maciekoln 28.03.04, 00:27 Jakie jest dawkowanie leku seroxat w przypadku przedwczesnego wytrysku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr_hyde Re: SEROXAT Panie Andrzeju,Nie Odpisuje Pan Na Mo 28.03.04, 00:48 maciekoln napisał: > Jakie jest dawkowanie leku seroxat w przypadku przedwczesnego wytrysku? Coś ci się pomieszło.Seroxat(paroksetyna) to jest lek psychotropowy stosowany w leczeniu depresji a także nerwicy.Do jego częstych działań ubocznych należy m.in osłabienie libido co może wpłynąć na osłabienie wytrysku bądź na brak wzwodu nawet,tycie,suchość w ustach i wiele innych różnych objawów,które mogą wystąpić a le nie muszą.Podobnie negatywnie ubocznie moze działać Prozac (fluoksetyna) i inne leki przeciwdepresyjne.Nie są to broń Boże leki na opóźnienie wytrysku.To może być tylko uboczny efekt wśród b.małego procentu osób.Inne mogą być znacznie gorsze.Niech Cię ręka boska broni przed eksperymentowaniem z psychotropami.Zamierzonego przez Ciebie efektu dzięki temu na 99.9 % nie osiągniesz a wszelkie manipulacje lekami na psychice mogą się fatalnie skończyć zwłaszcza jeśli nie mas wskazań do ich brania(czyt.psychiatra nie zdiagnozował u ciebie klinicznej depresji)Skąd w ogóle wziąłeś taki pomysł to sie nadziwić nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia-24 Re: SEROXAT Panie Andrzeju,Nie Odpisuje Pan Na Mo 28.03.04, 21:39 Seroxat jest jednym z preparatów stosowanym w tego typu schorzeniu.Należy go stosować tylko po konsultacji z psychiatrą lub seksuologiem. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekoln Re: SEROXAT Panie Andrzeju,Nie Odpisuje Pan Na Mo 29.03.04, 11:40 Seksuolog przepisal mi ten lek.Zastanawiam sie tylko czy dawkowanie 1 tabletki zamiast 1/2 przyspieszy zamierzony efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
kolegadryndryn mr_hyde to bardzo smutne 08.04.04, 22:29 Wiesz przeczytanie kilku broszur i ulotek dodawanych do lekow nie daje tytulu lekarskiego a na forum depresja tak sie zachowujesz- odpowiedz lekarza powinna byc dla Ciebie chyba bardzo zimnym prysznicem.A swoja drogą biore Aurorix i poczatkowy stan zmniejszenia libido minoł bardzo szybko,mysle ze leki nowej generacji maja coraz mniej efektow ubocznych. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekoln JA JUZ NIE WIEM... 09.04.04, 01:41 I pomaga Ci ten aurorix?!Ja juz w koncu nie wiem jaka dawke mam stosowac.Moja seksuolog powiedziala"Aaaaa to moze narazie 1/2 tabletki"Ja chce jak najszybszy efekt!!!:)Nie moge sie obecnie do niej dodzwonic,a innego znanego mi seksuologa w moim miescie nie ma.Panie Andrzeju,help me! Odpowiedz Link Zgłoś
mr_hyde Re: JA JUZ NIE WIEM... 09.04.04, 01:48 maciekoln napisał: > I pomaga Ci ten aurorix?!Ja juz w koncu nie wiem jaka dawke mam stosowac.Moja > seksuolog powiedziala"Aaaaa to moze narazie 1/2 tabletki"Ja chce jak najszybszy > > efekt!!!:)Nie moge sie obecnie do niej dodzwonic,a innego znanego mi seksuologa > > w moim miescie nie ma.Panie Andrzeju,help me! Tak ale gościu wyżej nie leczy się u seksuologa tylko u psychiatry i owy Aurorix zażywa nie na przedwczesny wytrysk tylko na nerwicę bądź depresje. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_hyde Re: mr_hyde to bardzo smutne 09.04.04, 01:45 kolegadryndryn napisała: > Wiesz przeczytanie kilku broszur i ulotek dodawanych do lekow nie daje tytulu > lekarskiego a na forum depresja tak sie zachowujesz- odpowiedz lekarza powinna > byc dla Ciebie chyba bardzo zimnym prysznicem.A swoja drogą biore Aurorix i > poczatkowy stan zmniejszenia libido minoł bardzo szybko,mysle ze leki nowej > generacji maja coraz mniej efektow ubocznych. Kolego chyba się nie rozumiemy.Też twierdzę,że leki nowych generacji dają mniej efektów ubocznych ale kogo to obchodzi tutaj bo to nie forum depresja.Pytanie autora brzmiało cyt."Jakie jest dawkowanie leku seroxat w przypadku przedwczesnego wytrysku?" koniec cyt.Ja tylko chciałem zwrócić uwagę,że Seroxat to nie jest lek na opóźnienie wytrysku co sugeruje pytanie autora a psychotrop, którego ludzie nie cierpiący na jakieś psychiczne niedomagania zażywać lepiej nie powinni co nadal podtrzymuje.Twierdzisz inaczej??BTW nie uważam się za eksperta i nie czytam samych broszur.Nie wiem skąd ten atak na mnie ale jak Ci się nie podoba to po prostu nie czytaj.Popracuj lepiej nad swoją ortografią i logiką swoich wywodów.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kolegadryndryn Re: mr_hyde to bardzo smutne 09.04.04, 08:42 Ja tylko chciałem zwrócić uwagę,że Seroxat > to nie jest lek na opóźnienie wytrysku co sugeruje pytanie autora a psychotrop, > którego ludzie nie cierpiący na jakieś psychiczne niedomagania zażywać lepiej > nie powinni co nadal podtrzymuje.Twierdzisz inaczej?? BTW to nie byl atak personalny, ale po co macic komus w glowie skoro nie znasz tematu.Seksuolog na tym forum twierdzi inaczej i raczej jemu wierze.Moze nie znasz (jeszcze) wszystkich zastosowan tego leku-i moze istnieje male prawdopodobienistow ze ekspert Depko ma racje? A do kolegi zaczynajacego ten watek- Aurorixu nie zazywam w zwiazku z problemami podobnymi do Twoich, dzieki bogu na to jeszcze nie cierpie:) Odpowiedz Link Zgłoś
maciekoln Wy to jestescie... 09.04.04, 09:49 Po pierwsze obaj jestescie siebie warci.Hyde myliles sie w swoich osadach i nie masz sie po co tlumaczyc.Nie odpisuj na listy,ktorych nie jestes adresatem.A ty qrwa dryndryn przenies sie na inne forum i mi nie zawracaj dupy,bo mnie akurat nie interesuje twoja depresja.Swoja droga to ja dziekuje Bogu,ze nie cierpie na twoja przypadlosc:)Od wakacji bede sie kochal z dziewczyna codziennie i z pewnoscia sie wylecze,a ty moze nadal bedziesz lykal chemie.Dissujcie sie placki gdzie indziej bo ja sobie cenie zdanie wylacznie seksuologa z prawdziwego zdarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.depko Re: SEROXAT Panie Andrzeju,Nie Odpisuje Pan Na Mo 05.04.04, 00:47 Jedna tabletka 1 raz dziennie przez około 2 – 3 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś