Dodaj do ulubionych

Kto został oszukany przez On Clinic

22.07.08, 22:04
Byłem ich pacjentem 5 m-cy. Łuszczycy oczywiście nie usunęli z mojego ciała
ale kasę z portfela bardzo skutecznie. Ludzie nie dajcie się nabierać i nigdy
nie podpisujcie oświadczenia podsuwanego na pierwszej wizycie o zniesieniu
odpowiedzialności za kurację On Clinic
Obserwuj wątek
    • jasiek88_pl Re: Kto został oszukany przez On Clinic 08.09.08, 10:28
      Jak widzę nie ma chętnych do wpisywania się na twoją listę oszukanych. Może ty
      oszukujesz sam siebie? Mnie kuracja w on-clinic pomaga, chociaż zgodzę sie z
      innymi opiniami, że jest uciążliwa i czasochłonna, ale stosowana zgodnie z
      zaleceniami daje efefty.
      • agni1980 Re: Kto został oszukany przez On Clinic 24.09.08, 19:34
        Mnie niestety tez nie pomogli a ponad 1000 zł zostawiłam
        • zmyrena Re: Kto został oszukany przez On Clinic 08.10.08, 20:13
          On Clinic to naciągacze! Biorą kupę kasy za coś, co po pierwsze jest cholernie
          uciążliwe w stosowaniu (musiałam myć głowę 2- 3 razy dziennie), to w dodatku w
          ogóle nie skutkuje.
          Nie dajcie się na to gówno naciągnąć!
          Chyba że macie zbędnych kilkaset złotych...
          • jasiek88_pl Re: Kto został oszukany przez On Clinic 15.10.08, 11:38
            Ciekawa opinia? Jesteś „naciągnięta”, czy też zawiedziona, ze terapia nie przyniosła oczekiwanych efektów? O tym, ze „(musiałam myć głowę 2- 3 razy dziennie)” wiedziałaś przed wydaniem kilkuset złotych, że to nie zawsze pomaga (setka odmian luszczycy) też powinnas wiedzieć. To kto cię tak „naciągał” na tę kurację! Znam kupę ludzi, którzy gotowi byliby zjeść g....., byle tylko pomogło i uwolnić się od łuszczycy i na pewno wszystkim by to pomogło...
            • g.grzegorz1 Re: Kto został oszukany przez On Clinic 24.05.09, 22:29
              do jasiek88
              Ja nie jestem rozżalony bo kuracja była uciążliwa, a stosowałem się do zaleceń
              z zegarkiem w ręku i bez wyjątku. To jest po prostu LIPA a nie kuracja.Fajnie
              jest być pracownikiem On clinic prawda. Napisz jakąś laurkę może następni się
              nabiorą.
              Co do tekstu terapia nie przyniosła oczekiwanych efektów - to w moim przypadku
              nie przyniosła żadnych. Choć skłamałem dostałe zapalenia skóry w miejscu stosowania.
              A co znajomości z tymi co gotowi są na wszystko by pozbyć się łuszczycy to nie
              jesteś oryginalny, wszyscy którzy chorują nimi są bez wyjątku.
              A co do tego kto tak naciąga - mnie osobiście lekarz z On clini informował na
              pierwszej wizycie, że praktycznie wszystkim pacjentom preparaty pomagają,
              przepisał zestaw i wysłał do kasy. Ale na czwartej wizycie przyznał, że w moim
              przypadku to lepiej było zastosować cygnolinę. To chyba coś mówi.......
              • trend21 Re: Kto został oszukany przez On Clinic 29.04.10, 09:55
                rozumiem to rozczarowanie, to jest straszna choroba i ludzie, którzy
                mają tą chorobe cierpią bardzo, szczególnie psychicznie. choroba ta
                jest bardzo trudna do leczenia, jeśli ktoś twierdzi, że ma lek na to
                to kłamie. łuszczycę jak i inne choroby skórne trzeba leczyć
                wewnętrznie, żadne smarowidło łuszczycy nie wyleczy może trochę
                złagodzić.mam z tym doczynienia prawie codziennie gdyż leczę
                homeopatią, wyniki są bardzo dobre ale nie 100%.homeopatia leczy
                całego człowieka i dobiera lek nie do choroby tylko do
                poszczególnego człowieka mail: tarella@op.pl
                • kingusia1974 Re: Kto został oszukany przez On Clinic 11.03.12, 19:20
                  Mnie tez naciagacze nie pomogli.
                  • g.grzegorz1 Re: Kto został oszukany przez On Clinic 24.07.12, 20:45
                    Kuracje On Clinik nie pomagają i tyle !!! To jak pisałem wcześniej lipa i zwykłe oszu....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka