bevella 01.09.09, 14:24 Cześć, potrzebuję rady :) Dostałam od koleżanki taki jeansowy pas- gorset Tekst linka, tylko że w ciemniejszym kolorze. Z czym można go łączyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nostress.ka21 Re: Z czym to nosić?- jeansowy pas 01.09.09, 16:58 Ja bym to ubrała np do koszulowej bluzki. Ale chyba na tym moja wyobraźnia się kończy. Nie wiem jak to zestawić z dołem, żeby nie wyglądało jak przypadkowo włożona rzecz :| Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Z czym to nosić?- jeansowy pas 01.09.09, 17:45 Ja zakładałabym do legginsów, rurek w kolorze różnym - szare, białe, granatowe, czarne, do tego bluzka koszulowa i jest super:). Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Z czym to nosić?- jeansowy pas 01.09.09, 23:48 to sie nosi do hippisowskich spodnic, z paru falban w rozne kwiatowe wzorki i w paru rozmaitych kolorach, na gore jakis zbluzowany top zeby ten pas mial szanse dobrze podkreslic talie Odpowiedz Link Zgłoś
eenso Re: Z czym to nosić?- jeansowy pas 02.09.09, 10:45 zgadzam się, jak dla mnie pasuje tu tylko styl etno i folk, w innym przypadku nie będzie to dobrze wyglądać. I jeszcze mi się skojarzył z Victorią B., ale to nie jest dobre skojarzenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
bevella Re: Z czym to nosić?- jeansowy pas 02.09.09, 11:18 Eh, czyli kompletnie nie dla mnie :) pas pójdzie na dno szafy. dzięki za pomysły! Odpowiedz Link Zgłoś