Gość: smok IP: *.icpnet.pl 28.05.11, 11:35 Pani Ewo do niedawna odpowiadała Pani prawie na każdy post. Teraz bardzo rzadko Pani się udziela. Niepocieszony jestem, bo zawsze lubiłem Panią czytać :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: * Re: Pani Ewo IP: *.183.189.23.dsl.dynamic.eranet.pl 28.05.11, 12:15 forum.gazeta.pl/forum/w,1182,125051722,125051722,Zawieszam_swoj_udzial_na_forum.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONa Re: Pani Ewo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 11:01 Pani Ewa juz nie odpowiada na posty, ponieważ robiła to za darmo i jak do tej pory nikt jej nie zapłacił... a ma też wiele innych zajęć. Wszyscy nad tym ubolewamy, ale cóż takie życie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.zeromska Re: Pani Ewo 29.05.11, 12:11 Ja również bardzo lubię to forum i czasem tu zaglądam, z przyzwyczajenie i z sympatii, ale na razie musiałam zawiesić swój czynny i codzienny udział. Mam taką nadzieję, że to się zmieni, że gospodarze forum ( czyli Gazeta) jakoś się postarają i podejmą ze mną sensowną współpracę. Serdecznie pozdrawiam, naprawdę miło przeczytać taki wpis i od razu sumienie mnie gryzie, że taka jestem twarda, ale muszę. Nikt nie szanuje społeczników, niestety! Mam nadzieję do spotkania w pełnym forumowym wymiarze. E.Ż Odpowiedz Link Zgłoś