enkelados 29.01.04, 10:36 Wiem, że zanim dojdzie do pierwszego współżycia należu odczekać ok 6tyg. Mam pytanie czy podobną wstrzemięźliwość należy zastosować przy stosunku analnym? Dodam, iż moja żona rodziła przez cięcie cesarskie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mowawe Re: Pytanie Do Eksperta 29.01.04, 10:52 Jaki jest sens zadawania tego samego pytanie w przeciagu kilkunastu minut ? Odpowiedz Link Zgłoś
enkelados Re: Pytanie Do Eksperta 29.01.04, 11:16 Taki jest sens że tamto było na forum a to jest do eksperta - lekarza chyba że źle oceniłem sparwę i zasady działania tego forum i nigdy nie dostanę od niego odpowiedzi. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mowawe Re: Pytanie Do Eksperta 29.01.04, 11:25 Boże co za człowiek............ Doktor bywa tu około raz w tygodniu. Chyba nie myślisz, ze spędza tu cały dzień ? Wydaj Ci się, że on nic nie robi tylko czeka na pytania ? 20 minut to za dużo czekania ? Buhahahhahahahah Nie ma tu podziału na to co do eksperta i to co na forum. Napisałes to pytanie na zdrowie kobiety, tam dostałes odpowiedź. Z tego co czytam dostałeś tez odpowiedź od kilku lekarzy. Czego Ty w końcu chcesz ? Pochwalić się, ze uprawiasz seks ? Napisz jeszcze na wszystkich forach świata jak na kilku to za mało. Ale dzięki, znacznie poprawiłeś mi humor :) Odpowiedz Link Zgłoś
enkelados Re: Pytanie Do Eksperta 29.01.04, 12:09 No to mamy polskiego Noblistę Gratuluję Ci wszechwiedzy! Myślę że powinnaś także startować w konkursie: Jestem Przezabawna! Pierwsze miejsce murowane!! PS pokaż mi tych lekarzy kt. mi odpisali bo chyba mam zbyt ostre światło... bez pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mowawe CZŁOWIEKU 29.01.04, 13:54 Człowieku prosze nie ośmieszaj się maksymalnie. Tobie nie pomoże nawet ostre światło. Sam nie wiesz co wypisujesz ? Na forum Zdrowie Kobiety piszesz : Zastanawiam się dlaczego lekarz uznał stosunek analny za higieniczny i go odradził stanowczo...a stwierdził iż lekarz który zasugerował pzrynajmniej 6 tyg jest starej daty gdyż można zacząć współżyć zdecydowanie szybciej.... To znaczy, ze radziłeś się lekarza ? ( co najmniej dwóch) Czy tylko takie brednie wypisujesz? Napisałam, ze lekarz dał Ci odpowiedź, a nie że udzielił Ci jej na forum. A swoje pozdrowienia sobie daruj, zależy mi na nich jak na zeszłorocznym śniegu. Podobnie jak na głupich epitetach i gratulacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: Pytanie Do Eksperta 29.01.04, 13:24 o boszzzz az taka masz chcice? ze na kilku forach to samo wypisujesz idzcie do lekarza jak az tak was swedzi zamiast sie tu osmieszac Odpowiedz Link Zgłoś
bosonogastewardesa Re: Pytanie Do Eksperta 29.01.04, 15:21 Szanowny encaledosie jak cie tak namaga i chuc przyslania ci maly rozumek, to zrob to z koza. Niezapomniane wrazenie. Poszukaj tez dziury w plocie a jak zimno na dworze wyrwij deche i zabierz do lozka. Mozesz tez sprobowac wlozyc sobie w wiadome miejsce kij od miotly. Draznienie prostaty powoduje ponoc niesamowite orgazmy. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.depko Re: Pytanie Do Eksperta 22.02.04, 01:14 Wstrzemięźliwość dotyczy również stosunków analnych, nawet, jeżeli żona rodziła przez cesarskie cięcie. Ewentualne pieszczoty powinny być ograniczone wyłącznie do Twojej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś