ssszmijka 21.05.04, 17:07 hej.no wlasnie.... konkretniej rzecz biorac problem lezy po stronie mojego Misia,ktory ma oroblem z wlozeniem Misiaczka ;).jak sobie z tym poradzic?moze sa jakies triki?Dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janickimarek Re: problem z pozycja od tylu 21.05.04, 21:14 zapol światło to będziesz widział(a) dziurkę i problem zgłowy! Odpowiedz Link Zgłoś
czanya Re: problem z pozycja od tylu 21.05.04, 22:26 Jak to on ma problem z włożeniem, myślałam, że w seksie jest MY, a nie on...Rada jest jedna i prosta, pomóż mu...Sama go włóż...Ty chyba powinnaś wiedzieć najlepiej gdzie i jak...I tyle, ja też pomagam mojemu ukochanemu w ten właśnie sposób.... Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
zyzyk Re: problem z pozycja od tylu 22.05.04, 01:11 ssszmijka napisała: > hej.no wlasnie.... konkretniej rzecz biorac problem lezy po stronie mojego > Misia,ktory ma oroblem z wlozeniem Misiaczka ;).jak sobie z tym poradzic?moze > sa jakies triki?Dzieki i pozdrawiam Dodaj od siebie "misku, nizej/wyzej" i bedzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
wcalenietakimaly Re: problem z pozycja od tylu 24.05.04, 05:42 A ja mysle ze on z jakis powodow od glowy cie "zachodzi". I stad trudnosci. Widzisz u niektorych trudno glowe od d..y odroznic. kaziu Odpowiedz Link Zgłoś
aligator83 Re: problem z pozycja od tylu 24.05.04, 21:35 ..nie rozumie problemu, przecież gdy moja kociczka wypina pupe to dokładnie widać jej cipke, poprostu zblizam sie i wkładam go do niej, naprawde nie rozumie jak mozna miec z tym jakis problem ??? Odpowiedz Link Zgłoś