IP: *.152.141.186.dsl.dynamic.t-mobile.pl 11.08.11, 14:32
Dzień Dobry, mam pytanie odnośnie stosunku seksualnego. Jeszcze tego nie doświadczyłem ale będzie to najprawdopodobniej wkrótce. I mam pytania:
- czy już samo usadowienie penisa w pochwie będzie przyjemne, jako niedoświadczony nie wiem czy będę umiał dostosować ruchy frykcyjne ? Może bym kołysał leciutko moją partnerkę bez ruchów frykcyjnych ?
- jakie to w ogóle uczucie wejść do wilgotnej pochwy ? A może aż tak bardzo nie wilgotnej ?
- może jakaś pozycja jest zalecana na pierwsze stosunki ?
Obserwuj wątek
    • potwor_z_piccadilly Re: Sex 11.08.11, 16:59
      Gość portalu: piterr napisał(a):

> Dzień Dobry, mam pytanie odnośnie stosunku seksualnego. Jeszcze tego nie doświa
      > dczyłem ale będzie to najprawdopodobniej wkrótce. I mam pytania:
      > - czy już samo usadowienie penisa w pochwie będzie przyjemne, jako niedoświadcz
      > ony nie wiem czy będę umiał dostosować ruchy frykcyjne ? Może bym kołysał leciu
      > tko moją partnerkę bez ruchów frykcyjnych ?
      > - jakie to w ogóle uczucie wejść do wilgotnej pochwy ? A może aż tak bardzo nie
      > wilgotnej ?

www.youtube.com/watch?v=ZwJE_UOjXyk
      > - może jakaś pozycja jest zalecana na pierwsze stosunki ?
      • wszystkomoge Re: Sex 11.08.11, 18:50
        mysle ze powinienes podejsc do tego bardziej spontanicznie..
        jesli kochasz ta osobe powinienes robic to pod wplywem emocji a wtedy wszystko sie ulozy po Twojej mysli..
        A czy to jest przyjemne? Mysle ze wspolne intymne chwile spędzone z kimś kogo kochasz napewno takie sa.
    • ewa.zeromska Re: Sex 12.08.11, 14:46
      Nie kombinuj za dużo. Najważniejsze, to zadbaj o spokojne, czyste miejsce i o nastrój. Jeśli ty i twoja dziewczyna kochacie się, to wszystko okaże się i proste i miłe. Nie zapomnijcie o antykoncepcji. Trzeba o tym pomyśleć przed, a nie po.
      Trudno opisać ci doznania, bo każdy czuje trochę inaczej. Poza tym nie da się wszystkiego przeżyć za pierwszym razem.
      To tak jak z dzieckiem, które uczy się chodzić. Pierwszy krok jest ważny, ale trzeba cierpliwie poćwiczyć, żeby pójść na długi spacer.
    • zuza_m_zuza_m Re: Sex 12.08.11, 19:50
      Jak wyżej - nie stresuj się, nie kombinuj, nie układaj, nie planuj. Każdy z nas ma to (przeżywanie stosunku) przecież w genach ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka