Dodaj do ulubionych

wariata szukam...

22.11.10, 22:34
znałam jednego...ale znormalniał, albo to ja zaczęłam postrzegać go w końcu takim jakim był od początku i ...czar prysł :(
Obserwuj wątek
    • olalalalaaa Re: wariata szukam... 22.11.10, 22:50
      ok ...rozumiem...hmm...to może chociaż jakiś półwariacik tu jest :(
      • zielony.ludek Re: wariata szukam... 23.11.10, 12:12
        a ćwierćwariacik może być??? :P
        • olalalalaaa Re: wariata szukam... 23.11.10, 22:19
          hmmmm...nie wiem ostatecznie poniżej pewnego półapu nie mogę zejść, zastanowię się ;)
          • Gość: Viviene Re: wariata szukam... IP: 212.59.248.* 24.11.10, 12:19
            nie poddawaj sie:)))
          • zielony.ludek Re: wariata szukam... 24.11.10, 13:25
            idźmy na kompromis - 3/8 wariata :D
            • olalalalaaa Re: wariata szukam... 24.11.10, 22:32
              jeżeli zrobisz jaskółkę na linie z zamkniętymi oczami biorę cię w ciemno ;)
              • zielony.ludek Re: wariata szukam... 25.11.10, 08:58
                nie ma problemu - ja na linie robię jaskółkę z zamkniętymi oczami.
                hmmm, ale w takim razie Ty też coś zrobisz - przejedziesz 200 m po leśnej ścieżce na rowerze wigry 3 bez siodełka i powietrza w oponach żonglując jednocześnie 6 piłeczkami pingpongowymi, każda w innym kolorze, no i żadna piłeczka nie może upaść na ziemię ;)
                • t-rex33 Re: wariata szukam... 25.11.10, 10:21
                  bez siodełka??? ludek, Ty perwersie :)
                • olalalalaaa Re: wariata szukam... 25.11.10, 21:56
                  nie ma problemu...tak zrobię to ....dam radę, jeżeli Ty w biały dzień w centrum miasta skoczysz na bungee, ubrany tylko w damska nocna koszulę, spiewając przy tym pszczółkę maję , co więcej dorzucę wtedy do tej żonglerki jeszcze piłeczek sześć ;)
                  • zielony.ludek Re: wariata szukam... 26.11.10, 07:17
                    damska nocna koszula?? to dopiero perwersja :P
                    sory, przed zrobieniem jaskółki, żadnych nowych "zleceń" nie przyjmuję.....
                    • olalalalaaa Re: wariata szukam... 27.11.10, 23:23
                      no tak ćwierćwariacik :( ... ale przynajmniej zasady masz, a to juz plus.Pozdrawiam.
                      • krzysiek45lublin Re: wariata szukam... 28.11.10, 18:44
                        zielony ludek..jaki tu kur debil jestes..co sie wpierda..lasz w ludzkie problemy....ja wiem ,ze brzmi chamsko i moj to pierwszy wpis ...ale jak widze takich czubów..to mi przykro ,ze nie ma planu na topienie takich na wsjakij sluczaj po urodzeniu:)
                      • zielony.ludek Re: wariata szukam... 29.11.10, 07:20
                        olalalalaaa napisała:
                        "no tak ćwierćwariacik :( ... ale przynajmniej zasady masz, a to juz plus.Pozdrawiam."

no cóż, przynajmniej nauczyłem się robić jaskółkę, może ta umiejętność kiedyś mi się przyda :P pozdrowienia :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka