12.06.15, 00:44
Hej :) Jestem 25 letnim, wysokim ciemnym blondynem o normalnej budowie ciała. Mieszkam w Tychach i będę mieszkał jeszcze przez dwa miesiące. Trafiłem tutaj ze względu na pracę. Wszystkie wieczory a także niektóre weekendy spędzam niestety sam w wynajmowanym mieszkaniu w centrum... Jestem niezwykle towarzyską i kontaktową osobą z która na pewno nie będziesz się nudziła. W związku z tym że moja przygoda ze Śląskiem kończy się pomału, chciałbym tutaj jeszcze nieco zaszaleć. Chciałbym zaprosić się Ci do mnie na drinka, dobrą kolację. Możemy również wyskoczyć gdzieś razem wieczorem na imprezę, a może pooglądać gwiazdy, pośmiać się i powygłupiać. Jeśli pojawi się zainteresowanie z obu stron, to ta relacja może mieć zdecydowanie przyjemniejszy charakter... :) Chciałbym żeby ten układ pozostał w pełni dyskretny i niezobowiązujący. Jeśli Cię w jakikolwiek sposób zainteresowałem swoją osobą to zapraszam i pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • renata1995 Re: Tychy 12.06.15, 08:26
      Poznam chętnego mężczyznę na seks bez sponsoringu, mój email: renata.seks@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka