olalalalaaa 22.11.10, 22:34 znałam jednego...ale znormalniał, albo to ja zaczęłam postrzegać go w końcu takim jakim był od początku i ...czar prysł :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olalalalaaa Re: wariata szukam... 22.11.10, 22:50 ok ...rozumiem...hmm...to może chociaż jakiś półwariacik tu jest :( Odpowiedz Link Zgłoś
zielony.ludek Re: wariata szukam... 23.11.10, 12:12 a ćwierćwariacik może być??? :P Odpowiedz Link Zgłoś
olalalalaaa Re: wariata szukam... 23.11.10, 22:19 hmmmm...nie wiem ostatecznie poniżej pewnego półapu nie mogę zejść, zastanowię się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viviene Re: wariata szukam... IP: 212.59.248.* 24.11.10, 12:19 nie poddawaj sie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zielony.ludek Re: wariata szukam... 24.11.10, 13:25 idźmy na kompromis - 3/8 wariata :D Odpowiedz Link Zgłoś
olalalalaaa Re: wariata szukam... 24.11.10, 22:32 jeżeli zrobisz jaskółkę na linie z zamkniętymi oczami biorę cię w ciemno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zielony.ludek Re: wariata szukam... 25.11.10, 08:58 nie ma problemu - ja na linie robię jaskółkę z zamkniętymi oczami. hmmm, ale w takim razie Ty też coś zrobisz - przejedziesz 200 m po leśnej ścieżce na rowerze wigry 3 bez siodełka i powietrza w oponach żonglując jednocześnie 6 piłeczkami pingpongowymi, każda w innym kolorze, no i żadna piłeczka nie może upaść na ziemię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: wariata szukam... 25.11.10, 10:21 bez siodełka??? ludek, Ty perwersie :) Odpowiedz Link Zgłoś
olalalalaaa Re: wariata szukam... 25.11.10, 21:56 nie ma problemu...tak zrobię to ....dam radę, jeżeli Ty w biały dzień w centrum miasta skoczysz na bungee, ubrany tylko w damska nocna koszulę, spiewając przy tym pszczółkę maję , co więcej dorzucę wtedy do tej żonglerki jeszcze piłeczek sześć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zielony.ludek Re: wariata szukam... 26.11.10, 07:17 damska nocna koszula?? to dopiero perwersja :P sory, przed zrobieniem jaskółki, żadnych nowych "zleceń" nie przyjmuję..... Odpowiedz Link Zgłoś
olalalalaaa Re: wariata szukam... 27.11.10, 23:23 no tak ćwierćwariacik :( ... ale przynajmniej zasady masz, a to juz plus.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek45lublin Re: wariata szukam... 28.11.10, 18:44 zielony ludek..jaki tu kur debil jestes..co sie wpierda..lasz w ludzkie problemy....ja wiem ,ze brzmi chamsko i moj to pierwszy wpis ...ale jak widze takich czubów..to mi przykro ,ze nie ma planu na topienie takich na wsjakij sluczaj po urodzeniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielony.ludek Re: wariata szukam... 29.11.10, 07:20 olalalalaaa napisała: "no tak ćwierćwariacik :( ... ale przynajmniej zasady masz, a to juz plus.Pozdrawiam." no cóż, przynajmniej nauczyłem się robić jaskółkę, może ta umiejętność kiedyś mi się przyda :P pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś