facet68
31.10.10, 19:48
po lekturze paru postów stwierdzam, ze no cóż, nie za bardzo nadaję się na takie ogłoszenie ale co tam, net wszystko przyjmie
bo jak to zwykle bywa targają mną sprzecznosći...
chciałbym zapoznać Kobietę ale jakoś nie mogę zrozumieć tego seksu bez zobowiazań, jak tu być z kimś tak blisko i .....no właśnie
ale zdecydowanie jestem facetem a to objawia się również tym, ze zachwycają mnie kobiety no i naturalną rzeczy sprawą mam do nich pociąg choć ejstem nader wstrzemięźliwy :)
kolejną sprawą jest temat skrzywdzenia tej drugiej osoby, bo jak się kogoś oswoi to niestety ale to już pozostaje...ale znów te czasy uczą czegoś inneg, poza tym jak czytam Panie również mają takie dylematy ale jednak...szukają :)
zastanawia mnie również czy duża głowa nie wyłaczy małej głowy wątpliwosciami takie znajomosci bo jednak być z kimś tak intymnie i bez przyszłosci, ciekawy temat do rozważań ale jako facet powinienem nie rozważać tylko....działać :)
no i wiele innych ciekawych tematów ale już zmęczyłem się tymi rozważaniami, moze rzeczywiscie lepiej oddać głoś typowo meskiej naturze :)
cóż jestem facetem, normalnym choc pewnie zbyt lubiacym pieszczoty dawać ale....:)))))