Dodaj do ulubionych

Do pani Ż

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 12:17
Jak malymi kroczkami nauczyć się, wyrobić większą pewność siebie w kontaktach z kobietami? Mam niedojrzała wizje związku- zna pani publikacje, które w sposób fachowy opisują jak dorosły związek powinien wygladać, jak sie zachowywac w trudnych momentach. Jak z niesmiałego zrobić człowieka, ktory bedzie pewnie wyrazał swoje racje
Obserwuj wątek
    • ewa.zeromska Re: Do pani Ż 26.07.11, 14:18
      Dałeś mi trudne zadanie, bo jak to napisać krótko i sensownie.
      1. Nie myśl, że jesteś gorszy od innych
      2. Nie ukrywaj swojej osobowości, to znaczy nie wstydź się tego, że jesteś nieśmiały, wrażliwy
      3. Nie udawaj kogoś innego, bo to zawsze wyjdzie opacznie i na dodatek ktoś pomyśli, że po prostu się zgrywasz.
      4. Kobiety lubią, gdy męzczyzna potrafi słuchać, a to latwiejsze niż mówienie.
      5. Bądź po prostu miły, zyczliwy, uśmiechnięty
      6. Nie unikaj towarzystwa
      7. Postaraj się być gentelmenem, w każdej sytuacji

Pomalutku ucz się takiej postawy. Zobaczysz, że jakaś dziewczyna to doceni.
      • Gość: yzek Re: Do pani Ż IP: *.171.8.50.static.crowley.pl 26.07.11, 16:23
        > Pomalutku ucz się takiej postawy. Zobaczysz, że jakaś dziewczyna to doceni.

Gprawda. Ale to każdy sam się musi na własnej skórze przekonać.

Y.
    • Gość: yzek Re: Do pani Ż IP: *.171.8.50.static.crowley.pl 26.07.11, 16:24
      > Mam niedojrzała wizje związku- zna pani publikacje, które w sposób
      > fachowy opisują jak dorosły związek powinien wygladać, jak sie zachowywac w t
      > rudnych momentach

Które lektury ci to wmówiły i dlaczego chcesz kolejnych?

Y.
      • Gość: esteraj Re: Do pani Ż IP: *.opera-mini.net 26.07.11, 19:10
        Czyżby to miała być prowokacja? O co właściwie Ci chodzi? Z czym sobie nie radzisz? Najważniejsze w związkach to nie strzelać focha, a umieć wysłuchać druga stronę i wczuć się w jej sytuację i potrzeby.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka