witko.wskam 16.07.12, 17:27 Witajcie, podpowiedzcie mi proszę, gdzie kupic najtaniej toryczne soczewki kontaktowe. Z góry dziękuję za wskazówki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Antek Re: tanie soczewki IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.12, 13:34 Polecam Szkla.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: tanie soczewki IP: *.ghnet.pl 07.08.12, 17:18 optiva.pl, twojesoczewki.pl, alesoczewki.. taniej niż na allegro niektore Odpowiedz Link Zgłoś
krakowskim_targiem Re: tanie soczewki 07.09.12, 09:49 teraz fielmann ma powakacyjne wyprzedaże i właśnie soczewki kontaktowe na promocji. warto zajrzeć, bo to jednak normalnie jest dosyć kosztowna zabawka.. Odpowiedz Link Zgłoś
marysiak47 Re: tanie soczewki 11.02.13, 21:52 Jeśli moc jest wyższa niż -8, zaskakująco dobra cena jest w internetowym sklepie Vision Express Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: tanie soczewki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.13, 12:54 polecam Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: tanie soczewki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.13, 12:57 polecam sklep lentica.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syla Re: tanie soczewki IP: *.icpnet.pl 23.05.13, 11:54 ja kupuję w sklepie internetowym szkla.com. bez wychodzenia z domu:) z tego co się orientowałam to mają dość korzystne ceny i wiele zniżek:) http://www.tanio.co/szkla-com/?r=7a081168 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: tanie soczewki IP: *.play-internet.pl 05.07.13, 16:53 Polecam Salon Optyczny www.MrHilary.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on_wroc Re: tanie soczewki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.11.13, 23:06 tutaj znajdziesz kod na soczewki taniej o vat, wazne tylko dzis: bit.ly/1gW58QN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozioł Re: tanie soczewki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.11.13, 09:03 ja zamawiam u optyka online, C-you.pl - jako staly klient mam już zniżkę i płacę taniej ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela890 Re: tanie soczewki 14.12.13, 21:28 tanie i dobre soczewki mają też w zakładzie optycznym w Siemianowicach Śląskich zakladoptyczny.com ja u nich kupuję i jestem bardzo zadowolona, zawsze chętnie tam do nich wracam. Odpowiedz Link Zgłoś
maikka4 Re: tanie soczewki 15.12.13, 13:18 Ja kupuję w www.szkla.com i mogę w 100% polecić ten sklep. Zawsze szybka wysyłka i dobre soczewki. Odpowiedz Link Zgłoś
pal-ika Re: tanie soczewki 23.08.14, 10:10 A ja zawsze polecam kupowanie u sprawdzonego optyka, kupując w internecie macie mniejszą pewność że dostaniecie towar pełnowartościowy. Odpowiedz Link Zgłoś
lenaiwanowicz Re: tanie soczewki 14.05.15, 11:51 ja kupuję na soczewkowy.pl, jak jesteś zapisany na newsletter to informują Cię też o najnowszych promocjach (ja przeważnie w promocji kupuje bo się najbardziej opłaca :D) Odpowiedz Link Zgłoś
lenaiwanowicz Re: tanie soczewki 18.05.15, 15:49 akurat torycznych nie kupuje tylko zwykłe ale sprawdź na soczewkowy.pl widziałam że maja dla astygmatyków :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thili Re: tanie soczewki IP: *.smrw.lodz.pl 19.08.15, 09:33 Ja kupuję na allegro - OkoPharma, mają duży wybór soczewek i przemiłą obsługę, Pani potrafi pomóc :) Ceny bardzo przystępne i można odebrać w Łodzi, nie trzeba płacić za przesyłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
9agatka Re: tanie soczewki 30.09.15, 14:26 Duży wybór tanich soczewek kontaktowych masz na stronie zdrowesoczewki.pl. Ja tam zamawiam nie tylko szkła, ale także płyny i krople do oczu. Do dyspozycji kupujących jest też podstrona umożliwiająca interaktywny dobór szkieł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mańska Re: tanie soczewki IP: *.lodz.mm.pl 19.09.16, 14:38 A ja byłam w salonie Optycznym Łódka w Łodzi optyklodka.pl/promocje/, gdzie zbadano mnie od względem doboru szkieł kontaktowych. Moje ulubione soczewki to Acuvue Oasys Odpowiedz Link Zgłoś
eufrat2 Re: tanie soczewki 17.11.16, 12:23 Najtaniej to tylko w internecie, taka jest prawda. W sklepie stacjonarnym nigdy nie będzie tak tanio, ze względu na fakt, że ponoszą o wiele większe koszty utrzymania ;p Jak kupuje soczewki kontaktowe w tym sklepie www.intermarkt.pl i widziałam, że mają toryczne w naprawdę niskiej cenie, a na promocji to już wgl za grosze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
solski_m Re: tanie soczewki 10.01.17, 12:47 moim zdaniem najtańsze soczewki w necie znajdziesz soczewki24.cc/pl/ ceny niższe niż w innych serwisach tego typu i do tego markowe soczewki, sam tam zamawiam Odpowiedz Link Zgłoś
specjalista_szkla_com Re: tanie soczewki 10.01.17, 17:51 Najniższe ceny soczewek kontaktowych są w sklepach internetowych. Polecam stronę: www.szkla.com/soczewki-kontaktowe-toryczne.html Odpowiedz Link Zgłoś
percutant Re: tanie soczewki 18.01.17, 14:46 Polecam salon optyczny w Łodzi przy ulicy Nawrot 2 (róg Piotrkowskiej 124). Adres sklepu internetowego www.okopharma.com.pl lub www.facebook.com/OkoPharma :-) Ceny w salonie takie same jak w sklepie internetowym. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrbud88 Re: tanie soczewki 25.01.17, 08:48 Na zdrowiu nie ma co oszczędzać, soczewki jak będą złe to także mogą pogorszyć wzrok, ja od siebie polecam soczewki freshlook dimensions, są bardzo dobre www.biuronotarialnetorun.pl/efektowne-soczewki-freshlook-dimensions/ Odpowiedz Link Zgłoś
goga45 Re: tanie soczewki 12.02.17, 14:39 Najlepsze soczewki są u www.optykniedbala.pl/, solidne i trwałe soczewki i atrakcyjne ceny to tylko tu. Sama tam z sobą i synkiem jestem klientką. Odpowiedz Link Zgłoś