubię ogarnaić ramionami, i lubię spokojnie poznawać, pieścić, przytulać, sądzę ze potrzebuje do tego tego błysku w oku partnerki i świadomosći ze jest to ktoś mi ...nieobojętny
                    lubię porozmawiac a czasem po prostu pomilczeć ale blisko, jak najblizej....
                    to pisanie, trochę to takie ekshibicjonistyczne...
                    • z.wawy Re: hmmm 02.11.10, 18:53
                      nawet bardzo..... ale przyjemnie poczytać o czymś więcej niż o seksie od pierwszego kliknięcia.... i o rozterkach towarzyszących pewnie większości z nas....
                      • facet68 Re: hmmm 02.11.10, 19:05
                        jesteśmy tylko i aż luidźmi :)
                        • z.wawy Re: hmmm 02.11.10, 19:39
                          ... myslącymi , czującymi i odważnymi ale i z niemałym bagażem lęków i obaw:) jednym słowem niedoskonałe istoty:P
                          • facet68 Re: hmmm 03.11.10, 10:21
                            ale jakże ciekawymi i niezgłebionymi :)
                            a życie jest kapitalne, mimo wszystko :)
                        • Gość: anna Re: hmmm IP: 178.73.48.* 02.11.10, 21:31
                          68 to Twój rocznik?
                          • natusia1975 Re: hmmm 03.11.10, 06:46
                            bliskość jest dla każdego człowieka bardzo ważna .., ale co bliskość? jak nie ma zrozumienia ? myślicie że bliskość zastąpi zrozumienie ???
                            Anna ? pytasz o "rocznik 68"... czyżby poprzedni wpis już nie był aktualny ?
                            Każdy ucieka od rzeczywistości, każdy w inny sposób, a prawda jest taka że każde tego typu forum stwarza pewnego rodzaju " bliskość", która wcześniej czy póżniej prowadzi do jednego ...
                            a jaka to różnica sex od pierwszego kliknięcia ? ,a sex po wielogodzinnych zwierzeniach, narzekaniach na własną żonę , męża ,życie ? przynajmniej jasno stawiane są oczekiwania a i jedno i drugie to forma zdrady . Więc po co na forum "ogłoszenia towarzyskie" propagować dziewicze podejście do życia i udawanie zdemoralizowanych dziewic ?? Sex jest jedną z najważniejszych rzeczy w życiu człowieka, tak bardzo własnie zbliżającym do siebie. i to nie ma znaczenia czy to mąż , żona ,czy kochankowie . Pytanie tylko czy chcemy się poddać temu zbliżeniu .. a chcemy ? .. pozdrawiam
                            • natusia1975 Re: hmmm 03.11.10, 06:49
                              Dalekie jest od nas to, co przypuszczamy, że jest bliskie. :-)
                              • facet68 Re: hmmm 03.11.10, 10:26
                                bardzo madre zdania, myśli, można pisać i cytować całymi stronami, jest tego masa bo ciągle przybywa mądrych zdań o życiu, miłosci i kochaniu...
                                ale po tych dniach filozofowania i cytowania nadal brakuje ciepła i zatracenia sie w innej osobie, czy zatracenie mozę być fizyczne, krótkotrwałe...nie wiem, pewnie tak
                                ale lepiej zeby było choćby takie przelotne niż cała masa tych madrych zdań....
                            • facet68 Re: hmmm 03.11.10, 10:23
                              chcemy, bo mimo bzdur że można życ bez, po prostu brakuje
                            • Gość: KobietkaAlfa Re: Czy poddac się temu.. IP: 178.19.176.* 04.11.10, 09:06
                              Do NATUSI....Pięknie piszesz i wnioskujesz, jesteś mądra..masz jakiś "urok" w myśleniu..

przepraszam za wkradnięcie sie tutaj..już uciekam POZDRAWIAM

ALFA
                              • natusia1975 Re: Czy poddac się temu.. 04.11.10, 11:55
                                mam nadzieję ,że nie tylko w mysleniu :-).. dziękuję Alfa, pozdrawiam
                          • facet68 Re: hmmm 03.11.10, 10:22
                            :))))))))))
                            • natusia1975 Re: hmmm 03.11.10, 10:33
                              takie życie ...tak ??? i albo bierzemy je takie jakie jest , albo...... żyjemy w nadziei i oszukiwaniu samego siebie , a podobno ludzie sienie zmieniają , tylko ukrywają swoje prawdziwe ja :-) .....
                              • facet68 Re: hmmm 03.11.10, 11:49
                                i wracamy do punktu wyjscia :)
                                • natusia1975 Re: hmmm 03.11.10, 12:39
                                  oj tam od razu punktu wyjścia :-) to dopiero początek do punktu wejścia ha ha ha ,,, wiesz , czasami trzeba zrobić krok w tył ,żeby potem móc zrobić dwa kroki w przód :-)
                                  • facet68 Re: hmmm 03.11.10, 13:12
                                    taaaaaaak :)
                                    nic doidać, ew ująć mozna :)
                                    • natusia1975 Re: hmmm 03.11.10, 13:22
                                      :-) to zależy jeszcze, co i jak i gdzie i po co, na co itd..itd.. ,ale generalnie to ja wolę mieć więcej :-) :-) :-)
                                      • facet68 Re: hmmm 03.11.10, 14:07
                                        i znów te wieloznacznosći :)
                                        • natusia1975 Re: hmmm 03.11.10, 14:10
                                          przecież mądry chłopak z Ciebie ... :-) dasz radę ...
                                          • facet68 Re: hmmm 03.11.10, 15:26
                                            pewnie ze dam radę :)
                                            ale z tym chłopakiem to lekka przesada :)
                                            • natusia1975 Re: hmmm 04.11.10, 08:47
                                              tak myslisz ???
                                              • natusia1975 Re: hmmm 04.11.10, 15:49
                                                nudno mi tu dziś było bez Ciebie .....
                                                • facet68 Re: hmmm 04.11.10, 22:44
                                                  czyżby czyżyk ? :)))
                                                  czasem trzeba popracować niestety :)
                                                  • Gość: zaplulem się - twu Re: hmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 22:51
                                                    Hej facet jak tam - twu podboje ? czyżby nicosć?
                                                  • facet68 Re: hmmm 05.11.10, 11:09
                                                    to trzeba buzię powycierać - jak to tak :)
                                                    rozumiem że z beziteresownej ciekawości zapytowywujesz ?
                                                    nie kwestia ilosci ale jakosci - a nietóre znajomosci sa tak ciekawe ze nawet romowa inspiryje
                                                    a życie i tak toczy się nadal :)
                                              • facet68 Re: hmmm 04.11.10, 22:43
                                                po prostu wiem :)
                                                co innego sądzić a co innego wiedzieć...po Twojemu mierz siły na zamiary :)
                                                • natusia1975 Re: hmmm 05.11.10, 06:34
                                                  napisałam tylko,że nudno..... :-) czyżyka brak .....
                                                  • facet68 Re: hmmm 05.11.10, 11:10
                                                    ano, człowiek szybko sie przyzwyczaja a to nasza druga natura :)
                                                  • natusia1975 Re: hmmm 05.11.10, 11:28
                                                    myślisz ,że człowiek ma dwie natury ? mnie się wydaję że nie ... że jest jaki jest.., tylko czasami nie chce, albo się wstydzi ,albo z tysiąca innych powodów nie chce ujawnić jaki jest, albo czego potrzebuje tak naprawdę :-). Człowiekowi do szczęścia tak naprawdę dużo nie jest potrzebne , zarówno kobiecie jak i mężczyźnie .. tylko trochę zainteresowania ..:-)
                                                  • facet68 Re: hmmm 05.11.10, 12:24
                                                    nie, piszę ze przywykamy do tego co mamy, i jak braknie to nawet jak coś nas drażniło to zaczyna brakować po prostu...
                                                    wiem ze niewiele potrzeba ale znów jak tak zrobić dokąłdny rachunek to z wiekiem pojawia się coraz wiecej niezbędnych pozycji, tak jest najcześciej ale to też nie reguła
                                                    wiec znów zanurzamy się w nieoznaczonej wieloznacznosći marzeń, czekiwań i przemyśleń :)
                                                  • facet68 Re: hmmm 05.11.10, 12:29
                                                    ujawnia się ekshibicjonista, człowiek warto poznać ale to wielka sztuka :)
                                                  • natusia1975 Re: hmmm 05.11.10, 12:40
                                                    a jak Twoje sprzeczności ??... czy kobietę można poznać bez sexu bez zobowiązań ? czy tylko z sexem bez zobowiązań ?.. a może poznać kobietę , (przynajmniej spróbować ją poznać) nie dla bliskości,ale dla samego poznania ,dla ciekawości jej samej ???
                                                    Chociaż osobiście nie wierzę w przyjaźń damsko-męską bez tzw " bliskości " :-)
                                                  • facet68 Re: hmmm 05.11.10, 13:20
                                                    nie chciałbym ale nasuwa mi się skojarzenie, ze klasyfikujesz facetów jako myślacych tylko o jednym :)
                                                    przyjaźn damsko - meska, jak staje sie bliski to zawsze jest niebezpieczenstwo zblizenia, mnie osobiscie lepiej rozmwia sie z kobietami niż z facetami ale zeby sie tak od razu zbliząć....to za proste byłoby
                                                    czasem zazdroszczę takiego podejscia ale jednak każdy jest sobą
                                                    zamiesiłem posta bez specjalnych oczekiwan, w narodzie zawsze jest dużo gadania a mało kto bierze sie do pracy :)
                                                    ale z tego posta zyskałem parę bardzo ciekawych rozmów - czyli jednak można tylko pogadać :)
                                                    i w sumie jest OK, żyjemy realnie i tego trzeba się trzymać
                                                    mnie bliskosc nie kojarzy sie z uprawianiem seksu ale warunkiem niezbędnym do uprawiania czegokolwiek jest blsikość, wiem ze zaraz mnie podsumujesz jak to jest możliwe z kimś nieznajomyum ale własnie dlatego tak mękolimy ten temat
                                                    a wnioski żadne bo zwykle są post factum a nie apriori :)
                                                    codziennie poznajemy ludzi... i tyle
                                                  • facet68 wnioski 05.11.10, 13:28
                                                    to jest jak z głodem, człowiek jest tak bardzo głodny i zaczyan robić papu (przynajmniej ja tak czesto mam) jak już się nawącham aromatów, zrobie, to stwierdzam,ze własciwie już mi sie nie chche jesć...
                                                    im dłużej tak dyskutujemy tym bardziej się zastanawiam jaki to ma sens, szczęsliwi bez takich rozterek bo robią i tyle, nie ttacą tyle energii na rozterki i wahania...
                                                    mnie już prawie przeszło :) pewnie wróci bo brakuje bardzo ale rozumowo można wiele spraw zdusić głeboko w sobie
                                                    starczy już tego myślenia
                                                    powinienem napisać ze kobity szukam - i tyle :)
                                                    ale gdyby taki model sie zgłosił to znów po fakcie....ech, szkoda rozczarowań, pustki i niedosytu...
                                                  • natusia1975 Re: wnioski 05.11.10, 13:49
                                                    :-) całkowicie odwrotnie zrozumiałeś to co pisałam, niż to co chciałam Ci powiedzieć ....:-( szkoda ,
                                                    pewnie to ja powinnam napisać ".. potrzebuję ,albo chcę.....
                                                    w szukaniu trzeba być konsekwentnym ....
                                                    A jeżeli chodzi o sens ... to jeżeli już o tym wspominasz , to założę się, że wcześniej czy później Twoje rozterki dotyczące "spotkać się czy nie " staną się realną bliskością ...
                                                    I jeżeli swoje poszukiwania ,zaczynasz od tego że właściwie to nie wiesz czy szukasz czy nie , albo nie wiesz czy chcesz czy nie ... to tak naprawdę nie zda egzaminu,. ...
                                                    Chyba potrzebujesz kobiety ,która Cię za rączkę weźmie i pokaże wszystkie dobre i złe strony rozterek,sprzeczności ....:-)
                                                    pozdrawiam ....

"Kobieta, która ma jednego kochanka jest aniołem, która ma dwóch jest potworem, która ma trzech jest kobietą". V.Hugo
                                                  • facet68 Re: wnioski 05.11.10, 14:18
                                                    nie, zdecydowanie szukam :)
                                                    te zawahania dotyczą innej materii, pogodzenia realnosći z oczekiwaniami
                                                    ale - kosci zostały rzucone :)
                                                  • facet68 Re: wnioski 05.11.10, 14:22
                                                    znasz ten kawał o modlitwie o o wygraną ?
                                                    jak meczył ze jest taki dobry, prawy i nic nie mozę wygrać
                                                    i głos rzekł " ty mi daj szanśe...ty zagraj choć raz...:)
                                                    ?
                                                  • natusia1975 Re: wnioski 05.11.10, 14:27
                                                    nie znam :-( ....
                                                  • facet68 Re: wnioski 05.11.10, 14:58
                                                    to moze warto poznać....
                                                  • natusia1975 Re: wnioski 05.11.10, 15:10
                                                    sam mówiłeś ...... zawsze warto poznać !!! :-)
                                                    buziaki .... tam gdzie lubisz ...
                                                    :-)
                                                  • facet68 Re: wnioski 05.11.10, 15:33
                                                    nooooooooooooo tak...
                                                    i to tak własnie jest, uruchomić wyobraźnie, pokusici...pa :)
                                                    ech te kobietki........
                                                  • natusia1975 Re: wnioski 08.11.10, 06:53
                                                    Witaj nieznajomy ..... :-) jak minął weekend ? , jak Twoje marzenia i fantazje ? . Widziałam drugi post ... hmmmm.......... :-)
                                                  • facet68 Re: wnioski 08.11.10, 14:02
                                                    Witaj Nieznajoma, lubię weekendy, nie przepadam za poniedziałkami :)
                                                    był, przeszedł, i czekam na następny :)
    • Gość: marta Re: hmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 21:57
      Cześć Facet,
      zaintrygował mnie Twój wpis i bardzo podoba mi się to co napisałeś (jeśli tak rzeczywiście jest) Taki Facet to majątek. Napisz o sobie cos wiecej,choćby Twoje imię,gdzie mieszkasz, czym się interesujesz itd Bardzo chciałabym Cię poznać, jeśli nie w realu to chociaż netowo
      gorące pozdro
      • facet68 Re: hmmm 12.11.10, 13:29
        czy skarb - to Twoje zdanie :)
        ale facet jestem
        proponuję kontakt na maila - takie wywnętrzanie się na forum....nieśmiały jestem z natury :)
        pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka