bk.2301 19.03.11, 13:01 Poszukuję informacji jak przeprowadzić domowy striptiz dla męża. Co zrobić by nie wypadło sztucznie, bym ja była naturalna a on zadowolony? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biedak69 Re: striptiz dla męża 19.03.11, 13:11 mąż powinien byc zadowolony z każdego striptizu nie zaleznie jak go zrobisz.takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.zeromska Re: striptiz dla męża 19.03.11, 19:21 Nie jestem specjalistką od takiego spektaklu, ale jedno wiem. Jeśli jesteś pewna, że mężowi spodoba się takie przedstawienie, to zrob to z wdziękiem i jak najbardziej naturalnie, po swojemu. Nie naśladuj scenek ze stron dla dorosłych. Rozumiem, że w zamyśle, masz go podniecić, a nie rozśmieszyć do łez. Zresztą nic by się nie stało, gdybyście się oboje uśmiali. Poczucie humoru, również na własny temat - to skarb!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bk.2301 Re: striptiz dla męża 20.03.11, 13:20 tak, naturalnie i z wdziękiem - łatwo powiedzieć :) tylko skąd ta trema??? mam wrazenie że się wygłupię... a z drugiej strony nie sądzę żeby On tak to postrzegał :) ale pewniej bym się czuła gdybym wiedziała JAK TO SIĘ ROBI :) Odpowiedz Link Zgłoś
potwor_z_piccadilly Re: striptiz dla męża 20.03.11, 07:47 Tak po sobie. Mnie zależy na tym by ją jak najszybciej drapnąć i byśmy mogli rozpocząć nasz osobisty spektakl. Ty swojego mężczyznę znasz i zrobisz to co uznasz za stosowne. Uważaj tylko by zamiast efektu zamierzonego, nie wygenerować efektu ubocznego. Małżonek miast się podniecić, poczuje się zagrożony bo odkryje u ciebie (bez znaczenia jest czy słusznie czy nie) skłonności do fantazjowania. Możliwe że mu wiadomo, od fantazji się zaczyna. Jeśli jednak mu nie wiadomo, to osłabienie swojej pozycji może poczuć podświadomie. Na koniec powiedzonko "jak nie potrafisz, nie pchaj się na afisz". Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: striptiz dla męża 20.03.11, 17:03 rozpisz sobie w podpunktach i naucz sie na pamiec, a najlepiej rob to ze sciaga... Nie ma jak spontan,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
donna.jagodka Re: striptiz dla męża 20.03.11, 21:06 wg mnie chyba najlepiej po prostu zatańczyć do dobrej nastrojowej muzyki... + zdejmowanie ciuszków ( w konwencji: na poważnie lub z lekkim przymrużeniem oka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkdot Re: striptiz dla męża 21.03.11, 17:31 Fajny jest striptease aerobic z Carmen Electrą w roli instruktorki. Na 4 płytach, można sobie kupić. Oczywiście Carmen się nie rozbiera, ale uczy kilku "układów tanecznych". Na bazie tego można przygotować swój pokaz:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: striptiz dla męża IP: *.aster.pl 07.04.11, 15:38 Po prostu daj się ponieść. I bądź pewna siebie i swoich atutów. Nic bardziej faceta nie podnieca niż świadoma swojej wartości kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: striptiz dla męża IP: *.aster.pl 07.04.11, 21:42 polecam. mój mąż był zachwycony. Nie ważne jak, ważne że Twój specjalnie dla niego Odpowiedz Link Zgłoś