Dodaj do ulubionych

młodzi, piękni panowie

IP: *.dynamic.mm.pl 30.11.12, 16:31
4 piękne kobiety po 40 szukają pięknych młodych panów do atrakcyjnych zajęć.Wymagania-sprawność fizyczna, intelekt. Są tacy?
Obserwuj wątek
    • tir24 Re: młodzi, piękni panowie 30.11.12, 16:34
      A konkretnie do czego:)
    • uub99 Re: młodzi, piękni panowie 30.11.12, 16:46
      Może i by się znaleźli ale to zależy czego konkretnie oczekujecie i skąd jesteście. Odezwij się na uub9292(małpa)o2.pl, to spróbuję znaleźć dla was czas między treningami ;)
      • Gość: Tomek Re: młodzi, piękni panowie IP: *.ghnet.pl 04.01.13, 14:10
        A skąd dziewczyny jesteś zapraszam : angeltom@gazeta.pl
    • Gość: bernadd Re: młodzi, piękni panowie IP: *.dynamic.mm.pl 30.11.12, 17:41
      Sprawność fizyczna - bez sapania. Ciało umięśnione. Wiedza na każdy temat, no prawie. Lubimy wysokich, kulturalnych, z klasą. Skoro za takiego się uważasz?
    • Gość: Laura Re: młodzi, piękni panowie IP: *.dynamic.mm.pl 30.11.12, 18:12
      No tak, zgadza się
      • mistral.41 Re: młodzi, piękni panowie 30.11.12, 19:14
        Dziewczyny wiecej konkretow.
        Kontakt na maila gazetowego.
        Ahoj;)
        • Gość: lovesex18lodz Re: młodzi, piękni panowie IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.13, 00:34
          Witaj slonko ;-)

Jesli interesuje was dziki, namietny i ostry seks z przystojnym, zadbanym 18latkiem z lodzi, ktory uwielbia dojrzale kobiety to pisz na maila

lovesex18lodz.gmail.com

Byc moze bede Wami zainteresowany.. kociaku;)
    • Gość: Laura Re: młodzi, piękni panowie IP: *.dynamic.mm.pl 01.12.12, 13:37
      Tak się zastanawiam-nie ma młodych pięknych? Faceci boja się przyznać, że takimi są? czy nie wierzą w siebie? A może tacy młodzi panowie maja gdzieś takie starsze atrakcyjne panie?
      • mistral.41 Re: młodzi, piękni panowie 01.12.12, 14:53
        Gość portalu: Laura napisał(a):

> Tak się zastanawiam-nie ma młodych pięknych? Faceci boja się przyznać, że takim
        > i są? czy nie wierzą w siebie? A może tacy młodzi panowie maja gdzieś takie st
        > arsze atrakcyjne panie?
        Laurko, piszesz po to zeby cos napisac tytuujac sie jako starsza pani.
        Wykaz sie wieksza dojrzaloscia w komunikowaniu tresci, ktora masz albo i nie, do przekazania...

• Gość: era Re: młodzi, piękni panowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.12, 21:13
        Oczywiście, że są młodzi, piękni i inteligentni. Ja taki jestem!!!
      • Gość: Largo Re: młodzi, piękni panowie IP: *.pl 06.12.12, 08:41
        wszystko zależy od miejscowości, jeśli chodzi o mnie ja np uwielbiam dojrzałe mądre kobiety wiedzące czego chcą od życia i potrafiącymi to po prostu brać. Uwielbiam dawać to wszystko w każdej dziedzinie życia.
        Pozdrawiam
      • Gość: dawidczewa Re: młodzi, piękni panowie IP: *.play-internet.pl 08.01.13, 08:48
        Obecny! Proszę o kontakt na dawidczewa@poczta.fm
    • Gość: Kamil Re: młodzi, piękni panowie IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.12, 11:26
      Witam Panie. Napisz proszę co nie co na priv. Pozdrawiam. Miłego dnia wszystkim.
    • Gość: a Re: młodzi, piękni panowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.13, 09:36
      skąd jesteście, podaj jakiegoś emaila;)
    • darek1979krasnystaw Re: młodzi, piękni panowie 03.01.13, 09:42
      jasne ze są

tomb79@o2.pl

pozdrawiam tomek
    • Gość: Under Re: młodzi, piękni panowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.13, 10:51
      Witam Drogie Panie. Są we własnej osobie z województwa Kujawsko - Pomorskie lat 21 więcej informacji under@poczta.onet.pl
    • jacobwwa Re: młodzi, piękni panowie 04.01.13, 13:03
      młody, wysportowany, gładkie sprawne dłonie.. :-) zajmie sie z przyjemnością pania/ami dajac ogromna dawke rozkoszy, emocji, goraca..wilgoci... masazu.. calego ciala.. z uwglednieniem kazdego upodobania....
      zapraszam
      On.31, mokotow..

jacobwwa@gazeta.pl
    • przyjaciel40 Re: młodzi, piękni panowie 04.01.13, 18:05
      Hej! Kwiatek dla CIEBIE @--)-
    • Gość: łukasz Re: młodzi, piękni panowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.13, 20:03
      witam moje drogie mam 29 lat jestem dobrze zbudowany i mam 20 cm "wężą" nie jest jadowity ,lubi sie chować w ciepłych "norkach" jeśłi chcecie moge wam go pokazać mój nr 728 77 44 55 jest to nr komórkowy w PLAY
    • Gość: karol Re: młodzi, piękni panowie IP: *.centertel.pl 09.01.13, 12:17
      Witaj Lauro. Jestem Karol 26 lat, szczupły, brunet piwne oczy, 183 cm. Zapraszam do konwersacji kakarol4@o2.pl
    • Gość: xawwi Re: młodzi, piękni panowie IP: *.wtvk.pl 12.01.13, 14:21
      odezwijcie sie na xawwi@wp.pl
    • Gość: Nick Re: młodzi, piękni panowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.13, 14:02
      witam.a coz to za atrakcyjne zajecia?:0 jestem mlody..mam 33 lata..:) czy piekny..nie mi to oceniac..ale chyba do najbrzydszych nie naleze..zaciekawilo mnie ogloszenie..i jestem ciekaw..co panie kombinuja..;) jak cos..jest mozliwosc wyslania jakiegos zdjecia.
      pozdrawiam
      Nick
    • pawelllll87 Re: młodzi, piękni panowie 18.01.13, 04:15
      pawelllll87@gazeta.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka