Dodaj do ulubionych

pieszczoty

05.03.02, 00:58
chcilaem tylko powiedziec ze duza przyjemnosc sprawiaja mi pieszczoty po
dlugiej grze wstepnej...mmmmmmmmmmm godzinka calowania i potem delikatna raczka
wsuwa sie pod moje bokserki, juz wtedy odlatuje w kosmos...mmmmm
Obserwuj wątek
    • jan_pawel_2 Re: pieszczoty 05.03.02, 09:23
      Witaj synu, no to duzo ci nie potrzeba. Jak widac nadpopedliwy jestes i miast czytac biblie obmacujesz sie z kolezankami i powodujesz u siebie "odloty". Modle sie za ciebie i te nierozumna niewiaste, ktora wprowadza cie w stany niepokoju i chaosu wewnetrznego. Pan z toba.
      • believe Re: pieszczoty 06.03.02, 00:19
        papiez, sluchaj, bo zdaje sie nie masz doswiadczenia...
        delikatne i mlode dlonie mojej kobiety sa nisamowite, potrafia doprowadzic
        mojego 'najlepszego przyjaciela' ; -) do szalenstwa, no i te dreszcze...ehhh
        • jan_pawel_2 Re: pieszczoty 06.03.02, 09:15
          believe napisał(a):

> papiez, sluchaj, bo zdaje sie nie masz doswiadczenia...
          > delikatne i mlode dlonie mojej kobiety sa nisamowite, potrafia doprowadzic
          > mojego 'najlepszego przyjaciela' ; -) do szalenstwa, no i te dreszcze...ehhh

Moj Synu, dlaczego uwazasz ze ja glowa kosciola katolickiego nie mam doswiadczenia? Tak samo jak Ty posiadam penisa i chciałbym Ci uświadomic, ze nie zawsze piastowalem swoj urzad. Bylem takze kiedys osoba swiecka, przed wstapieniem do seminarium, wiec przyjemnosci plynace z obcowania cielesnego nie
          sa mi obce.
          To przykre, ze jak piszesz slowa "mojego najlepszego przyjaciela" nie masz na mysli Boga, Twego najwierniejszego pasterza, a swego penisa. No coz, jak kiedys ktos zauwazyl, jestesmy w cywilizacji grzechu.
          Co do dreszczy o ktorych piszesz - powinienes chyba skorzystac z wizyty u internisty. Byc moze sa one pierwszymi objawami przeziebienia, o ktore teraz, gdy wiosenna pogoda za oknem kroczy milowymi krokami ku nam, nietrudno. Bede modlil sie o Twoje zdrowie, by dreszcze nie spedzaly Ci snu z powiek i bys nie musial o nich publicznie pisac, szukajac porady na tym forum jak sie z nich wyleczyc.
          Pan z Toba Synu.
        • tassman febra 06.03.02, 12:15
          believe napisał(a):

> papiez, sluchaj, bo zdaje sie nie masz doswiadczenia...
          > delikatne i mlode dlonie mojej kobiety sa nisamowite, potrafia doprowadzic
          > mojego 'najlepszego przyjaciela' ; -) do szalenstwa, no i te dreszcze...ehhh

Słyszałem, że dreszcze to pierwsze objawy febry.....

tassman:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka