25.02.02, 09:52
czy istnieje jakies zboczenie sexualne polegajace na dotyku dloni miedzy dwoma
osobami tej samej plci? Odbywa sie to niby niechcaco czy przypadkowo lecz
doprowadzilo mnie do takiego przewrazliwienia ze nawet dotyk dloni 18 letniej
kasjerki przy wydawaniu reszty budzi we mnie dreszcz obrzydzenia.Jako czlowiek
starej daty i nieuswiadomiony prosze o odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • mouse1 Re: rece 25.02.02, 11:41
      Mysle ze na jednego czlowieka pewne rzeczy dzialaja tak a na drugiego inaczej.
      Chyba trudno cos takiego nazwac zboczeniem...
      Ja np bardzo zwracam uwage na kobiece dlonie i musze powiedziec ze zadbane z
      ladnie pomalowanymi paznokciami dzialaja na mnie podniecajaco. Nie uwazam tego
      za cos niewlasciwego. Zreszta kobiety czesto wlasnie po to szczegolnie dbaja o
      rece....
      Moze zreszta Panie same sie wypowiedza.
      Pozdrawiam.
    • bees Ciekawe, że budzi obrzydzenie 25.02.02, 12:20
      mnie raczej elektryzuje i intryguje przypadkowy dotyk ręki płci przeciwnej.
      Pozdrawiam.
    • aanniiaa Re: rece 25.02.02, 13:36
      > czy istnieje jakies zboczenie sexualne polegajace na dotyku dloni miedzy dwoma
      > osobami tej samej plci? Odbywa sie to niby niechcaco czy przypadkowo lecz
      > doprowadzilo mnie do takiego przewrazliwienia ze nawet dotyk dloni 18 letniej
      > kasjerki przy wydawaniu reszty budzi we mnie dreszcz obrzydzenia.Jako czlowiek
      > starej daty i nieuswiadomiony prosze o odpowiedz.

nie bardzo rozumiem skąd to obrzydzenie? Bogdan 2002 to raczej mężczyzna a 18
      letnia kasjerka to kobieta, gdzie tu ta sama płeć?
      rozumiałabym gdyby list dotyczyl kasjera a tak?
      coś to nie tak...
      :)
      dotyk mlodej kobiety nawet u pana starej daty powinien jeszcze budzić dreszcz
      emocji, chyba że TE SPRAWY pan Bogdan 2002 ma już dawno za sobą?....

• bs75 Re: rece 25.02.02, 14:07
        a mnie sie zdarza cos podobnego.
        czasmi po prostu nienawidze, jak ktokolwiek obcy mnie dotyka, to tak jakby bardzo mocno ingerowal
        w moja prywatnosc. oczywiscie nie zawsze mi sie to zdarza, ale od czasu do czasu - owszem
        oczywiscie nie mam problemow w tym, zeby przywitac sie z kumplami w pracy, czy podac nawet
        komus obcemu reke na: "przekazcie sobie znak pokoju" w kosciele, ale generalnie nie cierpie
        nieuprawnionych kontaktow (bez mojej zgody, wiedzy). i wydaje mi sie to dosyc normalne...
        pozdro
        • mouse1 Re: rece 25.02.02, 14:14
          Oczywiscie - każdy człowiek posiada "przestrzeń psychologiczną" której
          naruszenie odczuwa (oczywiście "niepotrzebne naruszenie" a nie każde). Z tego
          co pamiętam to jest coś ok. 0,5 metra a może metr. " Ja np nie znoszę gdy ktoś
          mówiąc do mnie zbliża się zbytnio - szczególnie jak mu z buzi.... czuć!
    • tassman Re: rece 25.02.02, 14:07
      bogdan2002 napisał(a):

> czy istnieje jakies zboczenie sexualne polegajace na dotyku dloni miedzy dwoma
      > osobami tej samej plci? Odbywa sie to niby niechcaco czy przypadkowo lecz
      > doprowadzilo mnie do takiego przewrazliwienia ze nawet dotyk dloni 18 letniej
      > kasjerki przy wydawaniu reszty budzi we mnie dreszcz obrzydzenia.Jako czlowiek
      > starej daty i nieuswiadomiony prosze o odpowiedz.

Ponoc na starośc faceci robia sie zgrzybiali i oblesni....Widzę u ciebie te
      objawy....

tassman:)

• bogdan2002 Re: rece 26.02.02, 09:20
        nie jestem mlody to fakt ale tez nie jestem stary i oblesny.Co to wogole znaczy
        oblesny? Chodzi mi o to ze zauwazylem ze jeden z moich wspolpracownikow ma
        wielokrotnie wieksza potrzebe dotykania moich dloni niz reszta.Odkad to
        zaobserwowalem zaczynam zauwazac kazdy kontakt moich dloni z obcymi.Moje
        pytanie jest proste-czy jest jakies zboczenie polegajace na powyzszym
        zachowaniu sie osobnika.
        Komentarze o mojej osobie moze pan sobie wsadzic tam gdzie slonce nie...
        Pozdrawiam serdecznie
        • tassman rece kalafiorka 26.02.02, 10:05
          bogdan2002 napisał(a):

> nie jestem mlody to fakt ale tez nie jestem stary i oblesny.Co to wogole znaczy
          >
          > oblesny? Chodzi mi o to ze zauwazylem ze jeden z moich wspolpracownikow ma
          > wielokrotnie wieksza potrzebe dotykania moich dloni niz reszta.Odkad to
          > zaobserwowalem zaczynam zauwazac kazdy kontakt moich dloni z obcymi.Moje
          > pytanie jest proste-czy jest jakies zboczenie polegajace na powyzszym
          > zachowaniu sie osobnika.
          > Komentarze o mojej osobie moze pan sobie wsadzic tam gdzie slonce nie...
          > Pozdrawiam serdecznie

Bogusiu kalafiorze,

Starzejesz się w zastraszajacym tempie....Obys nie zaczął sie przedwczesnie
          slinić ;)

• faq tassman 26.02.02, 09:35
        skad moj drogi u Ciebie taka obsesja starosci i tyle obrzydzenia? gdzie sie nie
        pojawisz tam sie czegos brzydzisz albo zohydzasz to innym. Starcze
        rozmiekczenie mozgu i zgryzliwosc?
        pamietaj ze starosc moze nie jest z punktu widzenia mlodych atrakcyjna, ale jak
        sami dozyjemy starosci to nagle az tak paskudna nie jest, ot kolejny, moze nie
        najpiekniejszy czas zycia..
        pozdrawiam
        f
        • bogdan2002 Re: tassman 26.02.02, 10:02
          WIDZE ZE JESZCZE RAZ TRAFILEM NA CZLONA DRETWEGO DOBRANOC
          czy ty nie masz na imie Andrzej?
        • tassman faqqqqqqqqqqqqqqqq 26.02.02, 10:06
          faq napisał(a):

> skad moj drogi u Ciebie taka obsesja starosci i tyle obrzydzenia? gdzie sie nie
          >
          > pojawisz tam sie czegos brzydzisz albo zohydzasz to innym. Starcze
          > rozmiekczenie mozgu i zgryzliwosc?
          > pamietaj ze starosc moze nie jest z punktu widzenia mlodych atrakcyjna, ale jak
          >
          > sami dozyjemy starosci to nagle az tak paskudna nie jest, ot kolejny, moze nie
          > najpiekniejszy czas zycia..
          > pozdrawiam
          > f

faq,

To ja wybieram młodość.....

• faq Re: faqqqqqqqqqqqqqqqq 26.02.02, 18:58
            alez moj drogi ty nie masz tu nic do wybierania! i tak cie dopadnie STAROSC (a
            moze juz to zrobila ? jak nie fizycznie to zdecydowanie duszy starosc cie trapi)
            pozdrawiam mlodo
            faq

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka