18.12.05, 19:37
jaki fajny/ciekawy film ostatnio oglądaliście?Co was zachwyciło?
co polecacie? O jakim filmie nie możecie zapomnieć?
i w drugą stronę:
jaki najgorszy film widzieliscie?Co odradzacie?Czego nie chcielibyście
zobaczyć?
Obserwuj wątek
    • aga9001 Re: film 18.12.05, 20:39
      zielona ja nie mam niestety czasu na telewizje
      • aga9001 Re: film 19.12.05, 07:12
        chociaż marzy mi sie wieczór telewizyjno - filmowy (któs musiłaby zająć się
        wtedy moim dzieicczkiem). W planach mielismy taki wieczór ze znajomymi, ale ze
        względu na nasz pracocholizm niestety nie doszedl do skutku a szkoda. Ale
        polecajcie cos polecajcie może kiedy ś wreszcie obejrze ....
        • m-marecki Re: film 21.12.05, 15:31
          Cóż ile tych filmów chcesz obejrzeć??? Z ostatnich to poleciłbym np. "Płonąca
          pułapka" wbrew tytułowi nie koniecznie sensacja, historia drużyny
          strażackiej, "Hitch" jako przykład komedii romantycznej, czy "Batman początek"
          naprawdę jak dla mnie najlepsza część serii, zależy też oczywiście co kto lubi.
    • macyk Re: film 22.12.05, 22:59
      Nic oryginalnego nie polecę bo czasu mi brakuje ostatnio. Z resztą kinomanem nie
      jestem i mimo, że Multikino mam pod nosem jeszcze nigdy w nim nie byłem.
      Ostatnio kupiłem DVD "Kariera Nikodem Dyzmy" - jeden z moich kultowych filmów,
      który znam na pamięć. Zawsze irytowało mnie oglądanie go w odcinkach co tydzień
      i dopiero własne płytki usunęły tę niedogodność. Oczywiście w filmie powala mnie
      Wilhelmi.
      • martak17 Re: film 23.12.05, 02:09
        polecam "Zieloną milę" z Tomkiem Hanksowskim.
        Mówie Wam - super film, 3 godziny, a tak trzyma w napięciu, że tyłek boli :-)
        • zielony_beret Re: film 23.12.05, 09:34
          oglądałam ,obgryzałam pazury i płakałam.Piękny.
      • zielony_beret Re: film 23.12.05, 09:35
        super jest!!
        wilhelmi jest mistrzem.
        • zielony_beret Re: film 23.12.05, 09:36
          oczywiście wilhelmi w "karierze"
          a pazury były do "zielonej mili".Coś mi sie źle enternęło :P
          • m-marecki Re: film 23.12.05, 19:42
            Zielona mila oczywiście super, jak coś do płaczu to koniecznie "MIASTO ANIŁÓW"
            (CITY OF ANGEL) to jest jak dla mnie najlepszy film, po prostu cudo.Wczoraj
            zacząłem oglądać Lady Killers z T. Hanks-em i zapowiada się całkiem, całkiem -
            gatunek komedia. A oto jeszcze parę tytułów które bym polecił:

ROMANSE: Igraszki losu, Wygrane marzenia (Coyote Aggle), Kate i Leopold, Szkoła
            uczuć, Jak stracić chłopaka w 10 dni,

SENSACJE i resza: Blade -wszystkie trzy części, Efekt motyla, Gladiatora - jak
            ktoś nie oglądał, Bruce wszechmogący, Gothika, Hellboy, Inni, Komórka, wyspa,
            Łowca umysłów, Nożownik, Patriota, Regulamin zabijania, Sekcja 8, Skazania na
            Shawshank, Stygmaty, SWAT, Włoska robota, Wyścig z czasem - dramat, Zapłata i
            wiele innych.

Cóż jest jeszcze dużo więcej, ale te jak dla mnie są na pewno super i jak by
            ktoś miał super problem z dostaniem któregoś to mogę pod choinkę mu wysłać
            kopię na dvd bynajmniej wiekszości z tych co zamieściłem.

Wesołych i do usłyszenia.
    • mix1970 Re: film 23.12.05, 19:47
      Nie wiem jaki humor lubisz, ale gorąco polecam NIC ŚMIESZNEGO z Pazurą, nie
      jestem fanką jego aktorstwa, ale w tym filmie jako Adaś Miauczyński(Miałczyński)
      jest świetny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka