bartosz444 20.03.04, 21:17 mam 18 lat. masturbowałem się, po erekcji zauważyłem żę w mojej spermie jest dużo czerwonego koloru. to była prawdopodobnie krew. jestem tym naprawdę przestraszony i proszę o szybką pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej.depko Re: krew w spermie pomocy 21.03.04, 23:38 Może być to objaw ostrego lub przewlekłego zapalenia gruczołu krokowego. Powinieneś jak najszybciej zgłosić się do urologa celem podjęcia leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bartosz444 Re: krew w spermie pomocy 22.03.04, 12:03 w nocy miałem polucje. tym razem w spermie już praktycznie nie było krwi. czy wizyta u urologa jest nadal konieczna? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.depko Re: krew w spermie pomocy 22.03.04, 17:33 Pewnych objawów nie nalezy lekceważyć. Moim zdaniem, jeżeli nawet dziś czy jutro objaw taki się nie powtórzy, i tak powinien zostać do końca zdiagnozowany. Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: krew w spermie pomocy 25.03.04, 12:32 Wyluzuj, to najprawdopodobniej nic groznego. Albo racje ma dr. Depko albo masz tzw. zapalenie najadrza. Pare pigul i problem raczej znika (znam:))) Ale do lekarza idz koniecznie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś