Dodaj do ulubionych

dyskretne nagranie stosunku

IP: *.play-internet.pl 21.09.11, 11:37
witam, tak jak w temacie, chciałbym w jakiś dyskretny sposób nagrać stosunek, tak żeby się partnerka nie zorientowała, próbowałem już laptopem ale nie wyszło to zbyt dobrze. macie na to jakieś patenty??
Obserwuj wątek
    • n.wataha Re: dyskretne nagranie stosunku 21.09.11, 12:38
      Nie wiem po co Ci to, ale wiem na pewno, że jesteś na bakier wiedzą o paragrafach. Bo zdawałbyś sobie sprawę, że takie nagrywanie bez zgody osoby nagrywanej może Cię zaprowadzić na salę sądową.
    • Gość: stokrotka Re: dyskretne nagranie stosunku IP: *.play-internet.pl 21.09.11, 21:45
      Nie masz prawa robić takich rzeczy bez zgody partnerki!
    • mama_myszkina Re: dyskretne nagranie stosunku 22.09.11, 10:34
      Nagrywanie osoby bez jej wiedzy jest wbrew prawu. Robisz to na własną odpowiedzialność, ale jesli się wyda, będziesz miał kartotekę ze wszystkimi tego konsekwencjami.
    • Gość: pikolo Re: dyskretne nagranie stosunku IP: *.play-internet.pl 23.09.11, 13:49
      eeee tam bez przesady, jeśli ktoś nagra z ukrycia i będzie wykorzystywał tylko do własnych celów to chyba nic się takiego nie stanie? przecież autor nie pisze o rozpowszechnianiu tego - to jest oczywiście karalne, ale jako "trofeum". Sam tak kiedyś robiłem, można kupić takie zakamuflowane kamery - np. w zegarku, w jakimś sklepie detektywistycznym - jakość jest dosyć dobra, nie trzeba nic ustawiać bo na czujnik jest - polecam.
      • Gość: almostunreal Re: dyskretne nagranie stosunku IP: *.dynamic.chello.pl 23.09.11, 18:20
        Widać jak traktujecie swoje partnerki... Trofeum! Mam nadzieję, że któraś się dowie i sprawa trafi tam gdzie trzeba. Nie darowałabym...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka