Dodaj do ulubionych

Sponsorka dla mlodego chlopaka

IP: *.tarnow.mm.pl 13.03.12, 19:33
Witam, poszukuję kandydatów dla pań, tylko zamożne kobiety zadbane oczekujace od partnera pełnej dyskrecji i kultury, jeśli chodzi o dojazd, Panie zawsze dojeżdzaja we wczesniej umówione miejsce, zadbaja o pobyt i dyskretne miejsce, kwestia dogadania sie, tak samo tyczy sie wynagrodzenia za spotkanie ( sa to stale uklady, dobrze platne), oczekuje powagi zainteresowanych, nie zycze sobie wiadomosci typu : chetny, zainteresowany, ile placą. Wiadomosc ma sie skladac z kilku zdań o sobie, wieku oraz miasta jakie zamieszkujemy.
Za kontakt do pani oczekuje początkowo 150zł przedplaty, co zapewni ze kandydat bierze sprawe na powaznie, nie poszukujac wrazen i nie szanujac tego kontaktu. W dalszej częsci od kazdego spotkania będe pobieral oplate tj: początkowo przez pierwszy miesiac 15% od kazdego spotkania, jezeli przypadnie kandydat do gustu pani, zmniejsze ta oplate do 10%, nie interesuja mnie rownierz zapytania typu udowodnij, spotkaj sie zemna (wszystko ma sie opierac na pelnej dyskrecji zarowno dla pań, tak i dla mnie i kandydata), nie wchodze w zadne uklady, typu spotkam sie z "nią" i dam ci 50%, jezeli jestes zainteresowany i konkretnie zdecydowany, oraz mozesz w kazdej chwili spelnic warunki mozesz byc jednym z niewielu ktorzy otrzymaja kontakt
liczba kontaktów ograniczona, jezli chodzi o wiek jest to ( 18-30 lat)

kontakt : arkadiusz.wr@o2.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: hehe Re: Sponsorka dla mlodego chlopaka IP: 178.73.48.* 13.03.12, 20:33
      to karalne jest, panie sutenerze....
      • Gość: Gość. Re: Sponsorka dla mlodego chlopaka IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.12, 16:45
        Witam.
        Jestem zainteresowany, ale na przód napewno nie zapłacę. Jeśli oferta jest konkretna, to i takie podejście do sprawy jest wymagane, a nie pobieranie zaliczek z góry.
        • Gość: Kris Re: Sponsorka dla mlodego chlopaka IP: *.centertel.pl 28.11.18, 21:45
          Witam zainteresowany. Młody, wysoki i doswiadczony.
      • kris1234 Re: Sponsorka dla mlodego chlopaka 28.11.18, 22:02
        Mlody, wysoki z dużym temperamentem i doświadczeniem. Kris1234@gazeta.pl
    • Gość: seba Re: Sponsorka dla mlodego chlopaka IP: *.opera-mini.net 12.01.15, 20:41
      hey czytalem co na pisales bardzio mi zalerzy na kobiecie z ktura bym mugl pogadac i wogule jestem chlopqkiem kturem nie zalerzy tylko na sex albo na kasie mam na imie sebastian stachura podaje nu i mam lat 23 a i jestem romatykiem tylko prorze o dyskrecije dziekuje i pozdrawiam 514268776 tylko dzwoncie albo sms do mnie
    • Gość: ARTUR Re: Sponsorka dla mlodego chlopaka IP: *.play-internet.pl 27.05.15, 19:35
      CZESC JESTEM ARTUR ZADZWON DO MNIE CZEKAM 691455980
      • butthead72 Re: Sponsorka dla mlodego chlopaka 31.05.15, 11:08
        Czy Was wszystkich porąbało???? jak możecie wierzyć w coś takiego??? Gościu to zwykły alf, nie ma żadnych sponsorek- ma dziwki - oczekuje wcześniejszej opłaty??? i na tym się skończy buraki tępe- sponsorki.... co za wiocha... na sponsorki to trzeba mieć prezencję i co najmniej umieć bezbłędnie pisać po polsku ( dygresja do Seby )
    • renata1995 Re: Sponsorka dla mlodego chlopaka 09.06.15, 08:18
      Poznam chętnego mężczyznę na seks bez sponsoringu, mój email: renata.seks@gmail.com
      • Gość: victor Re: Sponsorka dla mlodego chlopaka IP: *.dynamic.mm.pl 17.06.15, 10:15
        Hey Renata :-) skad jestes i taka jestes spragniona nowych doswiadczen i chetnia na ich odkrywanie :-) moze sie umowimy ktoregos dnia i dogadamy bezobowiazujaco :-)
    • Gość: Adrian25 Re: Sponsorka dla mlodego chlopaka IP: *.opera-mini.net 17.06.15, 14:58
      Witam jestem na 100% przekonany decydoje sie na tą prace lecz dlaczego odrazu zaliczkach mysle ze mozemy jakos dogadac pozdrawiam i oczekuje na odpowiedz ja 185brunet budowa atletyczna z woj.opolskiego kędzierzyn-kozle
      • viceroy_red Re: Sponsorka dla mlodego chlopaka 17.06.15, 15:53
        ale wy k... jesteście poj...... i bezmylsni , kto wierzy ze po wpłaceniu pieniędzy dostanie się kontakt ? ten ma nie równo pod sufitem , to jakiś cwaniak który chce wyludzić kase. A jeśli chodzi o nik renata1995 to ona na wszystkich ogłoszeniach sie ogłasza , to sex telefon za który słono sie płaci ..tyle w tym temacie koziołki matołki
        • butthead72 Re: Sponsorka dla mlodego chlopaka 18.06.15, 12:05
          dokładnie ta renata ( niby ) troluje we wszystkich watkach i nie wiem jak ja zlikwidować
    • buczek13.97 Re: Sponsorka dla mlodego chlopaka 12.12.18, 06:04
      Hej,
      22 lata, szczupły , pozytywnie zakręcony.
      Jestem nietuzinkową anomalią w tłumie klonów skupionych na sobie.
      Jeśli szukasz odskoczni od codzienności napiszcie do mnie , chętnie zamienie rutyne na adrenaline.
      Co tu dużo gadać, jeśli ogłoszenie jest aktualne i szukasz kogoś kto zajmie ci leniwe wieczory i nie pozwoli się nudzić, napisz do mnie lub zadzwoń:
      506793313
      Uprawiam sport (koszykówka , pływanie) , dużo pracuje (IT) , i w tym ciągłym biegu za doświadczeniami zaczęlo brakować mi relacji. Wierzę ,że jesteś osobą wartościową, która wniosie do mojego życia świeże spojrzenie na doświadczanie przyjemności i co za tym idzie przywiązanie.
      Mam nadzieję, że niebawem się zobaczymy.
      Pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka