andallthat_jazz 15.05.25, 20:03 Chyba za duzo widzialam. Mam skierowanie do hematologa. Domowa wyprawila mnie z vit. d (standard) i rozlozyla rece. No wiec nosze sie z tym skierowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaki11 Re: Chyba troche sie boje 15.05.25, 20:24 Jeżeli pisząc "noszę się" masz na myśli to co ja myślę, to po co? raz, że im więcej czasu minie tym w zasadzie może być gorzej a nie lepiej a dwa, że w sumie tylko się więcej nastresujesz. Z takim skierowaniem, się idzie i umawia na najbliższy odpowiedni termin. Tak zwyczajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
miurielamirsa Re: Chyba troche sie boje 15.05.25, 20:27 a czemu tak bardzo bronisz się przed wrzuceniem tutaj wyników? Odpowiedz Link Zgłoś
jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Chyba troche sie boje 15.05.25, 20:42 bo nie ma żadnych wyników, tylko jest szukanie atencji plus hrasier w obronie za 3… 2… Odpowiedz Link Zgłoś
trina45 Re: Chyba troche sie boje 16.05.25, 01:19 za granica nie daja wynikow do reki Odpowiedz Link Zgłoś
miurielamirsa Re: Chyba troche sie boje 16.05.25, 03:56 W Polsce też nie zawsze. Ale masz wgląd do swoich wyników. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Chyba troche sie boje 16.05.25, 13:22 > za granica nie daja wynikow do reki w Niemczech sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji Re: Chyba troche sie boje 16.05.25, 13:39 trina45 napisał(a): > za granica nie daja wynikow do reki Ale te wyniki zna, więc dlaczego nie napisze, jakie ma? Odpowiedź jest prosta: jeszcze się nie zdecydowała, jakie powinny być, żeby najpierw rozkręcić dramę, a potem szybciutko wyzdrowieć. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Chyba troche sie boje 16.05.25, 14:46 jak_zwykle_wszystko_zajete napisała: > bo nie ma żadnych wyników, tylko jest szukanie atencji > > plus hrasier w obronie za 3… 2… Miło mi że mnie tak doceniasz. Ale, że jesteś wróżką i czytasz w myślach to nie wiedziałem😅 Odpowiedz Link Zgłoś
zaspasniegowa Re: Chyba troche sie boje 16.05.25, 13:10 Jeśli masz anemię hematolog pewnie zaleci żelazo dożylnie. Super sprawa! Mam niski poziom ferrytyny i kilka razy miałam kroplówki z żelazem. Nic strasznego. Dlaczego się boisz? Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji Re: Chyba troche sie boje 16.05.25, 13:40 Bo anemia byłaby zbyt prosta. Tu musi być z przytupem. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Chyba troche sie boje 16.05.25, 14:44 nick_z_desperacji napisała: > Bo anemia byłaby zbyt prosta. Tu musi być z przytupem. Czy to anemia to lekarz hematolog określi. Ty jak zwykle brylujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Chyba troche sie boje 16.05.25, 14:47 andallthat_jazz napisała: > Chyba za duzo widzialam. Mam skierowanie do hematologa. Domowa wyprawila mnie z > vit. d (standard) i rozlozyla rece. No wiec nosze sie z tym skierowaniem. Dała Ci skierowanie do specjalisty, więc wykorzystaj. Odpowiedz Link Zgłoś